Кралски работи и клюки - 9

• 138 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Sydney
количката, с която е возен Джордж е Silver Cross... пак е от тоя ретро тип... иначе има модерни на същата марка, много ги харесвам, но в бг май не се продават или поне аз като търсих нямаше  Rolling Eyes

# 241
И още снимки

А ето тази ми е любимата  Heart Eyes

# 242

На мен тази ми е фаворит Heart Eyes

# 243
Ризка с българска бродерия.  Grinning

# 244
  • София
Една съфорумка е била на кръщенето.

цък пост #223

# 245
Според мен не е много добре това директно копиране на миналото. Особено пък нещата, които са свързани с Даяна, та тя имаше толкова труден и объркан живот, завършил трагично! Сбъркаха като сложиха в името на малката принцеса "Даяна"  Tired

# 246
# 247
  • София
Според мен не е много добре това директно копиране на миналото. Особено пък нещата, които са свързани с Даяна, та тя имаше толкова труден и объркан живот, завършил трагично! Сбъркаха като сложиха в името на малката принцеса "Даяна"  Tired

Защо да са сбъркали? Това, че не трябва да се носи име на умрял човек е глупаво суеверие... 

# 248

Защо да са сбъркали? Това, че не трябва да се носи име на умрял човек е глупаво суеверие... 

Не защото са дали името на починал човек, а заради живота, който е имала Даяна.

# 249
Какво и е на живота   на Даяна ,че не би трябвало да кръщават внучето й с нейното име?Обожавала е децата си ,но  не е била щастлива в брака си.
Да  не е убивала,крала,работила на магистралата ?    Rolling Eyes

# 250
  • Добрич
И какво общо има живота и с името, което са дали на детето

# 251
Ами ей на какво общо - който и чуе името и веднага за баба и` се сеща, стари спомени и спорове излизат, вместо да си мислим само за бебето.

# 252
  • София
Случайни неща в поведението на личности от кралското семейство няма и всичко е много точно, премерено и поне сто пъти преценено как да се направи.

# 253
Ами, аз, признавам си, не съм от феновете на  Даяна. Освен, че е била една много красива и добра жена (омъжена за неподходящ човек), но какво друго? Накрая остави синовете си и отиде да се забавлява с някакъв арабин.

# 254
  • София
Ами, аз, признавам си, не съм от феновете на  Даяна. Освен, че е била една много красива и добра жена (омъжена за неподходящ човек), но какво друго? Накрая остави синовете си и отиде да се забавлява с някакъв арабин.

Не е оставила синовете си, просто нямало как да ги вземе да живеят с нея в Кенсигтън, много често ги е взимала, много често ги е посещавала, но за тяхната сигурност е било по-правилно да останат в двореца. А и защо една млада жена да няма личен живот? Ако ги е оставила за да забавлява едва ли в малките си изяви синовете и биха говорили с толкова много любов. Това, че е била принцеса и, че е била омъж ена за Чарли бой и майка на децата му, не трябва да ограничава правото и на личен живот.

Общи условия

Активация на акаунт