Кралски работи и клюки - 9

• 138 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
# 361
В семейството на Кейт и Улям е застъпен моделът на Карол .  Не царското семейство си намери снаха,а семейство Мидълтън си намери сносен зет.
А какво представлява този модел на Карол? Хич не съм запозната с кралските особи, но ми стана интересно. Ще се радвам да разкажеш.

# 362
  • София
Уйлям все пак си е с тежък характер.
Вие сигурно го познавате отблизо? Пиете си бирата заедно?
И на мен това ми стана много смешно!

# 363
  • Rock & Roll feeling ...
В семейството на Кейт и Улям е застъпен моделът на Карол .  Не царското семейство си намери снаха,а семейство Мидълтън си намери сносен зет.
А какво представлява този модел на Карол? Хич не съм запозната с кралските особи, но ми стана интересно. Ще се радвам да разкажеш.

Карол е майката на Кейт . Тя има силно влияние върху нея . И в голяма степен е нейна заслугата за запознанството на Уилям и Кейт,както и удържането на Уилям толкова много време , предвид желанието му на няколко пъти да прекрати тази връзка . Ако в брака на Даяна третият беше Камила, то в техният брак това е Карол  Laughing

# 364
  • Бургас
Карол е майката на Кейт . Тя има силно влияние върху нея . И в голяма степен е нейна заслугата за запознанството на Уилям и Кейт,както и удържането на Уилям толкова много време , предвид желанието му на няколко пъти да прекрати тази връзка . Ако в брака на Даяна третият беше Камила, то в техният брак това е Карол  Laughing
И по какъв начин майката на Кейт може да го "удържи" , ако той вече не иска да е с нея  newsm78 Пък камо ли да предлага брак на Кейт и да има деца от нея.

# 365
  • HH
Кейт и Уил на премиета на новият филм Бонд :

Скрит текст:

# 366
И по какъв начин майката на Кейт може да го "удържи" , ако той вече не иска да е с нея  newsm78 Пък камо ли да предлага брак на Кейт и да има деца от нея.

Поставя го в съответна ситуация . Факт е ,че ако той не намира причина да е с нея, няма да е .  Peace  Но и манипулирането и хитростта не са без значение .

# 367
  • ГО
Не знам дали е бременна Кейт, силно се съмнявам, но все си мисля, че ще имат трето дете.

# 368
  • В полите на Пирин планина
Малко снимки на Дукесата от благотворителна визита:

Скрит текст:

# 369
Свежа изглежда. И вади хубав крак. Харесва ми!

# 370
И аз я намирам свежа. Харесвам до някъде този семпло-елегантен стил . Не харесвам краката й , а  също и прегърбената й стойка,която има понякога .  Тя е характерна за по-високите хора,но според мен трябва да се старае да го премахне,защото никак няма аристократичност и осанка в това прегърбване .

# 371
  • Sydney
а на мен не ми харесва брадатият чичо Хари, но той и по принцип не ми харесва...

# 372
Мечтая за краката на Кейт - дълги, стегнати и оформени Heart Eyes

# 373
  • Бургас
Снимки от кръщенето на шведския малък принц : http://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2015102727907/princ … by-christening/1/

Майка му ми е със странна рокля.

И бременната му леля :
http://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2015102227819/princ … -bump-colombia/1/

# 374
Кейт и Уил   на мач  smile3539  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт