Кралски работи и клюки - 9

• 138 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мисля,че феминизмът е най-голямото зло за жените и съм напълно консервативна в това.Мъжете да си гледат мъжките неща. Simple Smileнай ми е смещно мъж да ми говори колко опит има с децата. Прави сте,едва ли е като в бг яслите,вероятно е съвсем друго. Peace

spam2

Скрит текст:
Мъжът ми гледа точно толкова детето, колкото и аз. Аз пък бачкам също почти толкова, колкото него. Какво да се прави, някои сем-ва искат хем да имат деца, хем да се реализират професионално. Ако делим задълженията на мъжки и женски, аз няма как да се реализирам, а той няма как да се почувства родител.

# 436
Мисля,че феминизмът е най-голямото зло за жените и съм напълно консервативна в това.Мъжете да си гледат мъжките неща. Simple Smileнай ми е смещно мъж да ми говори колко опит има с децата. Прави сте,едва ли е като в бг яслите,вероятно е съвсем друго. Peace
И на мен ми беше смешно в началото, когато пристигнах в Швеция. Отивам в ИКЕА, все още нямаше магазин в БГ и сядаме в ресторанта. Аз ококорвам ей такива очи  Shocked, навсякъде бащи с пеленачета -сменят памперси, топлят млека и пюрета,  пълно обгрижване. Разбирам, че майчинството може да се вземе от бащата, което е една година платено и доста мъже предпочитат да сменят пелени, вместо да ходят на работа. След развод пък почти винаги децата живеят и с двамата родители - една седмица при единия, една при другия.

Спирам да спамя  bouquet

# 437
  • Sydney
то за тва бг децата са супер лигави (най-вече момченцата), мамини хлапета, които реват за най-малкото...

# 438
  • Rock & Roll feeling ...
то за тва бг децата са супер лигави (най-вече момченцата), мамини хлапета, които реват за най-малкото...

Това са деца,кви са тия сексиски коментари  Tired

# 439
  • Някъде там
 Rolling Eyes Кралски работи и клюки ли е темата, или как е правилно или не да се отглеждат и възпитават децата?
 Да се върнем към темата
Скрит текст:
Коледната картичка на Испанското кралско  семейство. Много красиви принцеси  Heart Eyes

# 440
Страхотни са Heart Eyes

# 441
  • по пътя
 Grinning
Скрит текст:
ок, стига спам, сега очакваме Кейт да кара самолета, докато Уилям гледа децата Laughing съвсем се побърка тоя свят, затова сме на това дередже
Прекрасни са испанското кралско семейство! Simple Smile

# 442
  • Бургас
на 24.12 по БТВ от 22.30 ще дават филма за Грейс (Никол Кидмън) от Монако

# 443
# 444
# 445
Уили много оплешивял, милия  Confused

# 446
Помъдрял,помъдрял... Laughing

# 447
  • В полите на Пирин планина
Кейт Мидълтън - херцогинята спортистка:  Heart Eyes

# 448
Кейт Мидълтън - херцогинята спортистка:  Heart Eyes

Интересна подборка.
Дали не е по-доволна да тича в парка след Джордж или да се боричка с Шарлот newsm78

# 449
  • В полите на Пирин планина
percepolis , а всичките горни снимки Кейт изглежда много весела, щастлива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт