Кралски работи и клюки - 9

• 137 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Шарлот и Джордж се забавляваха на детско парти в Канада

http://life.dir.bg/gallery.php?id=24056047#topnav

# 661
Кейт е много хубава, но децата са сякаш все с едни и същи дрехи, много скучно за детска мода, макар и стилно.

# 662
  • Някъде там

Одрала е кожата на баба Бети. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кейт много ми харесва сега,имаше период в който изглеждаше много уморена и състарена.

# 663
  • ГО
Абсолютна Бети.  Peace Малкият принц ми е по-симпатичен от принцесата  Blush Blush Blush

# 664
Малката прилича поразително на баба Елизабет! Дано с израстването да заприлича повече на хубавата си майка!  Simple Smile

# 665
  • Sydney

Одрала е кожата на баба Бети. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кейт много ми харесва сега,имаше период в който изглеждаше много уморена и състарена.

абсолютно съм сгласна на 100% с всичко.... имам чувството, че е имало намеса на генетиката, за да заприлича умишлено на бабата (Бети)... и Кейт беше много зле, чак погрозняла, особено с онзи смотан бретон, сега е екстра Simple Smile  Peace

# 666
Ъъ, каква намеса в генетиката?

# 667
  • Майничка
Ъъ, каква намеса в генетиката?

newsm78 Донорство на яйцеклетка или фотошоп? Joy

# 668
  • Sydney
вие пък щото много знаете до каква медицина имат достъп и до какви схеми за засилване на влияение и тнт  Peace

# 669
  • зад парка
Това е ужасяващо даже да се помисли!

# 670
  • София
вие пък щото много знаете до каква медицина имат достъп и до какви схеми за засилване на влияение и тнт  Peace

А вие знаете ли?

# 671
  • Sydney
правя предположение на база това, че щом има хора, които правят инвитро с изисквания детето/децата да приличат на еди-кой-си в семейството, значи и това е възможно.... вече съвсем др върпос е дали е така и ако да какво се цели... много лично приемате всичко  newsm78 просто предположение  Peace

# 672
Аз пък знам, че гените се проявяват през поколение, т. е. внуците е по-вероятно да наследят характерните белези на баба и дядо, отколкото на мама и тати. Не мисля, че има мистерия тук.

# 673
  • Някъде там
Аз пък знам, че гените се проявяват през поколение, т. е. внуците е по-вероятно да наследят характерните белези на баба и дядо, отколкото на мама и тати. Не мисля, че има мистерия тук.
И аз така съм чувала.Аз например приличам повече на чичо си,не на баща си.Сега само да не си помислите нещо. Wink Grinning
Но това няма значение.Малката е сладка,дано стане красавица като порасне.

# 674
  • Sydney
добре щом ще дребнеем - тя обаче се явява прабаба, не баба... както и да е, много се навлезе в ненужно обясняване, а няма нужда  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт