Кралски работи и клюки - 9

• 138 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Това вече е друго нещо Simple Smile

# 331
# 332
# 333
А аз мисля, че в последната година и двамата се състариха

# 334
  • Бургас
Що така не я харесвам Кейт? Нямам никакво обяснение  Thinking

# 335
  • Rock & Roll feeling ...
Уили се е уръпончил . Иначе си го харесвам  Blush

# 336
Не знам какво стана след като се роди Шарлът, но Кейт е променена, няма същото излъчване за мен.

# 337
Не знам какво стана след като се роди Шарлът, но Кейт е променена, няма същото излъчване за мен.

И на мен така ми се струва. А и самата бебка Шарлот почти не я показват, докато Джорджи беше почти навсякъде с тях. Може да са уморени, с две малки дечица не е лесно  Wink

# 338
  • Пловдив

И на мен така ми се струва. А и самата бебка Шарлот почти не я показват, докато Джорджи беше почти навсякъде с тях. Може да са уморени, с две малки дечица не е лесно  Wink
Аре бе, голям зор. Имат бавачка, готвачка, чистачка.

# 339
  • Sydney
и според мен се състариха или поне на Кейт мн не й ходи стайлинга и сякаш е нещо посърнала, няма я онази момичешка усмивка, нейната си... Джордж може би го показваха повече, защото беше първо тяхно бебе, престолонаследник... то и самата суматоха около ражданията беше различна...  newsm78

# 340
  • София
Аз се притеснявам да не са се появили първите семейни проблеми. Уйлям все пак си е с тежък характер.

# 341
  • Rock & Roll feeling ...
Защо да е с тежък характер ? От двамата по-хитрият и по-получаващ своето си, определено е Кейт.

# 342
  • Пловдив
Уйлям все пак си е с тежък характер.
Вие сигурно го познавате отблизо? Пиете си бирата заедно?

# 343
 Joy и аз това си помислих,Янтра!

# 344
  • София
Уйлям все пак си е с тежък характер.
Вие сигурно го познавате отблизо? Пиете си бирата заедно?

Не е нужно да си пия бирата с него. Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт