Кралски работи и клюки - 9

• 138 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много приятно видео от 1960г. за кралицата.
не се пуска видеото  newsm78

Много странно, аз сега пак го пробвах, пусна се. От youtube е, най-обикновено видео. Пак го пускам.
Royal Baby - The Queen A Boy (1960) - това е името на клипа.

# 556
  • Sydney
terpsyhora да, аз пробвах по няколко начина и браузъри, не става... както и да е де Simple Smile
аз вчера си говорих на тази тема, че Чарлз няма да доживее качване на трона... според мен ако е вярно това, Уили съвсем ще му изпокапе косата

# 557
  • София
terpsyhora да, аз пробвах по няколко начина и браузъри, не става... както и да е де Simple Smile

Съжалявам, не знам защо така. Аз съм с Хром и зарежда без да се замисли. Затова написах името на клипа, ако искаш го виж Simple Smile Има мили моменти от живота на кралицата, сватбата, раждането на Чарлз и Ан, коронацията и завършва с раждането на Андрю.

# 558
  • София

Съжалявам, не знам защо така. Аз съм с Хром и зарежда без да се замисли. Затова написах името на клипа, ако искаш го виж Simple Smile Има мили моменти от живота на кралицата, сватбата, раждането на Чарлз и Ан, коронацията и завършва с раждането на Андрю.

Много е сладко клипчето.Малкият Чарлс прилича малко на малкия Уили,и съвсем мъъъничко на малкия Джорджи,хихихи.
А клипчето завършва с раждането на Едуард,той е единственият принц,роден след коронацията на Елизабет.

# 559
И на мен ми хареса клипа  Peace

# 560
Момичета дайте малко инфо.....какви са ги свършили пак Чарлз и Камила  - точно преди рождения ден на Кралицата?
Благодаря

# 561
# 562
  • в сърцето на един мъж...
Претендента първо трябва да се научи да смята, след това да се огледа по кое време са се запознали предполагаемите му майка и баща, че чак тогава да предявява претенции Mr. Green

# 563

Благодаря! Ако това е истина, ще има доста "фойерверки" в двореца. Но аз си мисля newsm78 че дори и да е така....надали църквата ще разреши незаконнороден да стане крал. Пък и ще трябва Чарлз да го осинови което е малко вероятно да стане (кралицата да разреши).
Незнам защо, но ми се иска Уйлям да стане следващият крал.

# 564
Дори и да е вярно, (почти) всички кралски особи са имали безчет незаконни деца. И какво от това? Те не могат да наследяват короната. Историята помни не малко случаи, когато крал става някой брат, братовчед и дори по-далечен роднина, само защото кралят е нямал законни наследници.
Немой са плаши, Уили!
Mr. Green

# 565
  • Sydney
е, няма да е честно спрямо Чарли да не седне на трона, щото несе разбирал с мама... Това си е негово рожденно право, ще стане грубо ако Ули го изпревари  Twisted Evil

# 566
А Камила ще стане ли кралица ако Ули не прескочи Чарлз, нещо не ми се нрави идеята да се окичи с тази титла...

# 567
  • София
Дори  и да стане крал Чарли, Камилата няма да става кралица, ще си остане херцогиня, Чарлз не  е чак толкова глупав, че да позволи подобно нещо. А и съм почти сигурна, че трона директно е за Уилс и, че Чарли бой ще бъде прескочен трябва все да е бил лишен от нещо за брака с Камиту.

# 568
  • София
Според мен това са поредните медийни партенки.

# 569
Според мен това са поредните медийни партенки.

Точно-само прах в очите!

Общи условия

Активация на акаунт