Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Тулумбоооооооооооооо, запри са!

# 61
Отчет Ден 4 на Бодишред + 7.25 км бягане. Дана, на мен това ниво ми е перфектно, но явно трябва да се стягам за след 2 седмици  Whistling  Записахме се с дружките за Mudderella и сега си търся още един 1/2 маратон за мен и ММ през юли.  

Фея, ММ пък заминава утре за 10 дни  Wink Кейт пък е толкова стилна млада дама!  Еми разбира се, че има кой да и помага, все пак е принцеса  Wink Нямат си хората друго да правят, а злобеят  Crossing Arms

Лидси, напълно те разбирам  Hug  Пък ако знаеш колко прекрасно си мисля, че изглеждам  Crazy пустите огледала ми разбиват илюзиите  hahaha

Агент прелест! Благодаря, че сподели  Hug

Te4ke, момичетата бяха много доволни от 90-дневното предизвикателство на Руми и казаха, че много добре стяга дупето  Peace  

# 62
  • 1st floor
Аз ти пратих покана! Grinning Ако някой друг иска да се запознаем (с някоя от съкварталките може и да се знаем на живо Laughing) , давам фейса на ЛС.

От вчерашната разходка ме болят не прасците, а отпред, пред тях! (егати обяснението! Mr. Green)

Вив, мерси! Hug

# 63
  • София
Тулумбоооооооооооооо, запри са!

От кво мари?  Thinking
Днес съм си супер примерна  Flutter  Hug

# 64
А, добре  Laughing  Hug Профилактично...  Joy

Непокорна, подбедрицата  Laughing много гадно боли, гадината! Grinning

# 65
  • Пловдив
Хеллоу хеллоу хеллоууу! ... ако се събудите сутринтааа и ходите като робокоп, това се нарича ПРОМЯНААа. Ох, голям , голям кефеееец! Отчитам сутришно традиционно Шончо, Макс аут Стренгт. И сега, причинита за моето въодушевление еее... които ме знаят отдавна, ще им е ясно, че съм правила нещо, което о б о ж а в а м - Лес милс комбат кик старт , 30 мин. Оф, хора, не бях правила видео на Лес милс от миналото лято, чак ги бях забравила. Голям, голям, голям пропуск. Толкова готино, толкова зареждащо, с такъв кеф, божкее. Чак децата седяха и ме гледаха като препарирани как раздавам ритници и крошета и крещя от кеф! Та, за който от новите не е чул, може да пробва, това ми е супер най-зареждащата тренировъчна програма. Не съм я правила цялата, щото все си мисля, че Шон ме товари повече, но с тях се чувствам уникално. И хем уж това им е лека тренировка, хем ала бала, нали съм някакво супер напреднало животно /в мечтите си/, а сега течат реки от мен, да не повярваш. Страшно се кефя и си левитирам в момента. Мери да не ми се смее, добре, че скоро отчете плиометричната им тренировка ,че да се сетя за моите любимци.
Та, тук съм, Виви, даже аз щях да питам къд се изгуби ти  Heart Eyes Просто като си карам едно и също и кво да отчитам, а и ям като пред Потоп, та ... нема с кво дасе поФаля.
дели  Hug
Агент, супер снимки, както винаги, страхотна си!
Свети, твоя мъж, ако обичаш ми го прати, ще ти го върна със синьо око, да знаеш. Толкова добре тренирана фигура имаш, той ще те бъзика. Гад такава!
Изчезвам, че цял ден уж чистя и до никъде не съм стигнала.
Весела вечер!

# 66
Мерси за темата   bouquet
Имам очи вече и аз да се разпиша .Започнах Piyo на четвърти ден съм днес -Sweat  ,както и cellulite fighting ден 3 и The 7 Best Ab Exercises  та сега за награда си правя ароматни питки  Blush
Честито на всички имали повод ,здраве и любов и много поводи за усмивки   bouquet

# 67
Само да добавя, че в тази тема е пълно с толкова красиви и чаровни жени, които колкото по-добре изглеждат толкова повече кусури си намират  Wink Hug

Обаче снимки на плаж по обедно време повече няма да си причиня, не. Нито ми е виновен мъжът (той за съжаление хич не отбира от подходящ ъгъл за снимане де), нито апарата. Да кажем че светлината е виновна  Mr. Green

vici, да няма тук някаква грешка. Тази твоя баба съседка отлично съвпада по описание с моята, с тази разлика че ми носеше пържени падладжани (това за да си изпълни доброто християнско дело за деня)  ooooh!
Смея да твърдя, че явно съм доста страшна, защото от преди Великден не си е позволявала да безпокои  Mr. Green

Отчет с TapouT XT_D05 Buns & Guns XT, 30мин. с ластици и лента + 20 мин. йога

И Тяна я няма, Фрея също се загуби...

Дрийми, гуш от мен  Hug

# 68
Би, ако не друго, ние, водолеите, умеем да гледаме лошо. Иначе сме добри души  Blush Heart Eyes и много скромни  Blush Mr. Green

# 69
Кой се чудеше дали да си вземе ролери или колело? Аз съм твърдо за второто - много по-практично, може да се правят супер турове, да се ходи до магазина, обикаля из паркове и кара по различни настилки. С ролерите нямам много опит, но там много звиси от модела и настилката, по която може да се кара.  Peace

Бърз отчет за днес с кратка, но добре натоварваща блендърска тренировка за долна част:
https://www.fitnessblender.com/videos/butt-and-thigh-workout-wit … rdio-legs-on-fire

И малко снимки от Исландия:https://www.flickr.com/photos/93896106@N03/sets/72157651997388698
Има и две видеа, които предават за секунди красотата на тази уникална страна.
Самите снимки не са нищо особено, защото са преване с телефон, след като изпуснах фотоапарата върху асфалта още на първия ден от пътуването.

# 70
Айа  Hug И аз като Любчето сега търся време да вместя пътуването до Исландия  Wink

+1 за колело

# 71
  • au bout du monde
Днес съм много спортна.  bowuu Станах в 7:10 за да направя 3 day Killer body- lower body.
Нещо не ми допада програмата Thinking

Сега приключих с claudia shiffer perfectly fit bun - втората част и Butt lift @ Slim Thights
https://www.youtube.com/watch?v=e1CbLS60CkQ&list=PLvP8YsX0eb … 5hrYTTZW-2T2_ztt5

Ужасно много сладко ядох следобед Sick

# 72
  • София
Здравейте прекрасни момичета!   Simple Smile След дъъълго чудене и неуморно четене на всяко ваше мнение през последната година и скромни тренировки реших да "изляза" на светло. Приятно ми - Яна, на  34 съм, от София. Карам колело, тичам, ползвам фитнес площадките на открито и тренирам в къщи - предимно кратки тренировки - Шон, Джаки, Синди. Всичко това абсолютно хаотично и нередовно.  Embarassed
Ами това е, просто исках да знаете, че всички, които сте тук ежедневно сте наистина вдъхновяващи!

# 73
  • 1st floor
Отчитам тренировката за цяло тяло от Т 25. Нещо съм се разяла тези дни и постоянно съм гладна.
Скрит текст:
Малкият има изпити, днес по БЕЛ, утре по математика. Важни са, но той не осъзнава и хич не се трогва. На кой се метна такъв не знам, но да му имам спокойствието. Тийнейджърката пък е вечно нацупена, добре че там поне върви училището на шест.  Утре съм на работа след четири почивни дни и как не ми се работи, не е истина...Айде, изказах си мъката пак! Mr. Green

И аз съм с две ръце за колело!!!  Peace Peace Да ви питам, не ви ли е страх да си го оставяте вързано пред магазини и пр. Имам обикновен "маркуч" с катинар с два ключа (явно достатъчно паянтови, щом дребния вече счупи единия), Да разчитам ли , че няма да изчезне колелото? newsm78

Ах, Исландия!!! Аз време ще намеря, спонсор нямам! Mr. Green

# 74
Аз мисля ролери да си взема. Много ми е удобно да ги мъкна с мен на пътуванията  Grinning
Тук, където живея и без това няма никакви условия за каране на колело.
За днес зумба фитнес  reverance

Общи условия

Активация на акаунт