Сладкарничка за книги - тема 42

• 21 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ОуууулелелемайкоУколкомисеспиииии

Снощи все пак ви послушах и отидох на служебното парти..... и те така до 3:00  doh
Беше вихрено. Сега се опитвам да се събера и да се помъкна на работа. Акълът ми го няма още, ще го примамвам с кафе, дано да си дойде  Praynig

Ще ви наглеждам с половин око днес.
Междувременно можете да се преброите колко човека ставаме за неделя.
Да запазвам маса за 15 ???

# 136
  • София
Кали, Тони- бонбони ще го доведеш ли? Аз със сигурност ще съм с Бояна.

# 137
  • София
Че къде без него, Пете! Той вече ви е заклет фен  Mr. Green
Дори още преди да се уговорим за среща ме питаше няма ли скоро да се виждаме с каките.
А снощи едва съм се откопчила от него. Като застана пред вратата (по пижама) и възмутено каза: "Как така ще ходиш на парти без мен? Аз защо не съм поканен?"  Crazy Crazy Crazy

# 138
Аз преди малко станах  Shocked
Днес нямахме лекция и успях да поспя - чувствам се по-добре като мога да кажа, че съм спала поне 8 часа  Mr. Green Mr. Green

Леле, Кали , чак такава атракция ли сме за Тони? Не му ли е скучно ако няма други дечица?  newsm78

Петяя, супер, че ще доведеш принцесата!  Heart Eyes Hug

Аз снощи легнах към 3 часа, защото като писах тук и после малко четох. Еми, не мога да не чета, по дяволите, тая работа ми пречи на четенето на книги, а цял ден съм сред такива  ooooh!
И като се тръсне някой клиент, който да каже - "Ама вие имате най-хубавата работа на света, по цял ден само четете книги."  #Crazy
Еми, де да беше така, а не да търчим да търсим книги за ВАС, ми иде да кажа всеки път ама се сдържам  #2gunfire
Ужасно тъпи хора има по тоя свят  newsm78

Аз със сигурност ще идвам в неделя!  Heart Eyes

# 139
  • София
Ех, Ули, жалко  Hug Нищо, живи и здрави, другия път  Hug

Аз също със сигурност съм там Кали, брой ме  Heart Eyes

# 140
  • София
Че къде без него, Пете! Той вече ви е заклет фен  Mr. Green
Дори още преди да се уговорим за среща ме питаше няма ли скоро да се виждаме с каките.
А снощи едва съм се откопчила от него. Като застана пред вратата (по пижама) и възмутено каза: "Как така ще ходиш на парти без мен? Аз защо не съм поканен?"  Crazy Crazy Crazy

Kally   hahaha hahaha
Bubbly , аз май съм изпуснала  Embarassed, ти в книжарница ли работиш?

# 141
Да, Петяя, в Хеликон-Витоша  Peace

Ули, забравих да кажа, че ние всякак ще ти се радваме, дори да си гола глава!  Hug
Жалко, че няма да се видим  Sad

И аз искам да ходя на Панаирно клюкарстване(за книги и не само), но ... всеки ден от Панаира съм на работа, а другата половина на деня на училище. Не знам дори колко пъти ще мога да отида ...  ooooh!
Няма да имаме щанд там на този панаир, само на коледния  Peace

# 142
  • София
Момичета, направих резервация за неделя НО!!!
Мястото на срещата се променя.
Повечето ще прочетете къде, другите - нека ми пишат ЛС.

# 143
  • в огледалото на живота
Имам известиеееее...... newsm44 newsm44 newsm44

Освен писъмцето от Миж,се оказа,че имам и покана за забележете:КОЛЕТ ,не пакет.....!!!
Предупредиха ме,че е огромен..... newsm09

И тъй като имам дружка в пощата,бързо бях осведомена по телефона от кого е изненадата....

Имах  аз  леки подозрения и викам бързо да ми казва името,споделят ми го..а аз така .. Rolling Eyes
А сега де,има две момичета с това име участващи в тази игра...питам от къде идва радостта  Heart Eyes ,отговарят ми :от София!
 newsm68 newsm68 newsm68
Маришко,как ще изтрая до довечера незнам,но ти изпращам от сега много
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  и ти благодаря за всичко!

Очаквайте репортаж със снимки и споделяне на радост в късната вечер  newsm51

# 144
Хайдееееееееееееееееееееее, и втория оподарен идеееееееееееееееееееееее  Party Crazy Heart Eyes Hug

# 145
  • на североизток от Рая
Хайдееее, и аз идааа. И аз имам подарък днес. Хайде, гадайте сегааа. И мирише, мирише.  Crazy

Дев, викай, не те чуваааам.  Hug Heart Eyes newsm44

# 146
Neli, Алекс ли ти е другарчетоооо  Crazy

# 147
  • Кърджали
Аз очаквам и моето другарче да се включи, за да се успокоя че е отишло пакетчето

# 148
Не ти е Алекс другарчето Grinning

# 149
  • на североизток от Рая
Neli, Алекс ли ти е другарчетоооо  Crazy

Тц. Още е тайна другарчето ми. Ама тайна за вас.  Joy hahaha

Имам си парфюм от нашето Рейнче. Без да очаквам, имам пакетче от нея. Пък изненадата е пълна, защото таквоз нещо не бях виждала още.

Скрит текст:

И е пълен, представяте ли си.  Shocked Рейн, направо ме същиса. Пръснах си, непознат, но интересен е ароматът. И понеже не го познавам този парфюм, бавно и полека ще се запозная с него.
Много ме изненада, миличка. Ей такива изненади ме правят подскачаща от радост. Не беше нужно да се лишавате и двете от него.  Confused Прегърни приятелката си!  Hug И тя да прегърне теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт