Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 948
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Опппппп тук съм  Hug

Имах  да чета 17 страници  ooooh!

Да честитя с закъснение имения ден на всички празнуващи вчера ,бъдете здрави   bouquet

Нези,честита ви годишнина   bouquet

Нели,надявам се вече да си по добре  Hug

Видях и едни макарони и се пооблизвах пред монитора  Laughing Радвам се че сте имали хубава среща момичета   Hug

Ние вчера бяхме на разходка в Калиакра ,след това Камен бряг и Яйлата уникална красота влюбена съм в моренцето (и не само в него де  Embarassed ) . Благодаря и за милите думи за татко ,надявам се да се справи знам ,че ще му е трудно ,но няма как а аз ще остана самичка тук тъй като и майка ми не е в БГ.
Имам голяма дилема какво допълнително да пратя на другарчето ,яя си кажете кой какво кафе пие примерно ?  Mr. Green

# 61
  • София
Здравейте,

Минавам бързо, че работа....бол.

Мило другарче, време е да почнеш да се ослушваш за известие - например, утре, може и в пощата да отидеш.   bouquet

Хубав ден .   bouquet

# 62
  • София
Ку-ку! Днес един Джоната ми донесе книжката за другарчето, а утре друг Джоната ще ми донесе парфюмммм! Ули, тия от парфимо не знам дали продават ментета (ще го разберем утре  Mr. Green), но го правят изключително любезно!

И сега пак за Викингите, ще ме прощавате, ама ме напъват размисли....
Скрит текст:
Защо, по дяволите, епископът иска да разпъне Ателстатн? Така му осигурява същата смърт, като на Христос. Разбирам, че авторите на филма си искали да го направят брутален, но това ми се вижда недомислица. Може би трябва по-малко да разсъждавам, защото в крайна сметка това са някакви творчески решения.
Флоки и Рагнар са ми прекалено театрални. Харесвам образът на Ателстан и мисля, че актьорът се справя много добре. Втори сезон ми се вижда по-брутален и кървав от първи.

# 63
  • София
Миле,не съм чела Мидълмарч ама още не знам дали ще идвам.

# 64
  • В Балкана
Добър ден!   bouquet

Кали, благодаря за темата!!   bouquet
И аз сядам под лампата с Вени.  Flutter

Нези, още поне 2 пъти по толкова да бъдете заедно!   bouquet На хубав ден сте се взели официално.

Честит празник и на другите празнуващи вчера!!   bouquet

Мериииии, отвори ли пакета??  Twisted Evil  Ако удържиш подозирам, че ще си първа получила и последна отворила.  hahaha

jasmina_12,  здравей и от мен!  wavey

Ули, знаех си че ме подозираш.  Laughing Но ти така или иначе ще получаваш нещо от мен.  Sunglasses

Евилан, добре си се завърнала.  Hug  И аз заподозрях, кое ти е другарчето.  Laughing

За Цари Мали град
Скрит текст:
Бих отишла отново там. Близо е до София и е идеално за еднодневна разходка. Екопътеката не е трудна за ходене, местността е приятна. За автентичността не мога да кажа нищо. Чела съм, че най-голямата бутафория била крепостта Кракра в Перник. Не съм ходила там, но от пътя се вижда и си личи.  Laughing

Мултимедия в църквата имаше и когато ние ходихме. Говоря за църквата „Възнесение Христово“, която се намира в самата крепост.
А Вени, е посетила църквата над Етнографският музей („Св. Петка“, мисля че беше).  newsm78
Уредникът в музея (Етнографският музей е къща на 2 етажа), мъж в пенсионна възраст, ни разказа с плам, как цялата експозиция била събрана от съселяни - всеки дал, каквото имал. Беше толкова въодушевен, изглеждащ щастлив и доволен, че само заради такива хора си струва посещението.
За сравнение, каките на входа на крепостта бяха сърдити.  Laughing

Миле, не си права.  Naughty Пуснах почети един жокер Wink. Нарочно. И нарочно не гадая в тази игра.  Sunglasses
Почети жокера ми е, дали да подарявам на 10-ти или не..

Другарче, аз изненади „стил Милето“ няма да правя и айрян няма да пия, но ти искаш ли си подаръка на срещата или предпочиташ по пощата??
Скрит текст:
То аз още не съм готова с подаръка, ама вече предлагам да подарявам.  ooooh!  ooooh!
Сега ако това не е жокер, пък не знам.  Mr. Green

На срещата ще връщам на Вивиан, Вени и Мариша.
Мерри, какво да правя "Горски дух"? Искаш ли да ти я пусна по пощата??

Алекс, ти нали нямаше скоро да пращаш?  Laughing

Оооо, Лоренка.. звучиш щастливо.  Heart Eyes  Радвам се за теб!!  Hug

Деси, тази сутрин ти пуснах пакетчето. Надявам се утре да е при теб.  Peace

# 65
Rain, тоя Дух не можеш да ми го дадеш от не знам колко време  Joy ще ти пусна адрес  Peace

# 66
Здравейте , момичета  и мерси за посрещането ми в темата  Simple Smile
Много е мило като ви чета как се вълнувате за изненадите  си  Simple Smile Тази Коледа с моите приятелки  решихме да теглим листчета с имената си и да си подарим по нещо  малко , е не съм чакала Коледа така от дете , голямо въление беше  Grinning
С тези момичета се познаваме от деца (общо сме 5 ) и имаме традиция всяка седмица да се събираме на по чашка , две или три винце  , та тази вечер ще съм с тях , това е момента от седмицата в който наистина разпускам  Simple Smile
Желая Ви приятен ден и дано не вали  Wear Umbrella

# 67
  • В Балкана
Rain, тоя Дух не можеш да ми го дадеш от не знам колко време  Joy ще ти пусна адрес  Peace
Така си е..  ooooh! А толкова отдавна го прочетох.   Laughing

Искаш ли да ти пусна някоя книга с него?

# 68
нИ щЪ!  Naughty Grinning По-нататък  Whistling

# 69
Рейнче, на срещата ми го донеси  Mr. Green
Все се каня да те питам като казваш почети, почти ли имаш предвид или нещо да почетеш newsm78  Hug

# 70
  • Кърджали

Алекс, ти нали нямаше скоро да пращаш?  Laughing

Рейнче, нямаше. Нямах и такова намерение. Ама приятно ми се объркаха сметките, и реших да ги оползотворя по този повод, преди да отидат за нещо друго паричките.
И се убеждавам, че аз замрънкам ли за нещо, че няма да стане, и то вземе че става. От утре почвам да мрънкам че няма да ми се падне шестица от тотото. Да видим това ми наблюдение дали ще подейства. Вие ще търпите, мрънкането ще е за добра кауза. Все пак шестица от тотото  Joy Mr. Green Whistling
Отивам да лягам до щерката. Вдигнала градината във въздуха от рев и ми се обадиха да си я взема. Сега я приспах, та отивам да се метна до нея.

# 71
  • София
Рейни, книга ще ми връщаш, за Марто нещо си подготвила, не виждам защо се чудиш изобщо, разбира се, че и изненадата тогава ще ми направиш Heart Eyes Hug!

# 72
  • В Балкана
Прието МерриPeace

Все се каня да те питам като казваш почети, почти ли имаш предвид или нещо да почетеш newsm78  Hug
И трите Дядо попе, и трите.   Joy  Joy  Joy

Браво, Алекс!!  Hug Радвам се, че са се получили добре нещата около теб.

Вени, на Марто съм му нагласила две. Едната, ако не му хареса, другата да компенсира.  Laughing

# 73
  • София
Много ти благодаря, Рейни! Не е чел нищо, откакто излапа Кан Тервел  ooooh!. Започна една, ама не била хубава, а напоследък комбинацията от обемни домашни и хубаво време, което прекарва на вън, не предполага чете на книги  Crossing Arms.

# 74
  • Берковица
Кали,  Hug Благодаря за прекрасната тема!
Вени   Hug Hug, следя и Шампионската ..., но тези дни имаше дневни и нощни смени, кръшенета, среща със стари приятели и нови бебета, после още гости и не знаех къде се намирам, днес чета още старата тема, но ще си наваксам.
Благодаря Ви мили момичета за хубавите пожелания и милите думи,  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Toчи, имам Жълтата кутия на Николай Пенчев, ако искаш мога да ти я изпратя за четене.
Нели, Hug оздравявай бързо.
Нези, честита годишнина! Много щастие и любов!  bouquet
Мило другарче,  Hug имаш си вече  книжка ... Картичка не съм ти избрала още newsm78
Еви,  Hug да не съм аз другарчето  ти, имам си кученце   bouquet
Мариетче,   Hug  bouquetкакви чудеса твориш,
Мери, честита ти първа част от подаръка! Hug Весело изкарване на сватбата!
jasmina_12, добре дошла!  Hug
Миле, Hug  давам жокерче веднага. Моето другарче не е от София и е една страхотна, чаровна,  прекрасница, която много обича да чете книжки.
Момичета, може ли някоя идея за салата от спанак, ММ ми донесе една торба, той  прави някаква супа, а сега казва, че било мой ред за салата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт