Как се обръщате към родителите на бъдещия си супруг?

• 19 963
  • 205
  •   1
Отговори
# 165
Тук виждам, че родителите на мъжа са определяни като невъзпитани, прости, необразовани...Но май и снахите не правят изключение - един възпитан човек винаги би се държал добре

# 166
Няма как да се държиш възпитано и добре с някого при положение, че той не се държи по същият начин с теб. По твоята логика аз трябва да се държа добре с бабата на половинката ми въпреки, че ме обижда, псува, кълне и дори не ме нарича с името ми. Няма как да стане това! Държа се с хората така както и те с мен.

# 167
И защо живееш с тях тогава?

# 168
E къде да живее? Може да са на отделен етаж, като започнете така....те този етаж за него са го направили и за бъдещата му жена, или?

Моята явно се надява да се разделим (не живеем заедно само да поясня, нито те са му купили апартамента), но няма да й се отвори парашута.  Mr. Green

# 169
Няма сила, която да ме накара да живея под един покрив с хора, които не ме уважават и ме псуват!
На първо време могат да излезат на квартира!

# 170
  • където ми харесва
Няма сила, която да ме накара да живея под един покрив с хора, които не ме уважават и ме псуват!
Значи, да си имаш твое жилище, съпруг и дете, не е достатъчно, за това ще теглиш майната на жилището си и ще се изнесеш да плащаш наем някъде, щото там живее невъзпитано същество, което те обижда? Логиката ти е веднъж!

# 171
Живеем на отделни етажи в къща. Нямаме почти никакъв контакт с нея в момента (освен ако не е много наложително) и вече тези изцепки отминаха. Имаше ги, когато се стараех да създам добро впечатление и контактувах с нея, но това вече го няма ама отношението ми към нея си е такова каквото е заслужила, заради голямата си уста. Няма да се промени каквото и да стане! Да се изнесем на квартира не ни харесва, защото сме си направили всичко по наш вкус и средствата не бяха малко, за да наливам още за някаква панелка.

# 172
Лельо еди коя си и чичо еди кой си. Не са ми близки и честно казано не ги и харесвам, но са родители на мъжът на живота ми все пак, държа се цивилизовано с тях, но като цяло гледам да се виждаме по-рядко, майко или татко нямам как да им кажа.

# 173
Значи, да си имаш твое жилище, съпруг и дете, не е достатъчно, за това ще теглиш майната на жилището си и ще се изнесеш да плащаш наем някъде, щото там живее невъзпитано същество, което те обижда? Логиката ти е веднъж!
В случая, въпросната съфорумки, нито е омъжена за него, нито имат деца, нито жилището е нейно.

# 174
  • където ми харесва
Добре, в случая жилището е на мъжа й.Това с какво променя нещата?

# 175
Ако в жилището живее злобна бабка, аз лично бих се изнесла. В повечето такива случаи жилището не е на мъжа, а на родителите му. Негово ще стане, да са живи и здрави дълги години.. след като му остане наследство.

# 176
Не е задължително. Може да са му построили отделен етаж и да си е негов.
Аз няма да се изнеса заради капризите на бабата.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 08:54 от Happy days

# 177
Да не гадаем сега, но рядко срещано явление е, някой да препише собственост на 20 и няколко годишен мъж, който не е женен...

# 178
Да не гадаем сега, но рядко срещано явление е, някой да препише собственост на 20 и няколко годишен мъж, който не е женен...
Да, наистина подобно гадаене отива доста встрани от темата, но не е рядкост да се припише собственост на детето именно преди брака, за да не се води въпросната собственост СИО и да не подлежи на подялба след евентуален развод. Peace

# 179
Напротив, доста рядко е! В БГ имотите се държат до последно от баби и дядовци, които се опитват да изнудват младите да ги гледат, срещу евентуално преписване на собственост Wink.

Общи условия

Активация на акаунт