Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 41 885
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз нямам против да ми отговориш и в темата.
Благодаря!

Вътре сте! newsm10

Благодаря от сърце за всичко  Hug Hug Hug

# 241
  • София

Аз също нямам против да ми отговориш тук!  Blush

# 242
Благодаря!

И аз нямам против. Огромно Благодаря!

# 243
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Питах за приятелско дете ... Прието е, а имаше много малки шансове Simple Smile Направихте ме и мен и родителите много щастливи  Hug Благодаря!!!
За мен няма да питам ... Утре ... Ще си гушкам хлапето, на което му растат зъби и ще я целувам ... и е влязла ... знам Simple Smile

# 244
  • Sofia
Днес като ходех да взема  малкия от яслата на входа една госпожа лепеше списъците на класираните 36 OДЗ СОФИЯ,но незмам да ли утре ще е отворен двора

# 245
И на нас ни се усмихна късмета този път с лотарията и няма да прекосяваме вече половината град за да водя детето Crazy.
Та по този повод... как стоят нещата с преместването и трябва ли да взимам някакви документи от старата градина? Здравна карта предполагам нова трябва, но за имунизационния паспорт не съм сигурна. Те всички ваксини са отбелязани в този, който занесохме миналата година в ОДЗ-то, което сега посещава.

# 246
Благодаря!

И аз нямам против. Огромно Благодаря!

Вътре сме, татко Ники благодаря за благата вест  Hug

Благодаря на всички, които са ангажирани в процеса и ни помагат   bouquet

# 247
  • Sofia
Здравейте, извинявам се че нахлувам с въпрос, но как разбирате че детето е прието?

Благодаря:-)

# 248
Доколкото разбирам някои градини знасят списък сприетите деца, но не при всички е така.....?

# 249
Да пред някой има списъци но след седем сигурно вече са заключени. А утре сутрин ще имаме мейли вече.

# 250
  • гр. София
Изчетох ви най-сетне.
Стискам палци и пожелавам успех на всички!   bouquet

# 251
Беше ми зациклил компютъра и два пъти съм изпратила съобщението. Благодарности на мама Саня, приети сме! Simple Smile

# 252
  • СОФИЯ
Беше ми зациклил компютъра и два пъти съм изпратила съобщението. Благодарности на мама Саня, приети сме! Simple Smile
Не знам кое е зациклило и не съм разбрала за отговора.
Ако има още с питане, моля към татко Ники.

# 253
  • София
И моят син е приет! Не мога да повярвам!  newsm18  bigdance2

Благодаря на татко Ники, че провери!  Hug

# 254
Ако има още с питане, моля към татко Ники.
Аз съм на пресекулки заради спам защитата на bg-mamma. Ако някой познава модератор или администратор, може би може да помогне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт