Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 41 884
  • 789
  •   1
Отговори
# 780
  • София
сега и аз се шашнах. в регистражията съм написала само жк и блока, а в удостоверението за настоящ адрес има вход етаж и апартамент. сега възможно ли е за това да ме върнат?

# 781
Здравейте

Днес си взех бележката от работодателя и там е написано адрес бул. Арсеналски, НО не е посочен изрично район Лозенец. Това проблем ли ще е. То е Лозенец, но дефакто не пише.

бул.Арсеналски е в Лозенец

# 782
сега и аз се шашнах. в регистражията съм написала само жк и блока, а в удостоверението за настоящ адрес има вход етаж и апартамент. сега възможно ли е за това да ме върнат?
И ние сме писали адреса без етаж и апартамент, но не вярвам да ни върнат Simple Smile

# 783
  • София
И ние сме писали адреса без етаж и апартамент, но не вярвам да ни върнат Simple Smile

това звучи обнадеждаващо  Simple Smile

# 784
Здравейте

Днес си взех бележката от работодателя и там е написано адрес бул. Арсеналски, НО не е посочен изрично район Лозенец. Това проблем ли ще е. То е Лозенец, но дефакто не пише.

бул.Арсеналски е в Лозенец
Мисля, че има значение от коя страна на булевард Арсеналски е местоработата. Ако пише адреса, все пак директорката би могла да се ориентира, но би могла и да се заяде също. От северната страна на бул. Арсеналски е район Триадица.
Карта на район Лозенец

P.S. Картата е много голяма. Смених картата с линк към нея.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 21:35 от татко Ники

# 785
утре ще ходя да питам пфу, аман от администрация точка по точка

# 786
Има две категории самоосигуряващи се лица - едните по Търговския закон, а другите са по Регистър Булстат. По ТЗ са лицата, осъществяващи търговска дейност - еднолични търговци и собственици или съдружници в търговски дружества.
По Булстат са лицата, упражняващи свободни професии и занаятчии - адвокати, архитекти, преводачи, журналисти, обущари, фризьори и т.н.
Благодаря ти за информацията

# 787
Deny6 прегледай в старите теми публикациите от 06. 11. 14 г. Аз имах сущият казус и там ще видиш отговора на мама Саня- накратко само копие от здравноосигурителни вноски. За съжаление не е проверено на практика, тъй като тогава не приеха малкия.

# 788
  • София
Здравейте,
Минавам само да се похваля, че вече сме и записани Wink
На всички приети, честито!
А на некласираните - успех!!!

# 789

Общи условия

Активация на акаунт