Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Нини, добре дошла при нас и да е за кратко!  bouquet
Вземи си документи, той доктор ще прецени дали да ги погледне. Аз когато бях за първи път при д-р Персенска погледна документи от предишна кл. и цв.снимка, дори си записа нещо в моето досие.
Шакира, благодаря за инфо! Аз съм на естрофен и в събота ще пусна ТСХ, чудно ми е колко ще покаже при условие,че март беше в норма и нямам др.лекарства.

# 691
  • София

....А д-р Цветков прави ли пункции?.....

Присъединявам се към въпроса на Molly31, и аз евентуално ще правя стимулация с хапчета при д-р Цветков и има вероятност да се падне пункцията около 13.06?
Някой знае ли тази събота дали той е на работа?

# 692
Благодаря ви много, дай боже на всички ни да се случат нещата в най-скоро време Simple Smile

# 693
Момичета в събота бях на пункция при д-р Персенска, но докато излизах от упойка д-р Цветков даваше сведения на едно момиче в стаята. Предполагам , че всеки д-р си дава сам сведения на пациента след пункция...

# 694
  • Варна
Да, Д-р Цветков прави пункции. Моята я прави той на 19.05.

# 695
  • София
Благодаря

# 696
Момичета,
някой правил ли е ЗЕТ с едно ембрионче?
Ще се съгласят ли да ми направят такъв?

# 697
  • София
Момичета,
някой правил ли е ЗЕТ с едно ембрионче?
Ще се съгласят ли да ми направят такъв?
ще се съгласят

# 698
Нини, добре дошла!  smile3525 Всичко да ти се нареди така, както го мечтаеш.

# 699
Момичета, в чудо се виждам как да отида до тоалетна...Боже, да не изхвърля ембрионите...Господеее, само за това не бях мислила. Съжалявам, ако звуча смешно за някой...Само момичета след трансфер могат да ми разберат опасенията.

# 700
  • Ст. Загора
Шакира, не се притеснявай! Ходи си спокойно до тоалетна, просто при голяма ну да не се напъвай!
Стискам ти палци за + тест и успешен финал!:))

# 701
Шакира, ама много добре те разбирам  Crazy Аз лично не ходя веднага, как да кажа при първи позиви, разхождам се из стаята 5-6 минути и тогава, за да не се налага да напъвам много. А от утрогестана е нормално да се почувстваш и по-запечена, ако се яви такъв проблем, търси решение  Embarassed

# 702
  • Sofia, Bulgaria
Шакира , купи си свещички Ева Кю , за да не се напъваш . Аз ги използвам когато се запека след трансфер , вършат страхотна работа  Peace

# 703
Чаша топло мляко вечер и сутрин ,  сладко от рози за Шакира. Но не прекалявай.
  Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 18:34 от Анонимен

# 704
Момичета, в чудо се виждам как да отида до тоалетна...Боже, да не изхвърля ембрионите...Господеее, само за това не бях мислила
. Съжалявам, ако звуча смешно за някой...Само момичета след трансфер могат да ми разберат опасенията.
Шакира разбирам те напълно. Купи си сини сушени сливи. Сутрин преди закуска 3-4 с чаша вода. Ако положението е сложно, повтори го още два пъти през деня. Споко и целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт