Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
В листовката пише - дълбоко вагинално преди лягане...

# 571
Аз не лежа изобщо, по мой наблюдения капсулките се разтапят около 30-40 минути след поставяне, така че ми се струва малко безсмислено лежане веднага след поставяне, а пък нямам тези нерви и време да лежа с часове. Не се притеснявай винаги изтича малка част от тях, но остава достатъчно вътре.

# 572
В сайта на Американската асоциация по клинична химия пише, че Естрогена влияе на ТСХ. Само нашите лекари отхвърлят това. Странно. Поне сега дишам по-спокойно.

# 573
Ендокринологът ми и имуноложката  го казаха същото но в по-умерен начин и не толкова категорично.
 Естрогенът влияе и на кръвосъсирването .

# 574
Аз от естрофема ме боли глава и ми влиае на кръвното налягане. Сама реших и вечер пия по един аспирин протект и се чувствам по-добре.
Относно утрогестана определено изтича по-малко ако се лежи 30-40 мин. сутрин. После бавно и без много движение. За вечерта поставяш и заспиваш, не ставаш. При бременост стават промени там долу и в един момент е малко трудно поставянето му, но после се нормализира.
Успех, Шакира  Hug  Peace

# 575
Момичета, пращам ви коментара, който написах в темата за фонда, моля ви, ако някой има опит с това, да ми пише.
Вече загубих надежда, че ще излекувам цистита който имам, опитах какво ли не, хомеопатии, билки, излекувах стафилококите с антибиотик ... и след като за кратко изчезна пак се появи, макар и в по-лек вариант. Отделно имам и упорита кашлица, вече от 1 седмица, снощи цяла вечер съм кашляла, а правя какво ли не, за да се излекувам. Sad
Доколкото разбрах от предните коментари, вариантът да отложа опита си сега, след като съм се подписала за стартиране на 1 април,а заповедта ми е до 17 юни, и са превели пари на клиниката ми, е  първо заповедта да изтече и да ми я преиздадат, което отнема уж кратко време. От клиниката ми казаха,че мога да чакам и 9 месеца за преиздаване на неиползвана заповед.
Няма ли вариант:
- да се удължи срока й вместо да се преиздава?
- да си платя опита и после да ми възстановят парите?

Уточнявам, че в момента и цикъл нямам от доста време след Деферелина.
Моля ви ако някой е минавал през това да ми пише  :Praying:

# 576
Здравейте момичета! 17 ден след трансфер съм теста ми е положителен но корема ме боли като пред цикъл нормално ли е. Благодаря ви предварително! Grinning Grinning Grinning

# 577
Здравейте момичета! 17 ден след трансфер съм теста ми е положителен но корема ме боли като пред цикъл нормално ли е. Благодаря ви предварително! Grinning Grinning Grinning

Честито!

Успокой се, ако нещо те притеснява звънкай на спешния!

# 578
Звънях и ми казаха да си пия но-шпа!  Laughing Laughing Laughing

# 579
Звънях и ми казаха да си пия но-шпа!  Laughing Laughing Laughing

И повечко лежане, без излишно натоварване!

# 580
Редстар честито!   newsm51
Да това чувствам и аз. Напълно нормално е. Това било чувството да си бременна. Останах много удивена, когато се появи при мен. Пий си Но-шпатои повече лежачка.

# 581
Благодаря ти успокои ме! Честито и на теб! Laughing Laughing Laughing

# 582
SAB-f по отношение на продължаване на заповедта по фонда незнам точно как стоят нещата, но знам, че няма как да си самофинансираш опита и после фонда да ти приспадне паричките на основание заповедта.
Добре си направила,че си питала в клиниката, но защо не се обадиш във фонда и не им обясниш как стоят нещата. Със сигурност те ще ти дадат най-точната информация и ще те насочат какво е най-добре да направиш.
А за цистита и разните стафилококи антибиотиците помагат за момент и после пак попадаш в кошмара им. При мен нещата се оправят като се успокоя, като си вдигна имунитета и цялото здравословно състояние се стабилизира, тогава всичко изчезва!!!

# 583
  • В сърцето на любимия човек
Да, но повишеният имунитет не е подходящ за процедура - нали затова изписват Медрол след трансфер, за да понижи имунитета и да не отхвърли ембрионите.
Малко преди пункция пих Осцилококцинум, защото кашлях и се чувствах отпаднала и от манипулационна изрично ми казаха да не взимам повече, за да не засилвам имунната система.

# 584
Някоя от вас имала ли е повишена температура от Утрогестана? Взимам го 2х3 вагинално, след пункция съм и имам 37,1.

Общи условия

Активация на акаунт