Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
за мен е все тая. И без това изчаках да се посъберат няколко серии, че да ги изгледам наведнъж.

# 391
Този петък би трябвало да го гледаме. Излиза на 11-и.

# 392
  • Вестерос
После как да не я мразиш тази Шонда  Crossing Arms

# 393
12 сезона и взе още я има тръпката... особено в последните 3-4 епизода 
Уникален епизод  Cry

# 394
Шонда е една грозна, трътлеста негърка.
Аз доста се чудих защо във филмите и все грозни негърки в главните роли, но като я видях и ми стана ясно.

# 395
  • До морето
Шонда е една грозна, трътлеста негърка.
Аз доста се чудих защо във филмите и все грозни негърки в главните роли, но като я видях и ми стана ясно.

Изключително смислен коментар  ooooh!

# 396
  • София
 Къде гледате новия епизод. Има ли бг субс.

Истина е, че чернокожите са доминиращи в сериала, нали няма да го отричаме? Но не е това основното.

# 397
  • До морето

Истина е, че чернокожите са доминиращи в сериала, нали няма да го отричаме? Но не е това основното.

Чак пък да са доминиращи??? Уебър, Бейли и мъжът й и Едуардс, а да и Зола! На фона на 20 човека каст.

# 398
  • На брега на морето
Шонда и този път беше брутална. Страхотен епизод. Много, много ми хареса.

# 399
  • София

Чак пък да са доминиращи??? Уебър, Бейли и мъжът й и Едуардс, а да и Зола! На фона на 20 човека каст.

Ейвъри, майка му, новата супер талантливастажантка, дето е всичко и иде отръки. Калиопе не мога да преценя дали има някаква жилка. Все са шефове, собственици и най-умните. Нека не спорим, харесвам сериала и го следя. Моля кажете къде го гледате, нищо не откривам.

# 400
Едуардс ли е "новата супер талантлива стажантка"?
Пропускате новата полусестра на Мер.
И общо взето чернокожите в каста като % отговарят на населението в Щатите. Но реално това наистина ли има значение???

Калопи е латино, няма "жилка".

# 401
  • Вестерос
В тракерите го има епизода. Аз през цялото време удрях по една за Шонда на ум, просто не е реално на един такъв човек толкова да му се насъбере за 12 години  Laughing

# 402
  • София
Какъв е проблемът? Вече и думата "чернокож" ли е обидна? Предполагам, чернокожиите в каста отговарят и на % хирурзи в болниците в щатите?

Явно никой няма да ми каже къде е намерил последната серия, за сметка на статистиката, с която се запознах. Жалко.

А, г-це Сболки, благодаря! Още повече ме заинтригува!  bouquet

# 403
Не че е обидна, просто не смятам от значение някой дали е бял, черен, индианец, индиец, азиатец, ескимос или друго.
А на въпроса ти многократено е отговаряно в темите, даже и поста преди твоя.

# 404
  • Вестерос
По-точно аз от замунда , за субтитри не знам

Общи условия

Активация на акаунт