Анатомията на Грей - Тема №22

• 72 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не че е обидна, просто не смятаm от значение някой дали е бял, черен, индианец, индиец, азиатец, ескимос или друго.
А на въпроса ти многократено е отговаряно в темите, даже и поста преди твоя.

Благодаря, че ме информира какво ти смяташ. Твоето мнение е важно за нас!

Гледах го, ще замълча. Чудя се дали да гледам следващия.  Thinking

# 406
  • софия
Не че е обидна, просто не смятаm от значение някой дали е бял, черен, индианец, индиец, азиатец, ескимос или друго.
А на въпроса ти многократено е отговаряно в темите, даже и поста преди твоя.

Благодаря, че ме информира какво ти смяташ. Твоето мнение е важно за нас!

Гледах го, ще замълча. Чудя се дали да гледам следващия.  Thinking
Добре ли си?
Всичко наред ли е?
Защо този заядлив тон!?

# 407
  • Вестерос
АЙде моля спрете се  Peace

# 408
Обсъждат се кой черен, кой бял, а не се обсъждат важните неща.  newsm78 Примерно, че Ейвъри все пак продължава да иска развод, че Мер си "даде благословията" на Алекс и Джо, че Мер може би най-накрая ще намери покой и т.н.

А, Тони, кои сте "вие"? Расистите ли? Постовете ти само доказват, че културата не е въпрос на раса, а на възпитание.

# 409
Шонда е гениална! Факт!
Преглътнете го всички расистки наоколо.

# 410
  • Вестерос
Гений, гений, но всичко си има граници, сега това беше излишно с Мер след всичката гадост 12 години. Поне Елън трябва да вземе Еми

# 411
  • София
Не ми хареса серията  Sad То бива драма, ама чак пък толкова философско и сърцераздирателно - дойде ми повече.
И без това откъде ли не всеки се опитва да ни обяснява смисъла на живота, съдбата и човешките взаимоотношения, че пък и набутани в 40 минути: МЕРСИ! Crossing Arms

А пък сюжетните абсурди и изсилвания са толкова много, че няма накъде:
1. Как пък точно нашите хора се оказаха на пътя на катастрофата
2. Как пък точно Мер беше нападната, а не някой друг...така за разнообразие
3. Как при такъв як бой и блъскане, като още в началото имаше голямо разместване на щорите, накрая дават само едно мижава прегъната лайсничка и Как ама никой нищо не вижда и не чува от другата страна на прозорците. Това да не е някаква звукоизолирана зала в нищото?!
4. Кой и как гледа 6 седмици децата на Мер? И от какъв зор трябваше тази сцена с децата в болницата, след като всичко в един миг завърши с хепи енд?

Мога да пиша и още, но и без това ми се скапа настроението и не искам да си го развалям повече.
Сори, ако съм засегнала някой от по-големите фенове.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 11:58 от Earth80

# 412
  • HH
Шонда е гениална! Факт!
Преглътнете го всички расистки наоколо.

Никой не го отрича. Гледам три нейни сериала в момента. Анатомията е единственият, в който главният актьор не е негър. Неслучайно навремето пичът, който играеше Д-р Бърг се е явил на кастинг за ролята на МсДрейми  Peace Все ми я тая какви са актьорите, важното е да са добри и да ги номинират за постижения, а не за да пълнят квотите за равнопоставеност  Peace

Някой ще ме светне ли защо Амилия и Мер бяха сърдити, нямам спомен от миналогодишните епизоди.

# 413
  • Вестерос
Новият й сериал, няма да е с чернокожа в главната роля  Peace

Сърдити са, че Амелия извъртя за себе си Пенито като ср появи. Нещо от сорта беше

# 414
  • Ню Йорк
За пореден път всичко беше ужасно прекалено и преувеличено. Няма такъв човек на света на който да му се случат толкова гадости за един живот. Но от друга страна това е филм и мотивите на Шонда са ми повече от ясни. Американците като цяло са доста ограничени хора, живеещи спокоен и уреден живот и такива нереални драми ги вълнуват дълбоко, съответно сериала прави висок рейтинг. За нас българите е малко прекалено, защото като цяло сме доста по-интелигентни като хора и живота на повечето от нас съвсем не е уреден и спокоен, та по тая причина драмата ни идва в повечко Wink
А наистина кой черен, кой бял какво значение има?

# 415
  • София
Обсъждат се кой черен, кой бял, а не се обсъждат важните неща.  newsm78 Примерно, че Ейвъри все пак продължава да иска развод, че Мер си "даде благословията" на Алекс и Джо, че Мер може би най-накрая ще намери покой и т.н.

А, Тони, кои сте "вие"? Расистите ли? Постовете ти само доказват, че културата не е въпрос на раса, а на възпитание.

Какво ти пука кои сме ние? Нали си много възвишена и умна, знаеш всички отговори. Кажи, как реши, че съм расист? Защото написах думата чернокож ли? Страхотна логика, няма що.

Още ми се гади леко от епизода снощи. Защо й забиха нещо като маркуч в корема, много беше гадно и страшно.

# 416
Не ми хареса серията  Sad То бива драма, ама чак пък толкова философско и сърцераздирателно - дойде ми повече.
И без това откъде ли не всеки се опитва да ни обяснява смисъла на живота, съдбата и човешките взаимоотношения, че пък и набутани в 40 минути: МЕРСИ! Crossing Arms

А пък сюжетните абсурди и изсилвания са толкова много, че няма накъде:
1. Как пък точно нашите хора се оказаха на пътя на катастрофата
2. Как пък точно Мер беше нападната, а не някой друг...така за разнообразие
3. Как при такъв як бой и блъскане, като още в началото имаше голямо разместване на щорите, накрая дават само едно мижава прегъната лайсничка и Как ама никой нищо не вижда и не чува от другата страна на прозорците. Това да не е някаква звукоизолирана зала в нищото?!
4. Кой и как гледа 6 седмици децата на Мер? И от какъв зор трябваше тази сцена с децата в болницата, след като всичко в един миг завърши с хепи енд?

Мога да пиша и още, но и без това ми се скапа настроението и не искам да си го развалям повече.
Сори, ако съм засегнала някой от по-големите фенове.

Да не забравяме, че това е сериал трябва да е интересно иначе ако  почнат да правят както е в реалния живот то ще бъде голяма скука. А и защо да няма хора на които им се случват ужасни неща? Може би има но не знаем и не сме чували. А относно децата на Мер мисля че Алекс се занимаваше с тях а и може да има детегледачка  Simple Smile
На мен не ми харесва, че махнаха Дерек, някак си  е празно едно такова особено като покзват Мер сама. По-добре щеше да  е да се появява  от време на време отколкото да е мъртъв...

# 417
От моя гледна точка, жената беше преживяла много емоционална болка и един вид физическата я мина без много драма. Станалото- станало...стиснаха си ръцете с Лу и животът продължава. То реално друго не ѝ остана, освен децата. Изпрати Карев при гаджето, за да не си усложнява още повече живота. Тя е човекът, който наблюдава, премисля и внася нормалност във всяка ситуация. Може да е ранена и обидена(както с Амелия), но е мъдра и прощава. Неслучайно е основната фигура, която крепи целия цирк, а не примерно някоя от скокливите сестри или дори Кристина.  Wink

# 418
  • На брега на морето
Зола не ви ли се стори много малка. Предното момиченце беше доста по-голямо мисля, а сегашното изглеждаше на една възраст с Бейли.

Амилия си е дразнещ порсонаж, вечно мрънкащ. Но е различна. А Мередит си е Мередит. Винаги готова да приеме всичко, което й се случва. Винаги успява да си стъпи на краката и да продължи напред с вдигната глава.

# 419
  • София
...
Да не забравяме, че това е сериал трябва да е интересно иначе ако  почнат да правят както е в реалния живот то ще бъде голяма скука. А и защо да няма хора на които им се случват ужасни неща? Може би има но не знаем и не сме чували. А относно децата на Мер мисля че Алекс се занимаваше с тях а и може да има детегледачка  Simple Smile
На мен не ми харесва, че махнаха Дерек, някак си  е празно едно такова особено като покзват Мер сама. По-добре щеше да  е да се появява  от време на време отколкото да е мъртъв...

То е ясно, че няма как да е като в реалния живот  Grinning Но като се натрупа в една серия наистина идва в повече. А вече има няколко такива серии и ако е за финал на сезона пак се приема - един вид тема за размисъл. Ама като е в началото  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт