Анатомията на Грей - Тема №22

• 72 018
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Да припомним, че сериалът е драма, не меланхоличен ромком

# 421
  • София
Много ме е яд за Ейвъри и Ейприл, но го разбирам човека, тя се държи като пълна откачалка, жалко.
На мен пък Зола ми се видя много голяма, пораснала. Подразних се как Мередит викаше само нея, все едно момченцата не съществуват. Бебето много сладко с тия два зъба.

# 422
  • Вестерос
бебето е момиченце и се казва Елис на майка й

# 423
  • София
И аз го изгледах, до средата не ми хареса, основно защото беше без звук, странно ми беше, но после беше прилично, хубава беше сцената с прошката към Лу, ревнах малко.
По темата как може да се случват толкова лоши неща, намирам че е съвсем нормално за такъв тип сериал и именно за това все още го има, дойде ли хепи енд-а, всичко ще приключи. Преди години като гледах сериала "Отчаяни съпруги" ми беше много смешно тея хора всеки ден някакви тайни, интриги, убийства, природни бедствия и какво ли не и накрая все едно нищо не е станало  Mr. Green Може би така се опитват да ни покажат, че в крайна сметка всичко се преживява и животът продължава  Sunglasses

# 424
  • софия
Аз да си призная, единственото което ме трогна, беше физиономията на Кърев.... И репликата "всички сме и семейство"....
Всичко останало ми беше ..... празно и изкуствено, даже изкуствено беше даден съвета към Кърев в края, нямаше емоция за мен!
Може би защото гледах серията безкрайно изморена и недоспала от няколко дни насам!

# 425
  • На брега на морето
Много ми харесва в какъв мъж се превърна Карев. Аз и преди го бях казвала, но пак да се повторя.
Имаше моменти, които ме грабнаха. Ситуацията с децата ми ми стегна гърлото. Поставих се на нейно място и се представих какъв ужас мога да изживея като майка, ако детето ми не ме иска.
Не случайно след толкова години все още Анатомията ми е любимият сериал. Винаги има с какво да ме изненада.

# 426
Отново се сетих какво означава "Анатомията на Грей" - с всичките характерни емоции, ситуации, отношения. Много силни сцени, отново мъжко поведение от страна на Грей, поредната гадост за нея, за съжаление. Колко много преживя тя за тези години... и сякаш няма спиране, силният човек си остава силен след всяка поредна спънка и поднесена гадост.
Ейприл се бори за брака си, какво лошо има в поведението й? По-лесно ли ще бъде да остави така нещата...
И Блейк ми хареса много, тя успя да влезе в положение, в нея надделя хуманното.

# 427
  • София
Изобщо не разбрах какъв е смисълът на тази серия. Да гледаме Мередит цял епизод в ужасни болки и после изведнъж да си играе с децата вкъщи и да свърши драмата. В следващия епизод предлагам луд пациент да я отвлече, в другата Кали с амнезия да й отреже нещо или пък Амелия да се надруса и да я удуши. Извинявам се за гадния коментар, аз съм фен на сериала, но обичам да има смисъл, да са го мислили, тук ня го видях.

# 428
Аз чакам кога Шонда ще се присети да вкара Алцхаймера, който наследи от майка си. Може би накрая на филма вече.

# 429
  • София
Не съм гледала последната серия, но като ви чета, явно е време за край...

# 430
  • софия
Аз чакам кога Шонда ще се присети да вкара Алцхаймера, който наследи от майка си. Може би накрая на филма вече.
+1

# 431
Търся субтитри на сезон 5, всичките които намерих са с много големи разминавания. Някой може ли да помогне? Линковете в началото на темата не работят.

# 432
  • София
Никой друг ли не е гледал последната серия!? newsm78 Може да се каже, че е доста освежаваща, особено предвид предходната. И музиката както винаги идеална. Може пък и да пробие лъч светлина и позитивизъм в следващите серии  Grinning

# 433
  • HH
Гледах още в петък. Не мога да кажа, че ми хареса.

# 434
  • На брега на морето
На мен ми хареса, както винаги. Много дори. Обаче за Мер ми стана много тъжно, от цялата работа за мен тя е самотна и не може да преживее Дерек. Имаше свежи моменти, доста при това.

Общи условия

Активация на акаунт