Анатомията на Грей - Тема №22

• 72 045
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Не мисля, че да си сам е същото като да си самотен,
точно това го показаха чудесно последните две серии.  Peace

Помъдрялата и философски настроена Мер ми харесва много   Heart Eyes

# 436
  • Ню Йорк
На мен ми хареса, както винаги. Много дори. Обаче за Мер ми стана много тъжно, от цялата работа за мен тя е самотна и не може да преживее Дерек. Имаше свежи моменти, доста при това.

Не мисля, че е самотна. Да трудно преживява липсата на Дерек, но има 3 прекрасни деца, които да осмислят живота и. Поне на мен ми изглежда така. А по някога човек има нужда да е сам.

# 437
Според мен тя вече осъзна, че не иска да е вдовица цял живот. Терапевтът и много хубаво го каза. Очаквам скоро нова любов или поне секс. Flutter

# 438
  • София
Според мен тя вече осъзна, че не иска да е вдовица цял живот. Терапевтът и много хубаво го каза. Очаквам скоро нова любов или поне секс. Flutter
И аз така мисля.
Иначе в епизода уж разкриха мистерията между Оуен и Ригс, ама май закъсняха, аз вече им забравих драмата, в началото ми беше много интересно, но вече ми мина. Нещо и другите ми се струват в застои, но в следващия епизод вече се надявам да ги раздвижат.

# 439
За мен епизода си беше чист пълнеж.

# 440
  • София
съгласна, едвам го изгледах.

Дразни ме много тази новата докторка, гаджето на Кали...

# 441
  • Ню Йорк
съгласна, едвам го изгледах.

Дразни ме много тази новата докторка, гаджето на Кали...

Да, много е неприятна, има един празен и тъп поглед. Като цяло излъчването и е на глупав и елементарен човек. Или актрисата е много слаба или така е по сценарий и актрисата е много добра Wink

# 442
  • София
И на мен ми е много неприятна и особено като започнаха да се целуват в коридора  Sick Спомних си с Аризона колко сладки ми бяха, тази хич не ми харесва. И някаква лабилна ми се струва, най-вероятно ще има някакви изблици.

# 443
  • Вестерос
Много добре измислена серия, много ми хареса, стана ми и доста мъчно  Confused

# 444
  • София
Ох и аз си поревах на края.  Rolling Eyes

# 445
Шонда е велика. Много ми хареса епизода-много смислен и емоционален, а и историята на тези двамата винаги ми е била интересна.

# 446
  • Вестерос
Много ми хареса как връщаха все по-назад и назад и да ви кажа хич не ми липсваха и другите, просто беше доста пренаситен емоционално Simple Smile

# 447
  • На брега на морето
Страхотно серия, страхотен финал!

# 448
  • Вестерос
По време на епизода си мислех, че накрая тъй може да стане и ще е яко и се изкефих  Mr. Green

# 449
Скрит текст:
Аз само не разбрах защо тази с обезобразеното от киселина лице толкова го караше да иска развод?  newsm78

Хареса ми, че не му каза, че ще имат бебе. Интересно ми е как ще реагира като разбере.

Общи условия

Активация на акаунт