Дългото чакане след трансфер-37

• 49 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 60

Сладурка  Simple Smile Благодаря ти много!

Момичета, някой друг ще прави ли кръвен тест в петък?

Ами нещо съм разсеяна, бях на детски рожден ден на детенцето на кумовете ни  Embarassed Ти хубаво си написала, че си имала трансфер на 6 май и нямаш търпение за теста, ама кой да чете до там. Като видях, че някой съжалява за мен и много се трогнах  Hug Иначе изобщо не ти желая да сме двете, аз ще догонвам   animal037

# 61
Марсче, кога мислиш да пробваш отново? Ако зависи от мен, още другия месец! Звънях на доки - продължавам с лекарствата и не мога да разбера защо.

Ще догонваме, къде ще ходим! Simple Smile

# 62
Момичета , честито на всички с положителните резултати,много лека и безпроблемна бременност ви пожелавам. Много кураж, сила и вяра  на момичетата с отрицателни тестове , на всички очакващи теста спокойствие и късмет !!! Hug

inca и lilé  - поставям си Ovetrelle 6500IU x 8 клика през 5 дена ,каквото и да значи това / в смисъл,че не съм наясно точно колко  единици правя на инжекция Rolling Eyes/ Така ми е написано в указанията и една ми направиха веднага след трансфера . Много ви благодаря за поясненията , ще изчакам до 18 тогава за теста . Искам да попитам понеже никоя от вас не е на подобна схема трябва ли да се притеснявам от Овотрила? newsm78

Успех на всички ! newsm10

# 63
Аз бях на този опит до 4-я месец на овитрел, по един на седмица.
Има огромна опасност.
Да забременееш.

# 64
Аз бях на този опит до 4-я месец на овитрел, по един на седмица.
Има огромна опасност.
Да забременееш.

Много ти благодаря , Кей ...усмихна ме от сърце   bouquet ...

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 19:52 от Gia _

# 65
Лиле,и аз мисля,че уринален на 8ден е рано...по -добре първо кръвен...катето-85, да засичаме се:)))  декември месец именно твоите думи ме убедиха, че човек трябва да се бори до край и да не се отказва...силни прегръдки и за теб и коремчето ти...

# 66
Я да се запиша и аз тук, най- отзад на опашката...пък дано се присъединя скоро Simple Smile Почнах стимулация с фемара, днес ми е 4-ти ден от цикъл, на преглед съм във вторник.
Дано до 50-та страница всички момичета след трансфер да са видяли двете черти   bouquet
Поздравления за вече успелите- спокойни 9 месеца и здрави бебчета накрая Simple Smile

# 67
Марсче, кога мислиш да пробваш отново? Ако зависи от мен, още другия месец! Звънях на доки - продължавам с лекарствата и не мога да разбера защо.

Ще догонваме, къде ще ходим! Simple Smile

Клерче, щом док казва да продължаваш с лекарствата - значи продължаваш  Naughty Нали знаеш - бременна си до доказване на противното  Hug  Praynig
Моята док излиза майчинство и сега се прехвърлям при друг док в клиниката ми и на 20 май ще е първата ни среща. Ще видим какво ще се разберем. Аз нямам замразени Sad Най-вероятно ще изчакам вече заповедта по фонда, не знам, не планирам още - стъпка по стъпка, защото от толкова планове вече трета година си стоя небременна  Joy

# 68
Момичета, благодаря ви Hug Hug Hug Hug смятам обаче да опитам, няма да се стряскам ако е отрицателен, знам, че е рано. Така или иначе ще трябва да си чакам най-вероятно до 18-05, поне да се намирам на работа  hahaha  Crazy

# 69
Тогава действай...имам да връщам силно стиснати палци...Лиле,много успех,мила...от сърце ти пожелавам...длъжна си да си бременна,обеща ми че този опит ще е положителен за всички:)

# 70
Шмати, Ина Ще почакам малко и пак ще опитам Simple Smile Твърде несигурен резултат  Joy

# 71
Шмати, Ина Ще почакам малко и пак ще опитам Simple Smile Твърде несигурен резултат  Joy
Тоест ... Държиш ни в напрежение  Joy

# 72

Сладурка  Simple Smile Благодаря ти много!

Момичета, някой друг ще прави ли кръвен тест в петък?

Аз, аз  Laughing но нещо нищо не усещам ...

# 73
Момичета на първия ми преглед след +теста забравих да питам лекарката за аспирина, а и тя бързаше доста тогава...незнам дали да го продължавам до следващия преглед, а не ми се звъни на спешния само за един аспирин. Някой ако знае да сподели.
Късмет на всички очакващи, това чакане след трансфер, наистина се оказа дооста дълго.  Animal Snail newsm10

# 74
Мега и аз нищо не усещам, само вечер понякога имам стрелкащи болки в областта на яйчниците. Ще ти стискам палци за петък Praynig 
Лиле Hug ние вече си знаем, че си бременна Simple Smile Това зацапване, което е спряло си е чиста имплантация. Чакаме като дойде времето за теста да ни се похвалиш официално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт