Re: AVON само за представители - Кампании 7 и 8- Тема 133

• 32 890
  • 405
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Момичета, стоя и се чудя  newsm78 ( вие ме опровергайте, ако е нужно ). Ако имам поръчани от две клиентки един лак и едно червило от стр. 3 до 13. Продуктите всеки с отделната си цена ли участва за ТТА спрея или първо се смятат заедно за 8,90лв. и трябва до 15лв. да имам още продукти? ( дали ме разбрахте ) Ако са поотделно, както са поръчани излизат 6,90 + 7,90 = 14,80 и ще е нужно много малко, за да се изпълни условието.  Crazy

# 31
  • София
Момичета, стоя и се чудя  newsm78 ( вие ме опровергайте, ако е нужно ). Ако имам поръчани от две клиентки един лак и едно червило от стр. 3 до 13. Продуктите всеки с отделната си цена ли участва за ТТА спрея или първо се смятат заедно за 8,90лв. и трябва до 15лв. да имам още продукти? ( дали ме разбрахте ) Ако са поотделно, както са поръчани излизат 6,90 + 7,90 = 14,80 и ще е нужно много малко, за да се изпълни условието.  Crazy

Офертата е за стр-3-13 и 62-83. За офертата 2 за 8,90 влиза тази цена. Ако има нещо единично, то си е с неговата цена. Може да допълниш сумата с продукти от другите цитирани в условието страници. Дали ме разбра?

# 32
  • Русе

Офертата е за стр-3-13 и 62-83. За офертата 2 за 8,90 влиза тази цена. Ако има нещо единично, то си е с неговата цена. Може да допълниш сумата с продукти от другите цитирани в условието страници. Дали ме разбра?

Peace

# 33

Опитвала съм подобни еквилибристики - не става, идват си на цена две за...

# 34
  • София
Айде, най-накрая и аз кандисах да стана експерт по Нутра Ефектс. Много ми харесаха видеата, има доста полезни неща. Добре са го измислили.
Обаче не знам дали видяхте, има една грешка. В единия от въпросниците като верен отговор се означава, че стрелицията абсорбира 12 пъти повече вода от собственото си тегло, а не чията.

Макар че съм експерт, поръчките ми за тези кремове са нула.  Rolling Eyes

# 35
  • София
Да споделя за червения бански - според мен размерите са една идея по-малки от описаните, едвам се напъхах. Освен това не е цикламен, а по-скоро малинов. абе направо си е червен. Тия дни ще го снимам на дневна светлина. Още се чудя какво да го правя-да го връщам ли или да си го нося. И още нещо - коремчето не може да го скрие, но то е и логично, въпреки че е много стегнат

# 36
този ли е банския
https://www.avon.bg/prodykt/309-320-17484/moda/drekhi/3-v-1-bans … um-body-illusion/

Кой размер си си взела?
Аз съм в търсене на бански (спешно Simple Smile) та ако е мнооого хубав мое и да те спася от него докато се чудиш...

# 37
  • Русе

Опитвала съм подобни еквилибристики - не става, идват си на цена две за...

Благодаря   Peace

# 38
Айде, най-накрая и аз кандисах да стана експерт по Нутра Ефектс. Много ми харесаха видеата, има доста полезни неща. Добре са го измислили.

аз пък хич не одобрих начина по-който ме учат  как се продава на клиенти. Като ги четох все едно усетих отново колко накъртващо и беше когато моята сегашна координаторка , която тогава ми продаваше продукти се опитваше да ме "обработи" . Явно похватите им са за определена клиентска категория с която не съм в сечение. Смятам че не всичко ейвънско е добро и държа хората които пазарят от мен да го знаят. И ако са си купили друг подходящ крем няма смисъл да го сменят с ейвънски само защото трябва да им го продам. Предпочитам коректност и разбиране и да не е на всяка цена. Иначе става както когато приятелката ми се връща от пазарене в някой МОЛ  с думите -  нямах намерение да купувам ама тези продавачки като ме обсадиха и на ...

# 39
Днес ми се оплакаха от дълготрайното червило, че изобщо не било дълготрайно.

# 40
  • София
този ли е банския
https://www.avon.bg/prodykt/309-320-17484/moda/drekhi/3-v-1-bans … um-body-illusion/

Кой размер си си взела?
Аз съм в търсене на бански (спешно Simple Smile) та ако е мнооого хубав мое и да те спася от него докато се чудиш...
Взех S размер. Банския е хубав, само дето размерите имам чувството че не са съвсем точни. Ама то и аз не знам дали съм за S, може би ако от магазин пазарувах щях М да пробвам, ама се ръководех от размерите в табличката

# 41
  • София
Моля ви за мнение. Чудя се на автобронзиращия лосион. Да не е това, което прави изкуствен тен или подпомага почерняването?  Иначе почти всичко съм ползвала, но от кафявите не съм.

# 42
Здравейте, момичета, записвам се в темата с въпрос за мотивационната с трите нива. За ниво 2 общо ли трябва да имам 110лв. за две от трите кампании или във всяка от тях трябва да имам поне 110лв. поръчка? Четох и дребния шрифт, ама пак не разбрах. Mr. Green

И още два въпроса относно продукти. Някой вече има ли впечатления от охлаждащия спрей за след слънце с витамин С? Интересува ме дали наистина охлажда, че много ме блазни цената му. Laughing Също ме интересува матиращият крем Нутра дали в действителност матира, дори леко?

# 43
Матиращият крем Нутра наистина матира Simple Smile, поне моята смесена кожа и е много добър продукт според мен Peace

# 44
  • София
Здравейте, момичета, записвам се в темата с въпрос за мотивационната с трите нива. За ниво 2 общо ли трябва да имам 110лв. за две от трите кампании или във всяка от тях трябва да имам поне 110лв. поръчка? Четох и дребния шрифт, ама пак не разбрах. Mr. Green

И още два въпроса относно продукти. Някой вече има ли впечатления от охлаждащия спрей за след слънце с витамин С? Интересува ме дали наистина охлажда, че много ме блазни цената му. Laughing Също ме интересува матиращият крем Нутра дали в действителност матира, дори леко?

На 1 въпрос-пише "по 110 лв.в 2 от 3 кампании". Аз имам засега и ще поръчам и двете нива. /дано не ме изненада някой недостиг, че едвам го натъкмих/
Охлаждащия спрей за след слънце с витамин С е продукт №1, особено в началото, когато кожата изгаря. След него ползвам крема, който също е невероятен.
Относно новите кремове мога само да кажа, че имах мостра подарък от този тип и като го пробвах  направо ме изсуши, защото аз съм със суха кожа и не е за мен. Но това го видях после.

Общи условия

Активация на акаунт