Априлче гушкаме си вкъщи вече, с любов даряваме малкото човече - АПРИЛ тема 1

• 31 721
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Ох майчета,от вчера ме стегна гърлото,днес ме боли главата,сливиците и едното ухо.Пия грипекс,трахизан,витамини и дано се пресека.От три дни ходя с маска вкъщи,но постоянно го нося на ръце и дано не го заразя,че ще се гръмна.Вчера подобри собствения си рекордно по реване-От два следобед до девет вечерта...На няколко пъти се включих и аз с пълен глас-комшиите вероятно ме мислят за луда. Мисля да отложа ваксините-имам това право нали? С колко време обаче ,искам да видя,че се оправя от тоя жаден ГЕР и тогава да слагам главата в торбата..

# 631
  • София
Мужете, мъжете, ама при нас аз не сум в ред. Даже основно от мен май идва напоследък.
Вчера такъв скандал спретнах от нищото, докато хапвахме, гче успях да разваля и хубавата вечер и предстоящия уикенд. Сега не си говорим.
Май си ме държи тая следродилна двпресия ли какво е не знам.... Бушуват непрекъснато чувства в мен, сякаш съм перманентно в много тежък цикъл. И вчера за какво ми беше на чудното ни настроение изведнъж да се бъгна... Мм като види ревяща жена побеснява, съответно можете да се сетите колко "тактичен" беше.

Маце - теякоки ги има често при бебетата, нали и при нас имаше съмнение. Лл каза, че се повлияват добре от антибиотичното лечение.

# 632
  • София
Рози, много е трудно с първото бебе. На нас ни е второ и пак ММ ми казва, че на моменти "не се търпя". Лошото е, че и на баткото си го изкарвам. Той иска внимание точно докато храня бебето, което се дави, спира да диша, повръща. Тогава той решава, че трябва да иска нещо, да му кача нова игра на таблета, да видя какво пише в играта, която играе в момента, да ака, да .... всякакви неща. И ми е много трудно!
Но... минава и се забравя.
Правете си взаимно компромиси, защото иначе ще си развалите отношенията!

# 633
  • Под кленовите дървета
Рози, говори сериозно с твойто мило. Дай си още малко време, но ако трябва помисли за помощ, ако не може да се вземеш в ръце. Явно ти е много трудно да свикнеш с новата роля на майка и предишния ти активен живот е ограничен, което те дразни. Такива скандали от нищото нагнетяват нещата ужасно!

# 634
  • Пловдив
Ох майчета,от вчера ме стегна гърлото,днес ме боли главата,сливиците и едното ухо.Пия грипекс,трахизан,витамини и дано се пресека.От три дни ходя с маска вкъщи,но постоянно го нося на ръце и дано не го заразя,че ще се гръмна.Вчера подобри собствения си рекордно по реване-От два следобед до девет вечерта...На няколко пъти се включих и аз с пълен глас-комшиите вероятно ме мислят за луда. Мисля да отложа ваксините-имам това право нали? С колко време обаче ,искам да видя,че се оправя от тоя жаден ГЕР и тогава да слагам главата в торбата..
Трахизана наистина ли може да се приема по време на кърмене,той е доста силничък и винаги ми помага,ако знаех щях да го приемам ,че от доста време не мога да се оправя от болки в гърлото -на приливи и отливи съм,тъкмо се оправя и после пак ме боли и така .Само че ми даде отражение на учите ,слагах капки 3 дни ,но нямаше ефект и сега почнах АБ.

# 635

Трахизана наистина ли може да се приема по време на кърмене,той е доста силничък и винаги ми помага,ако знаех щях да го приемам ,че от доста време не мога да се оправя от болки в гърлото -на приливи и отливи съм,тъкмо се оправя и после пак ме боли и така .Само че ми даде отражение на учите ,слагах капки 3 дни ,но нямаше ефект и сега почнах АБ.
[/quote]
За съжаление не кърмя.И с първото имах проблем и толкова исках сега да успея,но не ми било писано...Мисля до понеделник ако не се оправя да принудя джипито да пише и на мен антибиотик,да ме пресича,че ако се влоша няма кой да гледа бебо. Звъня на мъжа ми и му викам -втриса ме,ако вдигна температура,може ли майка ти да дойде да удари едно рамо,а той-не,няма как да стане,щели да правят зарзават някакъв  #CrazyТова във връзка с мъжете.И аз му се дразня на моя-стана няколко пъти излиза с приятели,а аз едвам се постригах,не можах да се боядисвам.Днес като си видях веждите-не са били толкова лошави от 7 клас. JoyНо не му се връзвам много-честно казано докато бях бременна повече се ядосвах.

# 636
  • София
Redtree, jasmin   bouquet
Нали се сещате, че винаги си мисля, че аз правя най-мноо компромиси... Две рогати сме, избухливи. Днес бяхме ок, пуснах мм на един фестивал, излизах с момичетата после, майка ми остана вкъщи вечерта.... И ми даде поредния добър съвет. Когато усетя, че ми идва в повечко, първо да изляза да се поразходя, за да ми мине началната вълна...

Ама да продължа да ви се оплаквам от тази нощ. Малката се разби от рев по едно време, докато се прибирахме и вкъщи заспа сучейки... И не исках да мръдна, да не я разбудя, та заспах и аз с нея на дивана. Да ама се схванах на втория час и я преместих в леглото, тя не мръдна и чак сега се разбуди. Можеше да поспя значи с нея още 2 часа инполовина, ама майка ми легна при мен на спалнята и само се въртеше, шумкаше нещо.. Будех се. Пратих я в другата стая. И за капак изведнъж пак ми писнаха ушите, ама рязко и силно!... Ако си спомняте, бях се побъркала по едно време от това пищене, точно си мислех, че е в историята...
Егати нощта се очертава   #2gunfire

# 637
Ние с ММ си заформяме доста бурни, италиански, но кратки скандалчета Simple Smile Завършват с рев от моя страна, а от негова с репликата "пак ли ревем" и излиза от стаята, след няма и пет минути се връща, правим разбор на скандала, после целувка и така по няколко. пъти през деня /предимно през почивните дни/. Определено си намира работа вечер, за да избяга малко от нас, футбол, среща с приятел, посещение при мама Simple Smile Но и много помага с чистенето и вечерите.
Май, Виолетка започна с кърмаческата стачка, когато е на гърда се гъне, рита, блъска и след няма и 10 мин. цокане, заспива. Поначало се храним около час, като детето си дърпа доста активно. Сега при новата мода в храненето ми остава доста храна и ще се наложи май да се цедя?!?!

# 638
  • Враца
Аз знам, че при кърмаческата стачка бебето отказва напълно да суче от гърдата, така, че най-вероятно не е това при вас. И при нас е така, предполагам, че се дължи на колики, а така казват и другите мами  Peace

# 639
  • софия
Ох, да се оплача и аз.Деница от два дни само реве и ме побърква,колики ли са, уши ли са не знам.Даже по тоя случай днес няма да я изведа никъде.

# 640
Ох, да се оплача и аз.Деница от два дни само реве и ме побърква,колики ли са, уши ли са не знам.Даже по тоя случай днес няма да я изведа никъде.

Като я изведеш не се ли успокоява? Ние по улиците освен от глад рядко надаваме глас за друго.. и напика може с часове да изкара, само да е навън.

При нас друга тенденция се заформи, след 9 сутринта не ще да стои в спалнята.. който спал, спал, нашия човек иска на шезлонга в хола. Сега от 1 час се напъва и не може да заспи, като го гушна се кротва ама като го оставя наново напъни.
Утре ще пътуваме до Варна, не е далеч, ама имаме опеределен час и ми е много чудно дали ще се справим с организацията. Решила съм и през Джъмбо да минен, но я кажете за Джъмбо с количката дали е удачно да влезем? Говоря за джъмбо Варна, че не съм виждала сякаш колички в магаизна до сега.

Оф обичам и аз да готвя, торти да майсторя, и сега с новата кухня имам толкова много работна площ, но за мое съжаление основно ММ я ползва, на мен от кърмене и разходки не ми остава втъзможност да се вихря.

# 641
Семейна идилия... И ние с мм се посдърпахме тези дни. Идва си късно, къпе се и ходи на мач. Преди къпането на бебка му беше приоритет, сега вече два пъти го пропуска, добре че майка ми беше тук. Иначе си ми е добричък, но и двамата си знаем своето и споровете са дълги. Но никога пред детето! Най - летният начин за помирение вчера се оказа секса... Пробвайте  Mr. Green

# 642
  • софия
Е в крайна сметка ще я изведа, но пропуснах раазходка в Южния парк и сега ще се задоволи с кварталния.

# 643
  • Varna

Решила съм и през Джъмбо да минен, но я кажете за Джъмбо с количката дали е удачно да влезем? Говоря за джъмбо Варна, че не съм виждала сякаш колички в магаизна до сега.

Да удобно е аз редовно си ходя с количката, само че не може по ескалатора, а трябва с асансьора да се качите.

# 644
  • Враца
Момичета, тези от вас, които са родили нормално възобновиха ли интимните отношения и имахте ли разрешение от лекар за това. Аз не съм ходила на контролен, защото нямах оплаквания, сега обаче.на мястото на един от шевовете си е зачервено и пуска леко кръв, от вътрешната страна е и не знам дали заради влагата не може напълно да зарастне. В тази връзка се страхувам да правим секс, а пък се замислям вътрешните шевове имат ли нещо общо и трябва ли да са паднали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт