Априлче гушкаме си вкъщи вече, с любов даряваме малкото човече - АПРИЛ тема 1

• 31 717
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Иди на преглед,.не бива така, трябва да се види дали всичко си е на място, дали е.добре матката

# 646
  • София
Нов ден. Ново начало:)
Момичета, как са мъжете?
Моят се прибра разпуснал, а и аз сякяш. От 11 до преди малко бях навън с приятели. Само дето май и заради буденето сноши и пищенето пак се скапвам:(

Мая - на мен док ми разреши щом апрат лохиите. Но и на контролния, който беше след месец, също потвърди.
Само дето аз оня ден нещо се притесних. Имах две бледи кървави точки на бельото... Вдигах тежко следобеда, помагах на мм да мръдне един матрак... Миалите ли, че има нещо общо?

# 647
  • София
Нов ден. Ново начало:)
Момичета, как са мъжете?
Моят се прибра разпуснал, а и аз сякяш. От 11 до преди малко бях навън с приятели. Само дето май и заради буденето сноши и пищенето пак се скапвам:(

Мая - на мен док ми разреши щом апрат лохиите. Но и на контролния, който беше след месец, също потвърди.
Само дето аз оня ден нещо се притесних. Имах две бледи кървави точки на бельото... Вдигах тежко следобеда, помагах на мм да мръдне един матрак... Миалите ли, че има нещо общо?

# 648
kalinaaa87 - мерси за информацията!
Оф тоя секс... имам разрешение вече почти от месец, ама още нито имам настроение нито смелост... На мен АГ-то ми каза, че някви работи може да се образуват по вътрешния шев, мъртва тъкан, и при секс може да прокърви леко, но не било нищо страшно. Каза ако не се махнат, че ги "оскубвали"...
Види се края на моята сага с кухнята.. остана само една стойка за чашите за вино да си открия (оказа се най-трудната задача) и окончателно нанасям всичко по шкафчетата Simple Smile

# 649
Привет и от нас в края на уикенда Simple Smile Ударихме го на сериозни разходки- вчера в Южния, днес в Борисовата - кърмихме се, сменяхме пампа- пълна програма Simple Smile Оказа се много удобно да кърмиш седнала на полянка, облегната на дърво Simple Smile

Обаче искам да ви питам - от вчера в тоя парк имаше много тополи и съответно пухчета - явно направих алергична реакция - разсополивих се, поду ми се единия клепач.... днес по-добре, но май нещо се опитва да ме боли гърло. Не пия нищо освен вит. Ц. и ЛЛ ми изписа едни капки за очи. Сега обаче ще се наблюдавам да не е някаква настинка, че това време много променливо - слънце, вятър... 
Та проблема е - в сряда сме на 1-ва консултация и педи сигурно ще иска да бие ваксина за хепатит - май ми се иска да я отложа- вие какво ще кажете??? Възможно ли е да се отложи с една седмица например? ИСка ми се да съм напълно здрава, сега се чувствам отпаднала- точно като настинка Sad Ще съм Ви благодарна да споделите мнение!

# 650
  • Бургас
Може да се отложи ваксина.

# 651
  • София
Имай на предвид че дразнещо.гърло и кихане може също да бъде предизвикано от алергия, така че изчакай.

# 652
  • София
Тази за хепатит на първа консултация нали е отпаднала, защото е включена в Хексацима Peace

# 653
Мая, виж за колики не се сетих Simple Smile Нали давам Лефакс и чайче на Хип, та коликите съм ги забравила, но те май нас не са Simple Smile

# 654
Тази за хепатит на първа консултация нали е отпаднала, защото е включена в Хексацима Peace
Нали има проблем с доставките на шествалентната. Та когато педиатрите нямат наличен Хексацима, имунизират бебетата по стария имунизационен календар с Пентаксим.  Peace

# 655
В духа на темата и аз се скарах тази сутрин на ММ. Поводът- след като бебето ме буди няколка пъти тази нощ, той обеща сутринта да я вземе в хола, а аз да поспя. По едно време почва страшно сумтене и цвъркане, аз в просъница бутам биберона, мърморя нещо, няма полза. Станах накрая, преобух я, успокоих я...мислех че ММ е в банята, затова не е помогнал. Влизам м хола - той си слуша музика със слушалките и си цъка на лаптопа. Еее, побеснях и му се развиках! Но той постъпи мъдро, мълча и чака да ми мине, че и закуска беше направил....Е, как го беше казала педи, недоспиването било знак, че си станал родител, или нещо подобно...

# 656
  • Пловдив
Добро утро на всички!Весел и усмихнат празник на всички деца и на всички майки запазили детското в себе си!

# 657
Какво става днес? Всички явно празнувате 1 юни? Цяля сутрин скучая ии чакам да се разпишете...

# 658
  • Бургас
Какво става днес? Всички явно празнувате 1 юни? Цяля сутрин скучая ии чакам да се разпишете...

във ФБ групата има повече движение

# 659
  • София
Аз се опитвам да изчистя с ревящо бебе. Направо този скок в растежа е ужасен, както се хили и гука и изведнъж почва истерично да реве. Гушвам заспива. Спи малко и повтаря горното... Не мога да го позная направо

Общи условия

Активация на акаунт