КГБ = Клуб на Готините Баби - 158.

• 72 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Да заявя , че нямам идея тези “напътствия за брака” , които споделих тук , да стават център на внимание. Просто исках за нещо да си “хортуваме” , не че това за мен е световен проблем.
Сега трябва да кажа , че мисля и като Бор-яна – т.е наистина сега да казвам (???) или “да си замълча завинаги”. Дори някои мисли (положителни) си мислех , че може да ги спомена в поздравлението и пожеланията към тях. Или да намеря някаква форма – например написано и оформено като свитък с панделка / и т.н/ и да им остане за спомен . Не точно само тези , които споменах и разни други. Засега имам време за размисъл. (Сватовете са още заети и не сме се запознали . И още почти не ми е ясно –кое , кога и как  ?)

За смяна на темата -  още от моите “находки”

Потресаваща фигура е тази, която има какво да тресе!
Всичко е възможно. Невъзможното просто изисква малко повече време.
Намирайте време да си почивате, защото работа има винаги, а животът има тендеция да свършва.
Единствената разлика между хубавия и мрачния ден е твоето отношение към него.
Да се ядосваш на някого е все едно да пиеш отрова и да чакаш той да умре.

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, Иха! Знам къде си ги чела тез мъдри мисли Joy Joy Joy

Ето любимата ми от същото място:

За манията за величие не е нужно величие. Мания е достатъчна.

# 647
Цитат
Намирайте време да си почивате, защото работа има винаги, а животът има тендеция да свършва.

За момента това е  за мен и се възползвам.Пък си ми харесва да си хортуваме,става някак специално,духовно...Аз  мърдам яко ,явно  лечението е добро ,макар още в началото или се питам дали бръмбърките не ми дадоха села???Някак беше всеки по пътя си  и аз сама ,сега са с мен ,мечтая да ги подържа ,тегли ме към тях ...Има нещо ,но е важното че помага да съм бодра и да действам...
Понякога се притеснявам дали на място си дрънкам или  леко встрани ,то ако е леко се ядва ,ама така ми идва...и  им е хубаво ,всъщност ме е  страх да не каже някой  ,че прося внимание  и  за това и от внимание  се страхувам. Бе  бабешка ми работа ...но ми е хубаво с вас ,факт...
Ся  пък и манията за величие  ...дано не съм я  хванала ,представете си великата баба...бе търпете ,ще ми мине ,още се радвам...баба на 250 км

# 648
Охх, Борянке, толкоз си далече от манията за величие!
Аз се радвам, че ти е хубаво с нас и че ти помага по някакъв начин общуването, макар и виртуално.
На мен винаги ми и приятно да те чета, толкова от сърцето ти е всичко написано...

Мисълта за "бръмбърките" не може да не ти дава сила... Живот са си те, живот...

# 649
Борянка Hug да знаеш ,че малките бръмбарчета  са ти най-голямата сила. Те са смисъла на живота ни !  Сега сееш ,копаеш , но знаеш за кого го правиш . То ако е само за теб ,да не би да се трепеш толкоз из двора .  Ще видиш още по- добре ще ти е като започнат да щъкат из двора ти , да ти казват "бабо " , Бабо ".... Ех каква радост са си , каква мотивация всичко да правиш за тях , да има при кого да отидеш , на кой да се порадваш. Нали всички сме така и за това се молим и за момите и ергените ни да  си създадат семейства.
Що се отнася до "дрънкането" , ами пиши си каквото ти е на душата и на сърцето. Нали за това  сме тук да си споделяме и хубави и лоши неща , да се подкрепяме.
Иха Hug не се притеснявай за напътствията за брака, които сподели. Напротив ,това беше нещо полезно, върху което се замислихме. Аз специално не бях се задълбочавала , но като го четох , точно така си е. Всеки си казва мнението , а ти естествено  сама ще решиш как да постъпиш. Моето синче също е овенче , та съм наясно със ситуацията Simple Smile

# 650
Добра вечер,милимоички.
Обаждам се да ви кажа,че ви обичам.... не мога да ви пусна песента,че пиша от телефона, но вие си я изтананикайте...
Знаете къде съм, в най-любимото ми място.От 10-тина дни съм тук и имам още почти два пъти по толкова, кеф!!!
Дано и вие сте добре,че отдавна не съм ви чела....
Така е лятото при мен, живея на бързи обороти и се мъча да наваксам зимната летаргия.
Съжалявам,че съм пропуснала много срещи, прегръщам ви и желая весело изкарване на всяка следваща.
Лека нощ и до скоро.

# 651
  • София
Аз днес съм така:
/Да се ядосваш на някого е все едно да пиеш отрова и да чакаш той да умре/
Иха, много ми харесаха "находките ти"
Джилка, знаеме, че си на морето, но май биеш всички рекорди досега 30 дни - не ти ли е много , маце. Завид,завид. Топни едно-две дупета и заради мен.
Светле, да направиме срещата близо до теб, че да можеш да дойдеш. Искаше ми се да е близо на Луси, но твойта причина е супер уважителна. Та давай идея къде??
Като звънна и на Здравка и Мамси ще сме в пълен състав. И Римар си е тук.Пиши, КЪДЕ?/Светле/
Аз пак съм с бебчо. Мама я е хванал летния вирус, та ще се гледаме и гушкаме.
Лека и мека smile3524 newsm46  sleepuu  sleepuu

# 652
Ох, Мая, ами неудобно ми е така, заради мен да ходите вие надалеч...На мен най-близо ми е Пироговското Хепи.
Но няма да се сърдя, ако някой не може и решите другаде, ще ми кажете после какво сте решили за пътуването.

# 653
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо! Пия си кафето и го споделям с вас:

Джилиии  Hug и аз завид, завид! Да се върнеш като негърка!

# 654

ПРИЯТЕЛСТВОТО
Поезия от Константин Авгарски

Приятелството е част от любовта,
способност докрай да се раздаваш.
Простиш ли ножа забит в гърба,
наистина още по-силен ставаш.
Приятелството е силна опора,
помага при буреносни ветрове.
Обичай от душа повечето хора,
няма да имаш изобщо врагове !
Приятелството със усърдие се гради
във продължение на дълги години.
Понякога само за един миг се руши
и от светлите чувства остават руини.
Приятелството е духовна любов,
неделимото без свян да отдадеш.
Ще заслужиш вечен благослов,
ако нявга за приятел се жертваш и умреш !

Янче-кафето е чудно.Джили-приятно море!Весела среща дружки!!!

# 655

Добро слънчево и  усмихнато утро !
[/b]
Нека целият ви ден е така позитивно-свеж , изпълнен с настроение и всички планове и надежди да се сбъднат

Поемам подадената “реплика” от Дидимити , че днес е международен ден на приятелството. Дано всички дни да са такива

“ Най-хубавото в човешкия живот е приятелството с другите хора.”
                                                                                                  ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН

ПРИЯТЕЛИТЕ ВЕРНИ НЕ ПОЗИРАТ,
МЕДАЛИ ТЕ ЗА ВЯРНОСТ НЕ СЪБИРАТ.
СОЛТА И ХЛЯБА ВКУПОМ СИ ДЕЛИМ,
ОПОРА СА НИ ПРАВИ ДА ВЪРВИМ....
ОСЪДЕНИ РЪКА ДА НИ ПОДАВАТ,
СЪДБА СА ЗВЕЗДНА И ЗВЕЗДИ ОСТАВАТ.

ПРИЯТЕЛИТЕ ВЕРНИ НЕ ОГРАБВАТ,
ТЕ МАЛКО ИСКАТ - САМО ДА НИ ТРЯБВАТ.
ПРИЯТЕЛСТВОТО ТЕ НЕ АФИШИРАТ,
А ПРОСТО ПО ЧОВЕШКИ НИ РАЗБИРАТ.
ЗА НАС НЕ ДАВАТ ДУМА ДА СЕ КАЖЕ,
ПРОЩАВАТ НИ, ВИНОВНИ ДА СМЕ ДАЖЕ.

ПРИЯТЕЛИТЕ ЗАЛЪКА СИ ДАВАТ
И РИЗАТА - ДУШИТЕ НИ ДА СГРЯВАТ.
ТЕ МНОГО ПРАВЯТ, МЪНИЧКО ПРИКАЗВАТ
И ШУМНО СВОЙТА ВЯРНОСТ НЕ ДОКАЗВАТ.

ПРИЯТЕЛИТЕ НЯМАТ ЕТИКЕТИ,
ЦЕНАТА ТЯХНА В СТОРЕНОТО СВЕТИ.
ПРИЯТЕЛИТЕ ДНЕС СЕ РАЗПОЗНАВАТ
С ТОВА, ЧЕ ТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ СТАВАТ!

ПРИЯТЕЛСТВО

# 656

Добро утро приятели ! Hug Hug
Днес е ден на приятелството !
Благодаря ,че ви имам ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
След малко тръгвам за София.
Ще ви следя , кога и къде  ще бъде срещата.
Не се съобразявайте с мен. Все ще ви намеря.

Хубав ден на всички !
 Hug Hug Hug Hug Kissing Heart lovekiss

# 657
  • в сърцата на любимите ми хора
Светле, не се чувствай неудобно. И аз приемам идеята на Майчето, както каза Луси "все ще ви намеря". То където и да се съберем, все за някого ще е по-далечко, но това да ни е проблемът.
Днес пристигам, дано полетът мине нормално, че с всеки следващ ме хваща все по-голямо шубе. От последния ми остана заглъхване и шум в ушите, дори мисля да ходя на доктор, че много неприятно. Дъщерите се бъзикат с мен, че като ми говорят аз все се обръщам с едното ухо към тях да чувам по-добре. Та трябва да взема някакви мерки.
Оставям ви, че да нагушкам дребосъка, толкова ще ми липсват всички, но той най-много.
 Hug от мен и слънчев и усмихнат ден на всички!
Благодаря, че ви има, приятелки   bouquet

# 658
  • София
Приятелки, привет Hug
И аз се радвам, че ви имам. Колкото повече, толкова повече Simple Smile

Какво му е на Хепито на Пирогов? И аз съм за там. Казвай СВЕТЪЛЧО утре в колко.

Много съм кратка днес.

# 659

Да сме живи, да сме здрави, и винаги на часа,  
                  щом някоя има нужда, да й подадем ръка,
                  живота наистина е по-лек, само,
                  когато до твоето е приятелското рамо!

newsm47 newsm62 smile3503 tooth Joy hahaha  newsm10

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 12:51 от Taни-та

Общи условия

Активация на акаунт