КГБ = Клуб на Готините Баби - 158.

• 72 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте сладурки ! Hug
Аз днес съм си из къщи. правях си цветята , пекох риба , обяд , после кафета и това е . Спрягам глагола "Мотам се "
Светле ето го линка директно на Миша .
Танче Hug сложила съм си я на стената и от вчера  гласувам ежедневно и на двете снимки. .
http://gallery.dir.bg/public_image.php?pid=09109039246014&fb … types=og.comments

Това за Марешки и мен малко ме съмнява да са с изтекъл срок лекарствата и да се препакетират и да се сменят датите  newsm78. Та те нали са в оригинална опаковка , вносни лекарства има много... Нещо не мога да го приема. може да прави нещо с българските производители...

За срещата съм съгласна  и  в двата дни. Уточнете се вие , аз ще сесъобразя с вас.
Янче Hug много ви се радвам ,че си правите такива хубави събития. На такива събори се срещат много близки , приятели... Човек има нужда  в това напрегнато ежедневие да разпусне малко.
Ние се каним  за Роженскит събор ,който е на 17,18 и 19 юли. Много го харесвам ,душата ми се отваря като слушам звуците на родопските гайди и песни. Мислим да отидем на  Джурково  ,нашето родопско село и от там е наблизо. Само здраве и живот да е .  !

Фло Hug да ти похваля , моите гергини за сега вървят много добре. чакам с нетърпение да цъфнат.

Приятна неделна вечер мили приятелки !

newsm51 newsm51 newsm51 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 631
              Ето съм!
              И аз днес се занимавам с граматика  Laughing също спрягам глагола "мотам се" !
              За срещата - аз мога в сряда както предложи Мая,че съм първа смяна.Във вторник съм втора и е невъзможно да се сменя,защото колежката работи лекторски в друга група и ще объркам плановете на всички, ако се сменя!Ще следя какво ще решите!
              Янче,гледах клиповете от юбилея и си викам "Що не беше по- близичко" , ама не е!
              За Марешки - какво ли не се изговори и тази глупост не бях чувала.Явно конкуренцията иска да го съсипе.Аз по принцип купувам от най-близката аптека без да гледам на кого е и Марешки май не съм посещавала,че нямаме в района.Въпреки това си мисля,че преопаковане на лекарства в такива количества практически е трудно възможно.Защото колкото повече хора участват в подобна далавера толкова по-бързо някой ще го изпее. Mr. Green Ниската цена вероятно е от закупуването на големи количества и големи търговски отстъпки.
               Зачезвам към банята и се хоризонтирам,че нещо се изморих !

# 632
  • София
Ето ме и мен.
Сутринта бързах, та сега да ви разкажа. Днес бяхме в Елин Пелин, на Шопски празник, на гости при най-добрите ни приятели от военните години. Не за пръв път сме на такъв " купон ". Люлки, въртележки, атракции за децата, скарите пушат, цвърчат кюфтета и кебапчета, въртят се дюнери, бира се лее, музиката на мах. Този път не сме се мешали с народа. Нашите приятели имат къща, та в почивните дни ходят там. Изкарахме един много хубав ден. Приятно съм уморена и май ще се кротна до деди.
Лека нощ и приятни сънища.
Да бе, да, ще се кротна, ама по-късно. Приятелката ми ми даде посадъчен материал: сибирски лук, маточина, мащерка, джоджен, та сега ще ги насадя в саксийки, че кой знае кога ще ги садя на вилата. Да не се батиса матРиала Simple Smile

За среща и аз като Дидиа - мога в сряда, че съм първа, но имам един ангажимент от 13.00, който евентуално може да ми обърка сметките. Кажете към колко ще се събирате, ако мога, ще долетя, ако ли не ще участвам дистанционно.

ДИДИА, сбутахме се, ама беше за добро. Подсети ме за срещата.

# 633
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не мога в сряда. Нищо, после ще пишете какво сте решили, ще прочета.

Луси, добре че пусна линк, та гласувах за Миша, аз нали съм "безфейсна"...

# 634
  • в сърцата на любимите ми хора
Добра вечер! Да се разпиша и аз, да не ми пишете отсъствие. Във вторник се надявам вече да съм си вкъщи. Днес се чух със сестра ми. Ще изнасят 1 година на нейната свекърва, в събота. Трябва да отида да уважа живите и да почета паметта на починалата. Така че аз пак отпадам от Варвара. Все не мога да се класирам, тъкмо направя план и нещо се обърква и променя в последния момент. Поменът е чак в Смолян и няма как да се върна и да дойда, макар и по-късно. Много съжалявам.
Гласувах и аз няколко пъти за Миша и стискам палци за нашата красива принцеса!
Мисля да лягам вече, че утре ще се става раничко. Лека нощ!

# 635
  • София
Хелоуууууу Laughing Hug Hug Hug

# 636
# 637
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! Мале, Диде, що нещо си сервирала! Прицънцурвам се и аз!
Хайде, последна учебна седмица! Да е успешна!

# 638

Светът е хубав,светът е чудесен!

Ако понякога ти дотежи,
от чужди обиди и чужди л...ъжи,
ти не замлъквай, ти не тъжи,
тихо и просто наум си кажи:

Светът е хубав, светът е чудесен,
светът има нужда от моята песен!

Нищо, че някой, примерно днес,
няма да вдигне за тебе шест,
пей и с песен го ти накажи,

Своята радост на друг разкажи,
своите рани сам превържи,
твоята песен с друг те сближи,

Недялко Йорданов

Добро да е утрото милички дружки!Хайде да слагаме розовите очила и...

# 639
Добро утро, мили момичета,
хубава седмица, красиви кокичета,
дано много да не сте се на вилите хабили,
за новата седмица да сте пестили сили!
Аз очаквах, кафе да е сервирала Яни-та,
сега чайче да ви предложи Тани-та,
а то виждам приятна изненада,
Дидия ни всичко това предлага!
Да ни е вкусно, да ни е сладко,
новата седмица да премине гладко,
да има усмивки, да има сладост,
ваканцията да започне със радост!
Да сме здрави, да сме живи,
малките неща да ни правят щастливи,
да ни радва изгрева на новия ден,
и не само по вилите да хващаме тен,
в корема ни да пърхат онези пеперуди,
може да сме баби, но влюбени, луди!
Казано е, че лудите ще оправят този свят,
защо да не сме ние, докато другите спят?!

Хубав понеделник, спорна седмица!  newsm10

# 640
Добро утро !
Успешна седмица !
Поздрав /в унисон с настроението ми/

Дидия , тенкю за кафето и “пълната програма”.
Дидимити , някаква телепатия /?/ - тъкмо си тананиках и зареждах с тази песен . Тенкю
 Мамсиии , много съжалявам . / Явно ще има поправителна сесия /
Тани-та , много мило ,че ни сподели за светулките...
Благодаря ви на всички , които откликнахте на молбата ми са съвет към младите . Тъй като и аз се двуумях , затова се обърнах и към вас. Ще се вслушам в съвета ви и няма да се обаждам . Въпреки , че едно червейче ме човърка от вътре . Но да ви кажа , че наистина първата ми реакция , като ги четох “мислите” и на мен ми беше отрицателна , но като ги прочетох по- вимателно ми се стори , че нищо неприемливо за днешното време ( а може би наистина не го познавам – може би съм остаряла), дори за новите млади , ако им кажеш , че за да е стабилен брака , всеки от тях трябва да се откаже от собственото си Его и се приобщи към партньора си. А по другите “мисли” имахме много интересен “разбор и анализ” с ММ / и останахме удовлетворени/ 

Добре , на младите не трябва да досаждам със съвети. А тъй като още не съм баба , мога ли да “посъветвам ” бабите ?

# 641
Добро утро мили приятелки  ! Hug Hug Hug

"Този, който се усмихва, вместо да се гневи, е винаги по - силният"-
японска мъдрост

Виждам ,че денят започва с много позитивизъм !  Grinning
Дидиа Hug благодаря за  вкуснотийките , които ни предлагаш !
С вас си пийвам кафенцето и се наслаждавам на  хубавото стихотворение на Недялко Йорданов . Благодаря Дидимити !
Благодаря ти Танче Hug за  прекрасният сутришен поздрав ! Чета , усмихвам  се и се  наслаждавам на твоите  творения.   newsm51
Янче Hug хайде не остана ,последна учебна седмица , пък малко релакс. Ти какво направи с твоята пенсия , до къде стигна? Може и да си писала , но аз да съм пропуснала .
Римарче Hug добре дошла ! Видях по снимките ,че много хубаво си си изкарала.
Мамси Hug чакаме те в Бг и дано да се класираш на Софийската среща , та да се видим.
Маринка мисля ,че и тя се връща във вторник от Костенец ???
Фло Hug дано да се видим на срещата , затъжила съм се. 
Светле Hug съжалявам ,че  няма да се видим ако е в  сряда срещата .

Сега пак да питам : В сряда ли остава срещата  от 15 часа в пицарията на Дондуков ?

Успешна и усмихната седмица ,на всички готини  !!!! newsm10 newsm10 newsm10 sun sun sun sun lovekiss lovekiss lovekiss

Иха Hug писали сме заедно  Grinning поздрава ти е много слънчев ! Много го харесвам Шибоя- името на цветята , може би има и друго  име. като малки слънчица са в градината ! Simple Smile
Много си права за  това ,че за да е стабилен брака , всеки от тях трябва да се откаже от собственото си Его и се приобщи към партньора си.  Но  младите не обичат да ги съветваме, а те не са малки ,мисля че са си достатъчно умни и разумни .Хубав ден ! newsm51

# 642
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Луси, и аз съжалявам, че няма да се видим, ама какво да се прави, в сряда и четвъртък ще гледам Лъчката. Ако беше някъде близо до нас, можеше да прескоча за малко, ама това ми е на другия край на София, дядо му няма да се навие да го гледа 3-4 часа.

(Цветята на Иха са гайлардия). Шибоите съм сигурна, че ги знаеш, всеки ги има в градинката си.)

Иха, не че онези неща (за брачния живот) не са верни, просто ще прозвучи като че ги поучаваш, ако им кажеш "прочетете това", така мисля. Но ако искаш и държиш да ги прочетат, дай ги първо на сина си, пък той да прецени дали да ги чете на снахата. (Синовете така или иначе са свикнали с това да ги поучаваме) Joy.
Аз на моите им казвам: "Вижте, родителят понякога не може да се сдържи да не даде съвет, като знае от опита си, че има и друго или по-лесно решение. Вие не сте длъжни да следвате съвета. Възприемайте го като информация. Ако ви върши работа, моля, ползвайте. Ако не - забравете го."
Те се подсмиват.

# 643
       Светъл40 , мислим еднакво. Споделям напълно това , което мъдро казваш на твоите деца. Ако нещо бих дала /съвет/ , то е ако го поискат. /по-точно сина ми/ .
        С него нали сме в един офис по цял ден , та доста често правим диспути на всякакви теми. Като зодия Овен, най-често е на обратното мнение, дори да мислим едно и също. Както казвам все иска да се “драка” с мен. Ако аз не искам , той настоява. Но чувствам , че всъщност така си набявя много знания за живота , които в неговата среда не се коментират или търси и другата гледна точка. Т.е гледа опознавателно на света , чрез споровете с мен. / в къщи на ММ споделям , че съм му като боксова круша , но не в лошия вариант , а за разтоварване и изясняване на външните фактори/ .

Аз пак се “разхождам ” из разни сайтове  и  установих , че не съм жена :

“Ако срещнете жена, която не се интересува от пари, шопинг и молове, значи всеки момент ще ви звънне будилникът.”

“Тази година лятото дойде с пет килограма по-рано, отколкото трябваше!”

Работодателите:
"Търсим си човек с мъдростта на 60-годишен, опитът на 50-годишен, амбициозността на 40-годишен, енергичността на 30-годишен, външния вид на 20-годишен и нужда от пари на 10-годишен!"

“Мъдростта не винаги идва с възрастта. Случва се да дойде само възрастта.”

# 644

Много сте изписали ,много сте почерпили тази сутрин нямах нет ,то мислех че ще няма от събота но са ме съжалили за уикенда,сега се връщам от харчене ,и сядам да видя ,първо мерси за грижите ,почерпки за душата и стомаха ,жалко че на картинка ,ама пък поне не се пълнее.
И аз съм за поправителен за Варваря ,може би тогава ще се класирам ,есента ще е златно  и красиво не по-малко.
Иха ,да ти кажа ,ако ще даваш тези неща ,по-добре сега ,докато не са станали семейство ,може да се приеме за напътствие  ,за ритуал и не  натякване. После стават мнителни и се цупят и  почват да търсят  скрити намеци ,де от ги няма,иначе си е хубаво мъдрост си е ,пък ако ще са терсене ,по-добре  от рано да си знаеш.Пък ти ще си прецениш,аз мислех преди сватбата  брака да им кажа ,че за последно мислят искат ли се  и  добре да премислят ,после е късно ,ама се сдържах.Моето дядо се надига ,излиза вече с бастун  и леко крепене ,не е както преди ,та дано се стабилизира.Чакам и  да се разберем кога да съм на гости на внуците ,мишоци ,ама растем.то било цяло чудо да си баба ,все знам ,даже и мъдрости съм чела,но не е като да го преживееш.Приказвам си със снимките като хахо ,време е да се подържим.ще видим кога ще кажат.Сега идва ваканция за ученици и  детски градини ,повече време с умните дечковци ,ще четем умности ,все пак и ние  измисляме ,ама не можем като децата,те са извор.Забравих какво друго ...слънчев ,лек ден на всички писали и  не писали...

Общи условия

Активация на акаунт