КГБ = Клуб на Готините Баби - 158.

• 72 395
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз набързо, че и ние на сейо.

Какви ти смешки от Лъчката, момичета! Той вече е един сериозен млад мъж, гледа под вежди и изисква. Питам го: доволен ли си сега? - Не съм в настроение за доволни неща, казва.

Борянке, калий в никакъв случай без лекарско предписание и то след изследване да се види нивото на наличния в кръвта. Минали сме през такава грешка, затова ти го кавам. 

# 616
Лекар ,прави изследвания това е шуслерова сол 5,явно има нужда,един месец  и преглед ,дано стане нещо....Лъчката много сериозен става ,ама то сериозните дават най-големите смешки,ей така насериозно...ще го видим някой дени  него ,надявам се де...Въртя се наоколо ни  риба ни рак ама е вреем да изляза навън ,да пръскам по късно да падне росата ....сега тук там нейде нийде пипам

# 617
Мъж и жена решават да си купуват Рено. Обаче не им стигат 1000 лева. Поумували, поумували и се сетили, че мъжът има доста заможна съученичка. И решили, мъжът да поиска от нея 1000 лева. Отива той, връща се и казва:
- Жена, ще ни даде. Ама първо иска да преспя с нея...
Жената не мислила много. Колата убава, a мъжът грозен...
Пуснала го. Прибира се нашият, носи 1000 лева, а тя го кара да разказва. И той започва:
- Вечеря, малко пиене и в леглото. Таман да почнем, тя извади отнякъде една пчела, тури я на оная ми работа, та ме ужили и почнахме. Та допреди малко откарахме.
Жената, да не изпусне, напълнила вечерта една кутия с пчели, легнали, тя извадила една, та го жилнала и като отпочнали...
На заранта тя се опъва блажено, мъжът става и казва:
- Отивам за Реното.
А тя:
- Кво Рено те гони бе!?!Кошери ще купуваме!!! КОШЕРИ!!!

# 618
Добър ден smile3525

Време ми е за кафе, та първо ще го сервирам, а после ще ходя да пийвам на двора с цигара.
У нас само аз съм пушач и се съобразявам с домашните. То сега и без цигара на двора е сто пъти по-хубаво, отколкото вътре.
      Ще отпочивам активно някой и друг час, че ММ спи след нощна. Като стане, сме решили да започваме голямо чистене на разни кюшета и тъмни ъгълчета - таван, мазе, гараж.... Не ми се мисли! Цяла година мятаме там разни боклуци и после - леле, кой да чисти hahaha
      Танита, сега ми стана ясно, че може всеки ден да се гласува. Днес ми е втория път. Ще си оставя
връзката на монитора да ме подсеща и ще гласувам до края.
       Ще ставам, но преди това ви давам идея за началото на ихините съвети dancing

# 619
 Здравейте момичета !  Hug
Обаждам се да не забравите напълно .

С  малко закъснение да поздравя всички, които са имали в последните дни празник !!!
Честит рожден ден на сина на Шпунц !
Честит рожден ден  на сладкото внуче на Яжка -  Насето !
Честит рожден ден на Тошко на Ивито !
Честит рожден ден на милата ни Тути !
На всички пожелавам  здраве , щастие , късмет и успехи !

Танита Hug сега прочетох за гласуването на Миша. намерих я и вече съм гласувала. всеки ден ще гласувам , щом може. Голяма красавица е ! Желая й успешно завършване на университета и реализация ! Да има хубав късмет в живота !

Иха Hug  относно скритите текстове , на същото мнение съм като другите момичета. Въобще не ти трябва да даваш  непоискани съвети. Ще оплетеш нещата  ,та да не си развалиш отношенията със снахата още от сега. Може по друг начин да се изтълкува. Кроти си  Simple Smile

Светле Hug сиропа от маточината , половината вече се изпи. каната винаги е заредена   Дадох на дъщерята и сина. Много доволни. Сега съм решила да  направя и от мащерка. Миналият ден  мислех да я  обера ,че беше нацъфтяла и забравих, но ММ ще ходи следващата седмица и ще я обере .
Аз във вторник идвам в София и  в петък ще се прибирам. Ако има среща , свиркайте , та да се видим, че ми е домъчняло за вас . Много ме е яд за Варвара. Толкова си го мислех и планувах още от момента когато Иха при една среща  в София  ни казваше за плана с теснолинейката. На 15 заминаваме на морето. Нямам физическа възможност.

Да ви кажа толкова четох ,четох и си мислех ,че всичко ще запомня , но сега не се сещам какво още друго щях да пиша.
При мен нищо интересно. От града на село и от село в града. Навсякъде  работа , шетане , домакинстване ,битовизми .

Сега спирам ,че внучката се прибира от игра и ще слагам да вечеря .
Лека и спокойна нощ на всички !
 Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 620
  • София
О, Луси! Няма да те забравим, но ти все пак се разписвай понякога.
Сега и аз да се обадя, че да нямам отсъствие.
Днес цял ден се разправям с разни доставчици.
Сутринта осъмнах пред Лидл в 7.30 ч. - днес пускаха епилатори за 35 лв. Предната промоция бях купила за Ани и ми хареса като го пробвах. Пък и моя е от зората на демокрацията и вече е за пенсиониране. Купих, но в понеделник ще го връщам. Ами той не епилира, а скубе и боли.
После се прибрах и нямаше нет - айде скандал с НЕТ 1.
И като няма нет пак излязох по магазините - Пл. искаше тениски. Докато ги купя и по тел. казаха, че техниците идват. Оправиха го, нещо в кутията на стълбите станало. Позяпах по сайтове, починах и пак по задачки - във Виваком.  Флашката за моб. нет се счупи мин. лято/Пл. е виновен/ та си взех нова. Като проста лелка си замъкнах и лаптопа да ми инсталират настройките за новата. Служителя беше много любезен и го направи без мрънкане.
Сега си почивам, има нет и съм спокойна.
Междувременно минах покрай апартамента на Фло по обяд. Единия прозорец беше отворен, пък нали са на сейо.

# 621
  • София
Ето ме и мен, ама като гледам, май сама ще си говоря.
Прибрахме се към 20.30. Изкарахме един много приятен ден на вилата. Засадих една роза, пооскубах малко тревички, после спретнахме един дъъълъг обяд. Тази част от "работата" най ни хареса. После малко следобеден сън и преди да си тръгнем, полях цветята. Доволна съм от днешният ден. Казано по друг начин: В настроение съм за доволни неща. ( според умник Лъчко ) Светълчо, много му се радвам. Днес като пътувахме за село разказвах на ММ, че бебетата говорели като делфини. Joy
Прибрахме се и седнах да си " поговоря" с вас и какво да видя? Айша написала, че имам отворен прозорец. Скокнах, обиколих всичките стаи, навсякъде затворено. Съседке, гледала си други прозорци, а не моите. Посмяхме се с ММ.  hahaha

Хайде сега лека и спокойна нощ!  newsm46

# 622
Момичета, радвам се, че гласувате за Миша!  Heart Eyes Hug
Вярна е приказката, че нашето гардже си е най-! Joy

Тази вечер светулки няма! А преди две вечери бяха цял рояк, как бързо летяха, сякаш се гонеха!  Laughing

Днес се правих на супер домакиня!  smile3501
В 9 часа отидох за 3 л. мляко от частника, после половината го сварих, после го чаках да изстине, за да го налея в малки бутилки и във фризера, с другата половина направих крем карамел с "домашни яйца.
Стана супер, без шупли, сладък...............
Вчера купих тиквички, днес ги опекох във фурната, направих кисело мляко и чесън, привечер ходих до аптека на Марешки да си взема лекарствата за кръвното......
Дълъг ден!  hahaha

Казвам ви лека нощ, че да не заспя върху лапчо, изморена съм!  tooth

# 623
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утрооооооооо! Стига спахте! Хайде да ви разсъня:

Вчера нали бяхме на фолклорен събор с Анжелка, та се върнахме доста късно. Беше разтоварващо и интересно. Беше по повод 100 години от създаване на читалището в с. Юпер и обявяване на  групата им за лазарски танци за ЖИВО СЪКРОВИЩЕ на България  към ЮНЕСКО . Съборът продължи повече от 10 часа. По обедно време пя и Бинка Добрева - повече от час. А ние закрихме - към 18,30. Докато се приберем беше вече към 8. Уморително, но и релаксиращо! Още повече, че беше в една местност след селото сред гората. Днес май повече ще почивам. Във Фейсбука съм споделила страница - щракнете върху снимка и може да разгледате и останалите.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 08:03 от Янче-то

# 624
Добро утро

# 625
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тука пълно затишие....
"Жми градо" Joy
И така и трябва - времето е приказно хубаво, природата се е накиприла с най-дивните си цветове, не е време за висене във форума.
Обаче: някой нещо продума за работна среща за вторник, та да кажа, че мога.

Въх, че развълнувани маргаритки, Борянке, досущ кат нашта шеметната  Joy Joy Joy

Янче, много интересно при вас - все някакви фиести имате.

Танита, пропуснала съм го това с гласуването - я пак кажи, довечера като се върна да дам и аз своя принос към нашето гардже. (Ама разбира се, че нашите гарджета са най-по! Някой въобще съмнява ли се smile3538 Joy Joy Joy)
Бързам, ставам, че ММ ревнува вече и от клавиатурата. Joy

# 626
  • София
Привет и от мен wavey
Какво му трябва на човек, за да му е добре newsm78
Едно кафе поднесено с обич, едни развълнувани маргаритки и няколко хубави думи в рима... Вчера се подсетих за: ...в наш'та пъстра китка, шеметната маргаритка... Светълчо, н'ъл тъй беше?
ЯНЧЕ, БОРЯНЧЕ, СВЕТЪЛЧО  Hug Hug Hug
После повече Simple Smile

# 627
  • София
Хайде и аз да се разпиша, че ще ме завърти шайбата и няма да има време.
Хубаво си изкарвате по събори, вили, а който е като мен - в къщи. Чакам с нетърпение Варвара да си разнообразя  ежедневието. А пък това, че ще съм с вас е по-по-най страхотно изживяване.
 Светле, предлагам среща в СРЯДА  15 часа в пицарията на Дондуков. Ако ви е удобно, пишете. Да може всички да се видим. /и понеже Флото ми хареса цветния пост, да оцветя и този/
За Мишито гласувам всеки ден - а дано!!!
Да ви кажа нещо за аптеки Марешки, Защо са по-евтини. Взимал лекарства с изтекъл срок на годност, препакетирал ги с нова дата и готово. Няма да навреди, но няма и да действа. Дали е така не знам, но да си имате едно на ум.
Хайде, да ви е хубав почивният ден!!! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 628
може да има и това при Марешки ,но купува на едро  с големи отстъпки ,голяма верига е ,и може да си позволи ,чух ,че ги плаща отложено ,не губи  затворени пари  ...При нас е доста скъпо ,но не мога да пътувам до града за моите и са малко до сега,пъки  после къде ще отида като ги взема веднъж евтино.Но има 15 лв разлика на една приятелка и ходи със служебен превод ,ама виси  докато си свършат работата хората ,аз не мога да издържа  да чакам ,да вардя кога ще са готово ,нервна съм. И не обичам да пътувам бе...не мога толкова ,всяко пътуване ми е  екшън.Запечатано оригинално лекарство  не е храна да се сменя лесно дата,шляп етикета отгоре.Не   е стока е той ,ама не ми се вярва чак дотам да стига...пък знам ли...

# 629
За Марешки, аз съм редовен клиент, тъй като в квартала ни има негова аптека и Медицински център.
Още в началото, като откри една-по една аптеките си из цялата страна, се чу това че продавал лекарства с изтекъл срок.
На мен ми действат, всичко което ми трябва купувам от тази аптека, дори и лепенки, доволна съм, докато продава по-евтино ще съм там.
Ако е истина, не допускам да няма в България неподкупни  проверяващи, все някой щеше да го грабне на рогата си.
А и журналистите, както дебнат за НОВИНА, все щеше да му намерят цаката. Пък той, по едно време, май си имаше вземане-даване с полицията, щеше да се размирише.
Не го познавам, не му знам далаверите, но за сега купувам лекарствата си от неговите аптеки, дори като бях в София ми се наложи да купя лекарства, пак от аптека на Марешки, до Паметника на В.Левски си ги купих, Здравчето знае, тя ми я посочи, нали й бях на гости!
Здравче, често си спомням гостоприемството ти, гледката през прозореца на стаята, звъна на камбаните на Ал.Невски, и Борянка, ти и аз на отрупаната маса!  Laughing
Спомени, споооооооооооооомени......... приятни, стоплящи!  Laughing

Светле, за Миша гласувай във Фейсбук, на моята стена /Таня Колева/, снимката й е на 4-та позиция на стената ми.
Дано да успееш!  Heart Eyes Hug

Хубава неделна вечер, милимоички!  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт