Къса прическа

• 5 468
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
супер и на мен днес ми се яви идеята за къса подстрижка, понеже започна прибирането на цялата коса с шнола, и се чудех щом ми отива прибрана коса, дали ще се харесам и с къса, косата ми е черна, гъста  с твърд и дебел косъм, става остра, когато се скъси , дали ще ми се получи къса прическа 

# 16
По темата от около година съм с къса коса , имам закръглено лице след напълняването от 25 кг,в следствие на Хашимото , но това не е толкова важно.
Косата ми е къдрава и гъста, спрях се на каре като отпред е до раменете а отзад е до врата, стой добре и се поддържа лесно , не я изправям защото не ми харесва приличам на зализана кокошка,по си ми харесва такава къдревка и обемна. Hug

# 17
Приве дами!
И аз съм за тук, ще се разделя с гривата си. От доста време го очаквам този момент и е въпрос на дни, за да се случат нещата. Косата си ще даря на Асоцияцията за превенция на рака.
Преди съм била с къса коса и доста си се харесвах, на черта с разни вариации, с обран врат и асиметрична дължина, проблема сега е, че понапълнях и чертите на лицето ми не са чак така изразителни, та ми се иска нещо съобразено и с това да намеря като решение, ще ви следя за идейки Simple Smile

И аз смятам да даря косата си Hug Много се вълнувам, но просто изчаквам да мине този месец. Моля, те  сподели ми малко информация на лично съобщение, за да не отежняваме тук темата. Пиши ми ако е удобно имали ли са изисквания, къде си отишла и разни други неща, каквото се сетиш  Laughing Благодаря предварително  Wink

П.С. Хубава събота и неделя, дами   bouquet

# 18
Ще ви следя за идеи  bouquet

# 19
Тази тема ми е уникално полезна. Тъкмо и аз искам да си сменя прическата с къса.

# 20
Ще следя и аз,с къса прическа съм ,като тази на 1-ва страница. Почти не използвам стилизанти,все не ми се ще да си цапам с тях косата-хващам ги и ги оставям .Ваксата не ви ли "утежнява "косата и я прави да изглежда мръсна,поне на моята така действа.

# 21
  • София

Това е любимата ми къса прическа ( и цвят) и така съм подстригана . Ходих на фризьор със снимката Simple Smile

# 22
Аз днес имам час за фризьор и ще видим каква ще я сътворим Whistling

Общи условия

Активация на акаунт