Отговори
# 180
  • София, в полите на Витоша
Момичета, много се разчувствах от есето на Вики, разбирам я какво е преживяла, напров ми се пълнят очите със сълзи.... Hug
Мислех, че преди няколко дни съм писала, но изглежда нещо се е скапало и не намирам постинга.
За сега мога да се включвам с някакви пари ежемесечно, от 20 до 50 лв. според зависи, но исках да кажа, че карам комби и мога да се включа с доста багаж при следващото ходене, стига да е наред всичко у дома с тези три броя...
Можете да ми пишете на лични, за да ме въведете в ситуацията и ще обсъдиме нещата...
Ако ви кажа, че тайничко си мисля, че след години бих осиновила едно детенце... защото искам още дечица, но ЕГН- то ми напредва....
Благодаря че има такива като вас!!!

П.П. Видях си грешката, писала съм в темата, но в Клюкарника....
Целувки и от нас и да ни вземете следващият път като ходите в Перник да нагушкаме и ние бебетата. Ще взема каките да гушкат и те!

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 00:11 от pipi67

# 181
pipi67 и двете са правилни теми - те са едно и също, колата с удоволствие бих ти я ползвала понеже трудно намирам бус за извозването им, принципно другия петък ще се ходи за пампи и ще съм с пикапа на брат ми и за сега няма нужда от кола, а акция ще има средата на Май месец но допълнително ще пуснем инфо, следи темата а ако ти е по удобно да не се разкарваш - прати ми ги чрез пощенски запис - става за 5 минути Hug Hug
а ако искаш другата седмица елате с нас за пмапи и до Перник - ще се влюбите в ангели , гарантирам Heart Eyes Heart Eyes

# 182
Момичета, смятате ли парите за памперси от сметката на Движението?
Аз по нея съм превела...

# 183
  • sofia
Аз по нея съм превела...

da,vsichko se smiata......
v otchetnata tema ima imenata na horata  preveli pari Wink

# 184
Аз по нея съм превела...
да смятаме всичко - сумата посочена в заглавието е общата сума събрана до сега и от акцията и от сметката и от пощенски записи пристигнали при мен. очаквам Мама да пусне списъка на всички дали парички до сега Hug

# 185
Ей сега говорих с мъж ми, пуснал е парите на 29-ти март. Гледах отчетната, няма го.
Само искам да знам, че сте ги получили! Така ни е най-удобно да пращаме пари и така мисля да го правим занапред.

# 186
  • sofia
Ей сега говорих с мъж ми, пуснал е парите на 29-ти март. Гледах отчетната, няма го.
Само искам да знам, че сте ги получили! Така ни е най-удобно да пращаме пари и така мисля да го правим занапред.

ще направя справка и ще ти пиша Simple Smile

# 187
  • sofia

значи......това са ,което съм написала в отчеттната.

При  мен е последният превод от 29.03 на Милка Начева........
Вероятно са влезли след 2.04.но ще проверя Wink

# 188
Роси, не е спешно! Знам колко ви пуши главата в момента заради базара... може и другата седмица.

# 189
  • sofia
Роси, не е спешно! Знам колко ви пуши главата в момента заради базара... може и другата седмица.

не,не,ще отиде 4арлин днес и ще провери,всичко ще се нареди Simple Smile

# 190
А интересува ме живо, смятат ли се и парите, които ми изпрати Мюриел от Варна...дадох ги на Ети, още преди почти седмица! Grinning

# 191
А интересува ме живо, смятат ли се и парите, които ми изпрати Мюриел от Варна...дадох ги на Ети, още преди почти седмица! Grinning
http://fdbm.org/novini.htm - това е списъка, всички останали ще включим към следващия - за следващия месец Hug Hugпредполагам че Ети ще ми пусне и инфо за твоите

# 192
http://fdbm.org/novini.htm - това е списъка, всички останали ще включим към следващия - за следващия месец Hug Hugпредполагам че Ети ще ми пусне и инфо за твоите

Само една лека корекциика...не става дума за моите парички, а тези на Мюриел! Звучи несъществено, но всъщност е важно...жената ги прати от другия край на Бг! Hug

# 193
Вики, има ли някъде списък на "всички останали"?

# 194
Вики, има ли някъде списък на "всички останали"?
да в отчетната тема - в сайта на Движението ще се появят след втората акция...но Роси вече го е написала по-горе, няма смисъл да се повтаряме, всяка посъпила по един или друг начин стотинка за памперси веднага се пише в оптчетната Hug Hug
ще помоля Роси и другите които събират парички да ги пишат и тук - не е проблем Hug

Общи условия

Активация на акаунт