Отговори
# 195
  • София, в полите на Витоша
ОК, ще изпратя парите по пощата!!!
Всъщност ние у дома НАИСТИНА въобще не пиеме кафе... в този ред на мисли колко ли пари се дават на месец в семействата, където пият кафе...  newsm78 а и ние не пушим, така че дали да не преброиме и парите за цигари...  Joy

Вики, ще следя темата, но моля като затръгвате другата седмица за Перник, пуснете ми едно ЛС, ще дойдем с удоволствие!!!

# 196
ОК, ще изпратя парите по пощата!!!
Всъщност ние у дома НАИСТИНА въобще не пиеме кафе... в този ред на мисли колко ли пари се дават на месец в семействата, където пият кафе...  newsm78 а и ние не пушим, така че дали да не преброиме и парите за цигари...  Joy

Вики, ще следя темата, но моля като затръгвате другата седмица за Перник, пуснете ми едно ЛС, ще дойдем с удоволствие!!!
задължително Hug

# 197
  • София
Пратих ЛС на Роси, с едно jpg, и ша  #Cussing out на доставчиците

# 198
А интересува ме живо, смятат ли се и парите, които ми изпрати Мюриел от Варна...дадох ги на Ети, още преди почти седмица! Grinning
едва ли са включени щото са още у мен-бях писала по-назад в темата кой ,колко пари ми е дал-в момента за памперси в мен имам 30 лв- и трябва да мина да взема още 50 лв-просто от тогава когато ми ги даде не сме се виждали с нея и не са пазарувани памперси
Вики не ги е включила ,но аз обявих тука в темата на няколко места ,че са у мен-мисля ,че проблем няма нали Веси Hug

# 199
Да, Ети няма проблем...особено за мен, просто искам всичко да е ясно и нагледно, защото все пак не става дума за наши лични пари - става дума за доверие, а то се печели стотици пъти по-трудно, отколкото се губи! Blush

# 200
Деница паричките са при мне - 10 лв  - много рисковано си ги пуснала в плик - можеше да не стигнат ако бяха се усетили че има пари - с пощенски запис е по сигурно
много много ти благодаря,
а аз съм от Слатина по пирнцип, имаш ли твоя снимка - може да се познаваме, в 46 блоксъм живяла Hug

# 201
  • Sofia
Здравейте момичета,

моля ви, кажете как мога да дам малко пари за тези дечица!!!

Предварително се извинявам ако някъде сте го обяснили, но не намирам нищо.

# 202
Здравейте момичета,

Изчакай Криси да ти отговори...би могла да посетиш Великденския ни базар, тя ще бъде там и ще можеш да й ги дадеш! До колкото помня Криси ще бъде на пункт ЦУМ! Peace

# 203
Здравейте момичета,

здравей мила - чудесно е че си съвсем нова тук а веднага при благотворителноста си се отбила Hug Hug
по принцип за памперси правим акции всеки месец, за този месец мина , за следващия ще е на 15-16 Май, но можеш да ми пратиш пощенски запис - адреса ми е на първата страница на тази тема - или да дойдеш утре на базара - аз съм постови пред Цум, или да изчакаш до следващата акция - варианти много - както прецениш че ти е удобно  bouquet

# 204
viki1 какъв е тоя базар,аз чета от няколко дена за него,ама не съм в час?по кое време ще си пред цум?
офф ти ни повози с колата след акцията-ако не се сещаш коя съм Hug

# 205
  • София
anjeliNE и през ЦУМ и в Щжния парк ще има хора от движението. Базара е благотворителен.

# 206
  • София
Деница паричките са при мне - 10 лв  - много рисковано си ги пуснала в плик - можеше да не стигнат ако бяха се усетили че има пари - с пощенски запис е по сигурно
много много ти благодаря,
а аз съм от Слатина по пирнцип, имаш ли твоя снимка - може да се познаваме, в 46 блоксъм живяла Hug

Това май е за мен  Grinning Пуснах ги в плик, защото имах няколко плика у нас, тъкмо щях да те питам дали са пристигнали. Друг път няма да рискувам. Но понеже закъснях за акцията не ми се искаше да те притеснявам да мислим как да ти ги дам.
Не се познаваме, защото сме на квартира в Слатина, но пък живот и здраве се надявам и да се запознаем по натам.  Hug

# 207
  • София
Имам още 10лв от kleo_80, даде ми ги днес на базара. В петък ще ходим до склада.

# 208
привет на всички ви - днес занесохме третите подред памперси в перник - съответно дупетата са сухи - благодарение на вас,
но и моето сърце пресъхна от сълзи - момичета много ми е мъчно - искам всичките даца да си взема с мен, малките, сладки пухкави агънцета.
занесохме 2090 памперса и 15 пакета кърпички,защото не намерих бус за цялото количество, но имаме договорка вече със склада ако събираме всеки месец парите за 6 хил пмперса - да ни ги карат накуп направо във Перник, но това ще е след следващата акция. Hug Hug

# 209
  • София
Нали знаеш, че в мен има едни 10лв на Клео... за следващото пазаруване съм на линия. Можех и вчера... ама не се доразбрахме. Колегите на Джони са го изгонили от офиса, никой не бил карал варицела и не го искали  Joy
Ама си мисля, нека мине карантината, и почваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт