Отговори
# 240
  • София
Южния е добър вариант. Вики тоз път не шлякай захар в кафето. Захар има и на пакетчета  hahaha

# 241
  • sofia
Вики,само да те подсетя нещо Wink
ако на 21ви Даниел има Р.Ден каква правим newsm78

# 242
Скоро не съм ви досаждала  Wink Ще ми купите ли памперси за 20 лева, когато ходите следващия път да купувате на едро? Искам да мина на обиколка по майчетата ми и да им раздам. Размерите знам, че са различни по пакетите, само да ви кажа, че ми трябват за бебетата в Роман - дето са съвсем малки, и за тези в Люлин, които са на по годинка. Кажете ми кога ще ходите и кога ще мога да ги взема, за да си направя плановете. Мерси!  Peace

# 243
  • sofia
Скоро не съм ви досаждала  Wink Ще ми купите ли памперси за 20 лева, когато ходите следващия път да купувате на едро? Искам да мина на обиколка по майчетата ми и да им раздам. Размерите знам, че са различни по пакетите, само да ви кажа, че ми трябват за бебетата в Роман - дето са съвсем малки, и за тези в Люлин, които са на по годинка. Кажете ми кога ще ходите и кога ще мога да ги взема, за да си направя плановете. Мерси!  Peace

Иве,вземи направо от Дуци Wink

# 244

Дуци, дай малко памперси насам  Flutter

# 245
  • sofia

Joy Joy Joy
ей,това лудите сме си таковали таковата.........
 Flutter

# 246
Роси верно има РД.....мамка му.кога да я направя. ще се организираме ли да му идем на рд-то - поне една кола народ, торта,балони и тн newsm78
добре де ще я направя последно на 13 и 14 щот луднах вече - на 21 сме на рд.
чакайте че ме затрупахте
сега пиша за темата соц слаби, след малко за памперсите, после за Дани и необхосдимте им неща, после сувенирите Crazy Crazy

# 247
  • sofia
Роси верно има РД.....мамка му.кога да я направя. ще се организираме ли да му идем на рд-то - поне една кола народ, торта,балони и тн newsm78
добре де ще я направя последно на 13 и 14 щот луднах вече - на 21 сме на рд.
чакайте че ме затрупахте
сега пиша за темата соц слаби, след малко за памперсите, после за Дани и необхосдимте им неща, после сувенирите Crazy Crazy

аз те подсещам о времееееее.Да не се усетим прекалено късно Wink
иначе на мен уикендите са ми блокирани ,на мен за Радомир не разчитайте за 21ви Sad

# 248

Joy Joy Joy
ей,това лудите сме си таковали таковата.........
 Flutter

newsm62

А сега вече сериозно. Ради, кажи ми как да взема от теб малко памперси, че ми трябват.  newsm47

Оф, не мога сериозно. Днес ме е избил лигавника  Joy

# 249
  • sofia
[/quote]

а ние се чудим от къде да вземем лигавници Joy
пусто не се обади по-рано hahahaщях да те взема за Перник Mr. Green

# 250

Цитат на: Yvette

а ние се чудим от къде да вземем лигавници Joy
пусто не се обади по-рано hahahaщях да те взема за Перник Mr. Green

newsm53

# 251
А сега по служебни въпроси.
 alert
Слушайте внимателно няма да повтарям!   People No Good

Разбрах се с Дуци да взема от нея големи памперси за Люлинските бебета, но малки размери при нея вече няма. Значи ви моля да ми отделите малки памперси за Кико от Роман, моля ви. Вчера Мария ми се обади и ми казва, че свършват онези, които им бях занесла преди. Ще дам на Дуци пари за каузата. Независимо кога ще е следващото пазаруване, моля ви, моля ви, този път не ме забравяйте.  newsm17

bouquet  Wink  Sunglasses

# 252
ще ти отделя още тази седмица като взема пампите за св.Параскева и ще ти свирна - след понеделник ще е - само кажи колко ти трябват горе долу за да им стигнат до края на месеца когато ще ходим да взимаме пампи Hug

# 253
  • sofia
ще ти отделя още тази седмица като взема пампите за св.Параскева и ще ти свирна - след понеделник ще е - само кажи колко ти трябват горе долу за да им стигнат до края на месеца когато ще ходим да взимаме пампи Hug

аз ще занеса днес на Ивет пампи.Ще взема от Синеоцка и ще й занеса!!!!!!!

# 254
  • sofia
А сега по служебни въпроси.
 alert
Слушайте внимателно няма да повтарям!   People No Good

Разбрах се с Дуци да взема от нея големи памперси за Люлинските бебета, но малки размери при нея вече няма. Значи ви моля да ми отделите малки памперси за Кико от Роман, моля ви. Вчера Мария ми се обади и ми казва, че свършват онези, които им бях занесла преди. Ще дам на Дуци пари за каузата. Независимо кога ще е следващото пазаруване, моля ви, моля ви, този път не ме забравяйте.  newsm17

bouquet  Wink  Sunglasses

добре де ,нали ти казах,че ще ти донеса днес-всякакви размери ще взема

Общи условия

Активация на акаунт