Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 820
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 215
Не знам дали има снимка на тази абитуриентка, все пак ще  я постна http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=40019! ?

# 1 216
# 1 217
на тази "уникална" абитуриентка, днес, се нагледах на статии и споделяния във ФБ, колко уникална е. Да, сигурно се различава от масата, но на мен лично не ми харесва /не бих облякла плетена рокля за бал, за сватба и прочие/. *без да се обиждат тези, които са предпочитат този тип рокли

# 1 218
Прилича на мартеница абитуриентката с това бяло и червено, пък и плетено. По-приемливо щеше да ми е наистина да е като народна носия.

# 1 219
  • Gotham City
и на мен грам не ми хареса

# 1 220
Няколко миналогодишни, на които сега попаднах -
Скрит текст:

# 1 221

Помислих, че е помъкнала чувал за боклук в първия момент  tooth #Silly

# 1 222
  • София

Помислих, че е помъкнала чувал за боклук в първия момент  tooth #Silly

Боже, и аз  Joy  Joy

# 1 223
  • Norge
и на мен грам не ми хареса
И как да ти хареса; дрехата изглежда размъкната, безформена, измачкана и много малко красива, с всичките си свивки, наддавки и други неравности в плетката  Confused
Плетена дреха за официален случай може да изглежда на мястото си само когато плетеното в дадения момент е прието от всички като мода. Ако не бъркам, за такъв период може да се говори някъде през 60-те.

Колкото до вмъкването на етно елемент в конвенционално облекло, там резултатът по правило е един. Кич. Отново с уговорката, че не става дума за модно течение, каквото също е имало. При всеки друг случай гледката е мъчителна.  Rolling Eyes Народна носия се носи такава, каквато е, с всички нейни автентични аксесоари, включително с подходяща прическа и грим. Когато това е невъзможно и/или нежелано, носията не се ползва. Това е правилото.  Simple Smile

Българските носии са малко подходящи за “светски“ събития; съответно се ориентираме към нещо подходящо.
Това от снимката не влиза в последната категория.  Confused

# 1 224
Аз май го казах в тая тема - аз имах плетена рокля за сватбата си, харесвам плетено, ама тази -хич. Мисля, че точно заради опита с етно частта. Имаше едно друго момиче с червена коктейлна рокля с пафти, там беше по-добре приет (поне от мен) етно моментът.

# 1 225
  • София
 Чувалът за боклук реших, че е някаква коцепция за фотосрсията... Таман се чудех какъв е подтекстът, пък то рокля било hahaha  smile3544

Плетената е хубава, като изключим, че стои измачкана. Обаче прическата не е подходяща, скрива горната част и разваля ефекта на деколтето. Бижуто също не е добре, а и то е забито в деколтето, разваля линията. Обувките не трябваше да са черни.
За изпращане става, тази за бала - не. По-добре с първата да беше отишла на бала.

# 1 226
А аз си мисля че момичето за което говорите има проблем с ставите на крака.Неестествено изкривен мистои на мен.

Момичето е с тежка луксация и на двата крака.

# 1 227
  • Някъде там
А аз си мисля че момичето за което говорите има проблем с ставите на крака.Неестествено изкривен мистои на мен.

Момичето е с тежка луксация и на двата крака.
Нали?И на мен ми се стори че няма как нарочно да е застанала така защото ако беше нарочно и горната част на тялото щеше да е с чупка.

А на мен плетена рокля ми харесва за изпращане но за самия бал не бих облякла такава.Ще видим балната каква ще е.

# 1 228
  • Sofia

А на мен плетена рокля ми харесва за изпращане но за самия бал не бих облякла такава.Ще видим балната каква ще е.
Няма да е нещо феноменално,щом мама ще го шие....тя си налага своето виждане,а щерката я слуша и не и опонира...

# 1 229
Скрит текст:

Момичето с червената рокля много ми харесва като цялостно излъчване, барабар с роклята  Simple Smile
И другото момиче е хубаво ,роклята също ,но червеното е убийствено .Кавалера и той в тон  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт