Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 394
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Beyond the stars
Аз съм в процес на издирване на една от миналогодишните болярки, която ми направи впечателние  Crazy
Това е девойчето http://dariknews.bg/uploads/photos_more/201405/path_143032.jpg
но не намирам снимка в цял ръст. Роклята беше доста ефектна надолу  Sunglasses
Тук я има в цял ръст. https://www.facebook.com/Sever.bg/photos/a.881056348587590.10737 … ype=3&theater
Момичето е от "Аркус", а там са хора с възможности.
На мен също ми направи впечатление - през цялото време придърпваше роклята и вървеше със стъпки на японка. Роклята беше адски неудобна.

Благодаря за фотото   bouquet

По друг начин я помня, ама момичето събра погледи. Не знам за възможностите, но обикновено възпитаниците на Аркус са доста стилни  Peace

# 1 201
Много харесвам така нареченото розово момиче, от началото до края. Мисля, че концепцията е била kawaii ефект, което е много младежко и доста модерно и непознато у нас. Moже би обича да гледа аниме. Ето това е стила

kawaii fashion

# 1 202
pina, стила е готин, но аз не виждам по някакъв начин да го е наподобила.
Никъде няма брутално розови, тортоподобни рокли.
Розовото е съвсем бледо и видях само няколко по-обемни рокли, но не и като нейната.

# 1 203
Има брутално розово, всичко има там, тези снимки дават частична представа. Може би тук става по- ясно

https://www.google.bg/search?q=kauai&biw=1280&bih=689&am … waii+street+style

# 1 204
  • София
Днес ходих да видя приятелка която работи в магазин на Пиротска, имаха последна проба на рокля с една абитуриентка, хора останах с отворена уста, момичето беше като кукла а роклята в стил Боливуд, надявам се да излязат снимки след бала, девойката беше приказна, а с роклята изглеждаше така сякаш е излязла от книга с индийски приказки. Отдавна не бях виждала толкова красиво момиче.

# 1 205
  • Sofia
ромка ли е момичето

# 1 206
Аз съм в процес на издирване на една от миналогодишните болярки, която ми направи впечателние  Crazy
Това е девойчето http://dariknews.bg/uploads/photos_more/201405/path_143032.jpg
но не намирам снимка в цял ръст. Роклята беше доста ефектна надолу  Sunglasses
Браво на болярката за кавалера. Mr. Green
Тъкмо това идвах да напиша  Embarassed
Розовото момиче ми хареса от-до, макар да не харесвам нито такива прически, нито такива татуси.  Laughing Но тя е  Heart Eyes

# 1 207
  • София
ромка ли е момичето
Не, не беше ромка, фенка на индийската култура, искала да учи индология,

# 1 208
Ей, дано да има снимки, много харесвам индийския стил!

# 1 209
  • София
Розовото момиче и на мен много ми хареса и като прическа, и като лице, и изобщо. Изключително красива е.

# 1 210
Харесват ми като двойка Simple Smile
Много са ми сладки и Биляна ми харесва как се е барнала, за разлика от бала си.
Скрит текст:
А пък на мен най- ми хареса момичето на снимката "преди". Толкова нежна и красива, на снимката "след", дори и на тази с Криско, въпреки че не се вижда добре изобщо НЕ.
И аз като една част от Вас, защото съм от едно друго поколение тази мода с татусите ме отвращава. Свързвам я с най-долнопробната прослойка на обществото. Когато аз бях млада само затворници и мангали се татуираха и по това веднага можеше човек да разбере кой стои срещу теб.
Да не говорим за опасността за здравето на човек.
И да, баловете в София започнаха.

# 1 211
  • DE
В Япония това  е модно движение. Хората си се обличат така, ходат по клубове и концерти. Така че който е фен си е нормално. Моята племенница също е почитателка на аниметата и очаквам с нетърпение вдруги ден да я видя. Ако позволи, снимки.

# 1 212
  • Gotham City
По-скоро harajuku, kawaii означава сладко, сладурско

# 1 213
  • Mediterraneo

Момичето с червената рокля много ми харесва като цялостно излъчване, барабар с роклята  Simple Smile

# 1 214
На болярката, роклята е много интересна, има красива фигура, интересни черти Simple Smile , но нейният кавалер, ама хич не ми допада визията му /имам предвид костюм+риза/. Дамата в червената рокля, от предходният коментар, не знам, дали е девойка на 18-19 години /не прилича/, но е стилна и отстрани изглежда супер.

Общи условия

Активация на акаунт