Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 126
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 365
Божееее, ботуши, пазарски чанти, торбета от плат, татуировки.... ooooh!
Все си мислех, че не съм остаряла чак толкова.

# 1 366
Това момиче ми харесва. Макар че... не се вижда добре, но сякаш е сложена пола върху друга рокля?

И това.

# 1 367
Защо всички дунди умират да се плоснат по минижуп?!  Rolling Eyes Като Марая Кери...
А абитуриентката е красавица!

# 1 368
  • Варна
Комбинацията червена коса с жълта рокля винаги ми е била меко казано ужасна.

Тези цветови гами на космите  по главата винаги ми са били характерни за кадъните.

# 1 369
Някаква програма ли трябва да е това? newsm78

Скрит текст:
Да, програма в ресторанта.
Скрит текст:
На мен ми допада роклята. Момичето е различно.
Скрит текст:
Още едно девойче, което си е изкривило неестествено краката.

# 1 370
Установих, че циганията яко ме влече.. камъни, лъскавки неща... newsm78
На първото клипче, което Мисони е показала, много ме впечатли една девойка със златна рокля, на снимката с дебелото момиче в черна рокля, която Бижу показа, също много ми хареса абитуриентката, както и на снимката с жълтата рокля с червената коса, най-крайното момиче ме впечатли  Mr. Green

# 1 371
Ох, червената рокля не ме подразни толкова, но това, че се вижда сутиенът - да  Close

# 1 372
То рокля, то прическа, то обици, то грим , то чудо! Не правете така!
https://www.facebook.com/PernikNews/photos/a.493424157475787.107 … ype=3&theater

# 1 373
И тези татуировки-надписи по ключиците...  ooooh! Много модерни тази година, на 3-4 места виждам. Интересно едно и също ли пише. Mr. Green

Минали години татуировките бяха по плешките.

# 1 374
# 1 375
Аз съм като паднала от Марс  Crazy

Никога не съм писала тук, но все надничам по това време на годината да гледам снимки. Красиви са ни децата.
Видеото обаче направо ме втрещи. Вярно ли е такъв панаир  ooooh! Никога не съм присъствала и даже не съм предполагала, че е чак такова чудо. То изпращачи, зяпачи, коли все лъскави... Чудо на чудесата за едното завършване на задължителното средно образование. То остава и да не завършат....

В шок съм  smile3544

# 1 376
# 1 377
Ужасни прически  Confused На тези огромни козунци не им ли мина модата...
А комбинацията къдрици и право бретонче е покъртителна.

И нелепите татуировки, и късите рокли на по-едрите задници са едни такива тукашни моди из определени среди.
Защо така се прихващат точно тия тъпотии  Rolling Eyes

# 1 378
  • HH
Shocked Shocked Shocked Толкова грозотия и липса на вкус на едно място!

Поста ти показва, че си без грам самочувствие.. Като си толкова компетентен/тна си коментирай нормално.

От момичета от Перник наистина ми хареса момичето с червената рокля. Ефекта Уау беше на лице.

В Дупница положението е следното. Гимназията и Паисий са винаги добре, но след 2-3 дни като дойде ред на автото, промишленото и бившия механотехникум, картината става съвсем различна.

Това момиче го коментирахме озни ден. Беше с черна рокля за фотосесията.

Скрит текст:

# 1 379
Скрит текст:
http://shumen.topnovini.bg/node/608540
Божке при нас не си играят - направо си предлагат брак по време на бала Wink
На всички снимки от Перник и Пазарджик момичетата са с ужасни прически, тип лелка. Много ги състаряват.

Красиво момиче, но няма снимка в цял ръст.

Тези двамата изглеждат на годините си.

Оу, летни ботушки ли виждам? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт