Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 989
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 380
  • HH

Роклята е семпла и старомодна. А това на вратът не ми харесва. Ако го нямаше и беше с едно голямо бижу от цветни кристали, щеше да ми хареса повече. Но роклята наистина не ми харесва, не казвам че е грозна, просто е скучна. Но пък момичето компенсира  Wink

# 1 381
# 1 382
  • bad@ss
Комбинацията червена коса с жълта рокля винаги ми е била меко казано ужасна.

Ахх, хипито абитуриент ли е?  Heart Eyes Heart Eyes

# 1 383
Мда ,разкошна е .
Факт е ,че няма вече гранде изцепки .
И аз като МГМ бих заложила на нещо по-така, ако сега бях абитуриентка .

# 1 384
Комбинацията червена коса с жълта рокля винаги ми е била меко казано ужасна.

Тези цветови гами на космите  по главата винаги ми са били характерни за кадъните.

На мен ми харесва, стига на момичето да й стои добре.  Peace
Тези са от миналата година, много ми харесват и двамата.  Simple Smile
https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-0/1 … 9cdaf394ddf6cd27e

https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-0/1 … 32746cc1cc2c448f4

# 1 385
Една малка представителна извадка от неподходящи сутиени  Mr. Green
Сигурно има и още, но ми писна рано сутрин.
Дано поне няколко бъдещи абитуриентки прочетат темата и ако имат бюст, който изисква поддръжка със сутиен, си съобразят роклята. Много е грозно така  ooooh!

Дванадесетокласничките почти без изключения са поне по 176 и нагоре и поне от 60 кг. нагоре.
Така е  Peace Аз даже още в 8ми клас приличах на завършваща - 177 и 56кг  ooooh!

Скрит текст:
http://shumen.topnovini.bg/node/608540
Божке при нас не си играят - направо си предлагат брак по време на бала Wink
Ами тя не е ли малко бременна вече?
Корема си изглежда на дебел, а не на бременен.

Дупничанки май са хубави и няма големи изцепки.

Това момиче ми харесва. Макар че... не се вижда добре, но сякаш е сложена пола върху друга рокля?
Маха се горната част и остава късо роклЕ за танци  Peace Идеята добре, изпълнението не ми харесва.

Какви са тия грозни обувки на бежовата хасковлийка  Sick Млади нисички момичета с тънки крачета и още по-тънки глезенчета и отдолу тия обукви, които винаги са ми приличали на това .

# 1 386
  • Gotham City

Харесва ми първото момиче, на втората девойка са се изгаврили с прическата  Confused

# 1 387
Хасково са.....уауу...Simple Smile
особено ей това

и това не е за подминаване

# 1 388
# 1 389
  • HH
Някой пита защо не обсъждаме момчетата.

Повечето изглеждат така :

Скрит текст:

Голяма консерва съм относно мъжките костюми. Разните райенца и тегелчета не ми харесват. Костюмът прави един мъж елегантен, секси и му придава строгост. Но като гледам и при момчетата се купуват неща "които да могат да се носят след това". Но пък никой не се сеща, че те висят нон стоп във фитнеса, повечето, и след един месец дори няма да се побират в същото сако.

# 1 390
  • Gotham City
Тази рокля повече си прилича на булчинска. Веждите не ми харесват
Скрит текст:

Явно белите рокли са хит там. Кому е нужно с камион на това нежно девойче???
Скрит текст:

Тази явно е мама, харесва ми полата и (дългата)
Скрит текст:

Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) веждите на момичето са много зле....

Днес съм на тема вежди явно  Mr. Green

# 1 391
Днес Езиковата гимназия в Перник. Традиционно най-добре изглеждащите и подържани момичета и леееко момчета.

# 1 392
и това не е за подминаване

По повод на момчетата - мокасини?! Впит панталон на това телосложение?! Иначе тренда на сините костюми ми харесва. Повечето момчета обаче изглеждат мнооооого олд скуул.

И ми е интересно момичетата с бели рокли на бала какво ще носят на сватбата  newsm78

# 1 393
Преди години гледах филм за Даяна. Акцентираха върху умението ѝ да излиза от кола много елегантно, без да ѝ се виждат подробности от бельото, дори с пола до коленете. Като гледам някои снимки, все се сещам за този филм.

# 1 394
Скрит текст:
То букли, то къдри и диадемки за разкош.
Скрит текст:
"Много" оригинално.

Общи условия

Активация на акаунт