Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 997
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 350
Бижу, ако мога ще дам, ама не мога. Не знам от къде са снимките  Mr. Green

# 1 351
# 1 352
 Shocked Shocked Shocked Толкова грозотия и липса на вкус на едно място!

# 1 353
Тази нощ се нагледах на доста before партита /изобщо не ми е ясно защо се прави парти ден преди бала/ на абитуренти и ще потвърдя казаното- днешните 18-годишни нямат почти никакви допирателни с връстниците си от преди 15 години.
Но те не стават по-възрастни и по-зрели в 12-ти клас, все пак.
Преди два дни малкото ми дете изплю предните си два зъба, а няма още шест години. Половината ми ученици тръгват в първи клас съ пълен комплект сменени предни зъби, а в края на 80-те, когато аз бях първокласничка, започвахме смяната с началото на училището. То един продавач на детски дрехи със стаж да пипате, ще потвърди, че това, което продава днес на третокластничките, преди десет години го е продавал на петокласничките.
Без грам опит да се похваля, работя в училище, виждам, гледам, наблюдавам, но като фигура изглеждам на сестрата на абитурентките, две млади колеги, под 30 са, и те. Дванадесетокласничките почти без изключения са поне по 176 и нагоре и поне от 60 кг. нагоре.
А опитът по заведения, излизания, секс, смяна на партньори и най-разюзданата от моето обкръжение го придоби на поне 22.

Но какво да ги правим? Това са си нашите деца. Такива са си. Високи, с 41-ни номер обувки, едри бедра, широки ханшове, разлети талии.  
А вкусът? Вкусът е преди всичко на нас, милите им родители, били тихи, скромни и добре облечени абитуренти.

# 1 354
# 1 355
# 1 356
http://shumen.topnovini.bg/node/608540
Божке при нас не си играят - направо си предлагат брак по време на бала Wink
На всички снимки от Перник и Пазарджик момичетата са с ужасни прически, тип лелка. Много ги състаряват.

Красиво момиче, но няма снимка в цял ръст.
Скрит текст:
Тези двамата изглеждат на годините си.

# 1 357
Прическите са отново брутални...какви къдрици, какво  нещо...

# 1 358
  • Gotham City
Някаква програма ли трябва да е това? newsm78

Скрит текст:

# 1 359
  • Варна
На всички снимки от Перник и Пазарджик момичетата са с ужасни прически, тип лелка. Много ги състаряват.

Красиво момиче, но няма снимка в цял ръст.
Скрит текст:
Тези двамата изглеждат на годините си.
Първото момиче е много красиво.

Втората двойка - момчето изглежда на годините си, но момичето - вряла и кипяла "Златка".

# 1 360
# 1 361
СОУ Панаот Воров. Клета "журналистика"  Joy

# 1 362
Браво на децата от Дупница!  Heart Eyes

# 1 363
Аааааааааааа, това е просто нечовешко! Shocked Shocked Shocked

И туй обемчИ спешно трябва да си го махне от главата многоуважаемата госпожа с червената рокля!

Ами тя не е ли малко бременна вече?

# 1 364
Тази според мен не е абитуриентка, ами просто гостенка с огромен букет. Което не я оправдава за абсолютно неподходящата за нейната фигура рокля, де. Можеше да си е гостенка и с по-добър избор на облекло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт