Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 788
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а има ли друга снимка?  Blush не мога да се отърва от усещането, че тази "обемност" е и от ракурса  Blush

# 2 491
  • Оптимист по принуда
Още очаквам нови снимки на ''жълтия'' младеж, а също дали е имал дама, с която да са се съчетали цветово. Ето една карловска двойка:

Много ми харесват  Heart Eyes И момчето с жълто много ми допадна.

# 2 492
А вижте тук каква оптична измама се е получила, все едно жената е хванала девойката отпред: Grinning

Подобно на тези тези, тези, има много..

# 2 493
Ако е дълга рокля, но без тюлове и обем, сигурно ще изглежда доста фина, има тънка талия.

Шани, гледм къса рокля търсиш - поне да не е тъй инфантилна с тия тюлчета и над коленете... На никого не стои добре този модел, поне аз до сега никога не съм успяла да го харесам. Още на моя бал имаше такива рокли (96г.) и старомодни ми стояха, а още се обличат в такива  Thinking  Може би за 10-11-годишно момиченце най- много.

# 2 494
А вижте тук каква оптична измама се е получила, все едно жената е хванала девойката отпред: Grinning

Подобно на тези тези, тези, има много..

Аз помислих, че наистина и помага да си повдигне роклята...

# 2 495
  • Stuck in a moment

Този отива при оня с жълтите акценти -  и двамата са готини.  Peace

# 2 496
Интересна рокля, красиво момиче и хубава снимка:
Скрит текст:

...

Crazy разсъблича ли се? или ще @к@?

Скрит текст:
бих обесила фотографа на каишката на фотоапарата му

Разсъблича се.  Laughing
Във ФБ на фотографа беше публикувана снимка, на която беше съвсем разсъблечена (роклята беше паднала до д-то и само я придържаше на гърдите. Коментарът на фотографа беше нещо от сорта "Поздравление за смелите абитуриентки".

# 2 497
Моля, пуснете ги пак тия с жълтите акценти, които обсъждате цял ден.

# 2 498
Селекция от "агнешко", която ми хвана окото Simple Smile
Скрит текст:
Много ми харесва. Така си представям един абитуриент. Костюмари и вратовръзки не ми допадат. Браво на момчето от мен.
Скрит текст:

Подобно цветово решение, само ризата не ми харесва.
Скрит текст:

Още един свежар
Скрит текст:

Ужасната вратовръзка разваля хубавото впечатление от сакото и обувките. Аз бих заложила на папионка или по-спортна риза, без нищо на врата, което души, но с кърпичка в джобчето.
Скрит текст:
Да ги схрускаш  Blush Явно харесваме еднакъв тип младежи  Whistling

Мини Маус от последните страници много ми хареса. Ама понеже всички са се захванали със синята коса, беше подмината. А си е оригинална. Може би не в традиционните разбирания за "бална", но пък с много добро изпълнение.

Скрит текст:

# 2 499
Написах, че го харесах! Нямам претенции да знам кога и къде е снимано... Rolling Eyes
Освен това, този човек може и да претендира за авторство на снимката, описал се е като дизайнер фотограф и е поместена на неговата страница. Но и това не твърдя. Просто тук я видях.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.243126719095103.56462. … 096846&type=3

Понякога не разбирам такива реплики, наистина. Просто написах, че ми харесва...

И това харесвам. Надявам се да не е проблем за никого?!

И двете ужасно ми харесаха, независимо дали са абитуриентки или не.

# 2 500

И това харесвам. Надявам се да не е проблем за никого?!

Страхотна рокля  Heart Eyes Ако сега имах бал щях да искам да съм с нещо такова. Ама навремето кой да ме светне  ooooh!

# 2 501
Айде де, дайте жълтите Praynig. Кой питаше за къси рокли - да огледа подробно Портала на Силистра - има много момичета с къси рокли?

# 2 502
  • София
момичето с баджаците което обсъждахте по-напред.

И една прекрасна дама от 1 ИЕ

# 2 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
последната е много чаровна  Hug

за точкавата рокля пак немога да реша  Blush все заемат едни пози...  Rolling Eyes

# 2 504

Интересни пози заемат. Все едно е измила току-що колата с гъбата и се е подпряла да си почине.

Общи условия

Активация на акаунт