Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 341
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 585
  • in Wonderland
Абитуриенти казаха НЕ на суетата!
Браво на децата! Нека бъдат добър и хубав пример за всички.

# 586
  • София
Класическата също са в Шератон.
Възможно ли е в Шератон едновременно да се „проведат“ три бала в три отделни зали и така НГДЕК, НПМГ и 91 НЕГ да се „засекат“ заедно?

Защо заедно? Дати има достатъчно Mr. GreenКласическата са чак на 27-ми.
На 27-ми НГДЕК е заедно с I АЕГ и АК в Шератон... и почти всички елитни столични гимназии ще бъдат там. Каква мания... всички искат да се гъчкат на едно място Joy Суета ли е това или корупция  newsm78
Но пък може да стане купонът  bowuu защото винаги е интересно с "непознати" хора Laughing  baby_neutral

Хубаво е, че непознати е в кавички. Навремето Първа английска купонясвахме с хора от НГДЕК най-редовно. Имах и гадже оттам, беше умен за три села..затова и го зарязах накрая, депресираше ме  hahaha  Laughing

# 587
  • Пловдив
Абитуриенти казаха НЕ на суетата!
Браво на децата! Нека бъдат добър и хубав пример за всички.

То това си е традиция в последните 3-4г, мисля.
Браво на децата!  Heart Eyes

# 588
Оранжевият гащеризон според мен е такъв

# 589
  • in Wonderland
о, ако отпред е така, още по- разочароващо   Peace

# 590
  • София
А на мен ми харесва! Но си трябва и фигура, ако е дори малко по-надарена абитЮрентката откъм килограми, ще изглежда като нашишкавял гном  Laughing

# 591
Класическата също са в Шератон.
Възможно ли е в Шератон едновременно да се „проведат“ три бала в три отделни зали и така НГДЕК, НПМГ и 91 НЕГ да се „засекат“ заедно?

Защо заедно? Дати има достатъчно Mr. GreenКласическата са чак на 27-ми.
На 27-ми НГДЕК е заедно с I АЕГ и АК в Шератон... и почти всички елитни столични гимназии ще бъдат там. Каква мания... всички искат да се гъчкат на едно място Joy Суета ли е това или корупция  newsm78
Но пък може да стане купонът  bowuu защото винаги е интересно с "непознати" хора Laughing  baby_neutral

Хубаво е, че непознати е в кавички. Навремето Първа английска купонясвахме с хора от НГДЕК най-редовно. Имах и гадже оттам, беше умен за три села..затова и го зарязах накрая, депресираше ме  hahaha  Laughing
bouquet Трудно е да се намери балансът. Интелектът често пречи на "сериозните" отношения. Още от раждането - едно е за сметка на друго. Понеже става дума за засичане между три гимназии... няма как да знаеш предварително, че един напълно непознат "чукундур" ще ти "влезе" още от първия поглед или като изрече първата дума... това не се учи, но все пак, трябва да има някакъв "багаж". Баланс вместо скука - звучи жестоко  #2gunfire

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 23:27 от equilibrium

# 592
Две момичета и от мен, роклите не се виждат особено добре, но...."творчески" поглед. Simple Smile

# 593

Момичето в ляво  ooooh!

# 594
# 595
Това в дясно доста гривни е накичило .
Някак странни са ми тези момичета - снимката наистина ли е от абитуриентски бал?

# 596
  • София
Само тя ли, Одри? Тази до нея удивително напомня на Мортиша Адамс, а девойката до нея пък се е увила в червен чаршаф вместо рокля, подозирам аз. Синята е ОК.

еквилибриум, съгласна   bouquet

# 597
Това в дясно доста гривни е накичило .
Някак странни са ми тези момичета - снимката наистина ли е от абитуриентски бал?

От изпращане е, не от бал.

Само тя ли, Одри? Тази до нея удивително напомня на Мортиша Адамс, а девойката до нея пък се е увила в червен чаршаф вместо рокля, подозирам аз. Синята е ОК.

еквилибриум, съгласна   bouquet

Таис, те и другите /без синята/ не са цвете за мирисане, но тази в ляво направо ме разби.

# 598
# 599
  • Някъде там
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10341542 … 6&oe=560B7A9A Тези са ми любимци от миналата година.Много ми харесва роклята.Ако беше и в синьо зелено или лилаво още повече щеше да ми хареса. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт