Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 082
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 675
  Давай, давай, досега не сме обидили дете на съфорумка в нито една тема.

# 676
  • Варна
Скрит текст:

-това не е снимка от бал
Скрит текст:
. Момичето е с уникално излъчване . Представям си какво ще е на бала.
  Има малко нестандартен стил - самата тя е такава - талантлива - рисува ,пее ,танцува........ и ще учи Бизнес в UK .

това е дъщеря ти ли?
 Момичето е толкова красиво, че е почти без значение с какво е облечено Grinning
При мен е обратното - не могга да видя красотата от кофти цветове на коса, от черни презрамки и прекалено къса рокля. Нещо и гримът ме съмнява, но не се вижда добре.

# 677
  • София
Жармен, това момиче е красиво, но косата....лошо впечатление прави. Черно с безумно изрусено....ами те циганките ходят така, сори за сравнението.

При рокля с презрамки, ако са толкова тънки е добре сутиенът да е без. Тук се показва дебела черна презрамка на сутиен.

Съгласна съм. Красиво момиче, ужасна, ужасна коса. Онзи ден ми се наложи да пътувам със 72, еми половината циганки бяха така  Sick

# 678
Сесили ,ти май не прочете,че това не е бална снимка . И така няма да е на бала - даже и косата.
 Тук виждате само кривините -това е .
 Ако е хубаво не се обсъжда или се търси под микроскоп някой недостатък.
 Ирис това не е дъщеря ми / моята я има на снимка -вчера качих./
    Не приемам сериозно нападки тук -и да обидите дъщеря ми не бих се ядосала .

# 679
Това момиче с червената рокля, което ще учи в UK...наистина е красиво.
И фотографията е добра. Черната презрамка и на мен ми "вади" очите.
Покрай тази снимка се замислих колко е важно все пак да те заснеме добър фотограф.

# 680
  Това е изключително красиво момиче, лицето, фигурата, мацка и половина. Я не се занасяйте Laughing

# 681
Покрай тази снимка се замислих колко е важно все пак да те заснеме добър фотограф.

И да се вслушаш в някои добри съвети...

Тук виждате само кривините -това е .
Това категорично не е вярно.

# 682
  • Някъде там
като казахте Юнона ето тази тяхна http://prikachi.com/images.php?images/5/8121005Y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/4/8121004P.jpg много ми се иска да видя на някое момиче.
И на мен ми харесва рокличката на показаното момиче но не с черни обувки и чанта.
За циганката няма и да коментирам..

# 683
  • Euskal Herria
  Давай, давай, досега не сме обидили дете на съфорумка в нито една тема.
Нали... Друга работа е, ако ги пусна като анонимен  Joy Joy Joy

Няма смисъл, едната абитуриентска вечер беше преди 6 години, а другата - преди 3. Минало, заминало. Сега е друга модата - и в облекло, и в прически, и в грим.

# 684
Аз още се втрисам като видя снимки от абитурентската на сина ми. Момичетата бяха ужасни. А иначе са хубави всичките, но ще каже човек, че с мокър парцал ги беше ударил някой покрай това събитие. То грозни рокли, то екстеншъни, то гримове за чудо и приказ ... Tired Момчешки изцепки нямаше.

# 685
Наистина ли сте учудени, че под лупа се гледат снимките? В най-различни теми всякакви звезди биват разкостени и критикувани, тук очаквате да се спести безпощадната критика към 18-19-годишни, които за пръв път сигурно имат повод за официално облекло.

На мен друго ми прави впечатление от показаното дотук - рядко се забелязват пълни момчета и момичета, което смятам за положително на фона на последните статистики. А в темата най-много харесвам щастието и еуфорията от снимките.

# 686
Ето една моя фаворитка и съгражданка от преди 2 години.
Снимките са малко кофти, но това намерих. Бала беше 2013, явно фотоапарата е бил настроен с грешна дата.
Скрит текст:

# 687
Зизy, прекрасно момиче, но с ужасна рокля и обици...

# 688

На мен друго ми прави впечатление от показаното дотук - рядко се забелязват пълни момчета и момичета, което смятам за положително на фона на последните статистики. А в темата най-много харесвам щастието и еуфорията от снимките.

Аз само 4-5 страници назад погледнах снимките и доста пълнички видях.

Аутфитът на момичето в бяло от последните снимки е много зле.

# 689
  • София
Бялата рокля и дългите бели обеци изобщо не ми харесват, но момичето е хубавко.
Обаче много ми допадна девойката в рокля пепел от рози или какъвто там се води този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт