Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 095
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Една абитуриентка от мен, не знам дали е от изпращане или самия бал, попадна ми във фейса, но не ми е позната. Мисля, че роклята е същата като на дъщерята на Жармен.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/ … 2dec470a68f3d8ca3

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1610943_ … e&oe=55FE4F09
Ох, любимите черни обувки.
Аман, бе!
На този цвят рокля да мацнеш черен клъч и черни обувки е подсъдно!

И онази леко ретро жълта рокля и там загрозен пейзажа с черни обувки и грозен чернеещ клъч и някакво злато там блестеше.

# 661
  • София
Ама мили мои вие красиво нийде не откривате  Grinning
Красивото си е красиво, но в заглавието има и  "...и изцепки в снимки", затова така. Peace

# 662
При такива нападки от всуе коя майка би посмяла да качи снимки на детето си тук.
  Момичето е много хубаво Давиз.
  Моята единствена забележка към абитуриентите от всички поколения дори - прекалено тежък грим и тоалети.  Харесвам непринуденото свежо присъствие.
 Сега са млади и красиви - понякога това ги загрозява по -скоро. Но пък това е техният избор и виждане.  
   Това колко книги съм чела не ме прави добър читател -а и твърде добре ви чета мисля тук.
 PURЕ роклята е същата ,момичето е друго - за мен е важен човека. Момичето е много красиво.
 На дъщеря ми обувките са други . Чантата също .   Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 13:28 от Анонимен

# 663
  • Gotham City
При такъв избор на цветове в днешно време, наистина по-различен цвят щеше да стои по-добре, честно казано не ми харесва роклята как седи, на снимката в сайта ми хареса, но на това момиче не  Confused

# 664
Щото съм писател,а не читател Grinning

Хвалим също. Стига да ни хареса нещо.  Grinning

Извинявай, но това е апотеозът на кича:
http://i0.wp.com/sakarnews.info/wp-content/uploads/2015/05/kaliaska-1.jpg
Бащата наел 10 бодигарда, пък чалга певица.. Sick

Ама това бодигардовете ли са? Ух, майкоу!

Жармен нямам представа коя е.
Това момиченце е много сладко в лицето.
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1610943_ … e&oe=55FE4F09
Роклята й ми прилича на тоалет на "Юнона". На нея подхождат леки бели или розови обувчета. Цветът много й отива.
...
Докато напиша това и една съфорумка Жармен пуснала пост. За съфорумка ли иде реч? Че не следя клюкарските клюки много... Grinning
Като гледам как се качва всичко в неусвес, та се съмнявам този напор за споделяне да спре или дори да намалее.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 13:17 от Judy

# 665
  • София
Това момиче и на мен ми харесва, майнъс клъча и обувките.

# 666
Това момиче и на мен ми харесва, майнъс клъча и обувките.
Те тех ги орезвам с лекота.  Peace
Сладурка си е.

# 667
Роклята и стои широка малко , на дъщеря ми е по нея. Ще кача снимки от бала да има какво да обсъждате.

# 668
  • Карлово
Скрит текст:
Ето я и Пепеляшка newsm09
Извинете- четох, четох да не повторя някого и лепнах мургавелката, и спокойно взех да си разлеждам още назад и...  Blush

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 13:23 от chatNoir

# 669
Жармен е нашата будна съвест в темата. Simple Smile Ако се поувлечем малко, ще ни перва през ръцете, да не пишем толкова. Simple Smile

# 670
  • София
Не се вижда, Черна котка  Peace

# 671
При такива нападки от всуе коя майка би посмяла да качи снимки на детето си тук.
Аз посмях преди години.  Mr. Green И не ме тревожи особено мнението, изразено тук.
В интерес на истината много малко момичета, показани тук заслужават възхита на цяло. Дрехи, обувки, аксесоари, прическа, грим и това, което е дала от себе си природата, много рядко са съчетани на 100%...
Освен това и вкусовете на хората са различни.

# 672
Жармен, това момиче е красиво, но косата....лошо впечатление прави. Черно с безумно изрусено....ами те циганките ходят така, сори за сравнението.

При рокля с презрамки, ако са толкова тънки е добре сутиенът да е без. Тук се показва дебела черна презрамка на сутиен.

# 673

Скрит текст:
-това не е снимка от бал . Момичето е с уникално излъчване . Представям си какво ще е на бала.
  Има малко нестандартен стил - самата тя е такава - талантлива - рисува ,пее ,танцува........ и ще учи Бизнес в UK .

това е дъщеря ти ли?

Момичето е толкова красиво, че е почти без значение с какво е облечено Grinning

# 674
  • Euskal Herria
Хм, като гледам снимките, които пускате, това ме накара да разгледам отново снимките на моите деца. Определено ще има критики, ако ги покажа  Joy Joy Joy.  Синът си избра дрехи в спортно-елегантен стил, които и след това си носеше, а не костюм. Дъщеря ни си избра рокля, официална. Сега си седи кротко в гардероба. И за двамата сумите, които дадохме, бяха поносими; не сме се изхвърляли. Важното е, че те се чувстваха удобно и се харесваха. Макар и първоначално дъщеря ни да имаше съвсем-съвсем други идеи - и като модел, и като цвят на роклята.

П.П.  Само да добавя, че е далеч от Пепеляшката  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт