Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 886
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 870

А това девойче не го бях виждала сигурно 10-12 години. Помня я ниска и мноооого пухкава.
Скрит текст:

А сега е прекрасна като гръцка богиня Laughing

# 871
А това девойче не го бях виждала сигурно 10-12 години. Помня я ниска и мноооого пухкава.

Много е хубава!

# 872
  • HH
Много свежи британските младежи  Heart Eyes

Ако бяха български младежи всичко щеше да им виси. На мен ми харесаха 3. Двете в ляво и тази най в дясно. Розовата рокля е странна. Момичето с тъмно синята рокля изглежда бледо с този цвят. Чантите на всички са ми супер демоде, само светло синия Тед Бейкър ми харесва, но това е портфейл, ако не се лъжа.

# 873
  • Gotham City
Добре де, аз пропуснах момичето с червеното бюстие, а до колкото прочетох е по-различна, може ли на ЛС да я видя?  Praynig

# 874
# 875

Тук също се радват, освен това са и горди с това как продължават образованието си.
Всеки държи табелата с логото на университет, в който е приет.

Скрит текст:

А не е ли това най-важно - успешно дипломиране - успеха на дипломата и къде е приет?
    Шушулче,момичето е прекрасно.
    Дъщерята на Сиска също - нежна и свежа.
   Светкавица ,това е Първа ЕГ .

# 876
Едно от момчетата си няма табела   Sad

# 877
Едно от момчетата си няма табела   Sad
Аз както винаги не забелязах . Явно все хубавото виждам или съм много зле с очите Grinning

# 878
Много свежи британските младежи  Heart Eyes

Ако бяха български младежи всичко щеше да им виси.
И аз това си помислих. Да не говорим за обувките на платформи, които толкова мн се оплюват.

# 879
Едно от момчетата си няма табела   Sad
Аз както винаги не забелязах . Явно все хубавото виждам или съм много зле с очите Grinning

Помислих си, че на тези, които не са ги приели никъде, или в по-кофти университет би им било криво , ако при нас имахме подобна практика.  Grinning

# 880

Помислих си, че на тези, които не са ги приели никъде, или в по-кофти университет би им било криво , ако при нас имахме подобна практика.  Grinning

Двама са. Може да имат няколко табели и да не могат да ги задържат всичките пред себе си.

# 881

Ще мятка друго- билет за някъде, брошура с море и слънце, в краен случай- нотариален акт или договор за покупка на МПС.
Все ще измислят нещо. Хората са изобретателни.

# 882
  • Варна
Идвам да критикувам Simple Smile
Тук има каквото въображението и душата искат Simple Smile
Скрит текст:

Това, да си призня, не съм сигурна точно какво е, но явно е премяна за бал  newsm78
Покъртително! Няма смисъл да се плюнча повече.

Единственото нещо, което ми хареса в британската младеж са леките прически и лекия грим.
Само три от момичетата са съобразили фигурата си с модела на роклята, доколкото мога да преценя от снимката.
Присъствие на ужасни платформи, токове, абсолютно неподходящи за тези рокли.

# 883
  • София
Темата нали е красоти и изцепки?И изобщо не разбирам, защо едни имат право да си казват мнението, независимо какво е,и за всичко, а други биват захапвани веднага, още за първото си мнение, веднага им се искат обяснения защо мислят или казват това?Нали  "На вкус и цвет товарищей нет"? Не мисля,че е нужно да се оправдаваме за това,което мислим.

# 884
  • DE
Явно съм гледала само втората снимка на британските младежи където обувките не се виждат  Grinning Наистина двете момичета в средата не са много за тези рокли, но пак са приятни. Обувките на крайните две и първата в ляво също не са много подходящи.

Пък аз се чудех какво толкова им има та се заяждат хората  Crazy

И да, когато нещо виси, то си виси(и бюста на девойката с червеното бюстие и панталона), няма нужда да  иронизирате. Такива са фактите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт