Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 967
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 840
Тайна ,аз се пошегувах просто .
 Ако ще и прасе на мое име да има хич няма да се обидя Grinning 

# 841
  • Тра-ла-ла
Моето куче се казва Джулая  Whistling  Laughing Никога не съм знаела кои са кучешките имена.

# 842
Аз така се радвам, че по времето на моя  абитуриентски бал нямаше фейсбук и телефони с камери, та и компроматите са кът.
Ама снимки има... Laughing Ей сега, подсетена от темата, си разгледах черно-белите ooooh! снимки от бала. Ми кво пък, освен че съм със 100 кила по-слаба, съм си съвсем чудесна за 1987-ма година. reverance
Ауууууууу, Бижу, не така! Как черно - бели снимки имах две, две! цветни щот' съм с цикламена рокля през '86-та.... С тая разлика, че тогава бях 100 , а сега наполовина  Joy
Това момиче, показано от :Sesylle все ще си е хубаво. Защото е хубаво!!!
Аз така от миналогодишната тема си пазя една красавица, да я показвам на синовете.... Да, знаят о сега к'во ще одобря.  Mr. Green Мдмхдам.

# 843
Мойте снимки са цветни пък Grinning От далечната 92г. ,когато се зараждаше чалгата и демокрацията беше млада Grinning Оркестър Кристал помня ехтеше от местни барчета -  Всички сме хора на този свят Grinning  и Аз те чакам да се върнеш тииииии ." Незабравими хитове.
 А абитуриентите и грозно да са облечени поне са млади . Живота е пред тях ,утре може да изглеждат съвсем различно и да се реализират къде къде по-добре от нас. /От мен -хайде -  болшинството тук са успешни ,красиви ,умни и богати Simple Smile /

# 844
# 845
Не знам за коя говориш, ама хайде, да не е толкова тясно само абитуриентки, ами направо половината жени, които имат повод да се облекат официално и прас - черни обувки и черен клъч! ooooh!
Защо казваш, че името Джулия е кучешко?  Laughing Аз съм свикнала с този му вариант пред Юлия; дори мислех така да кръстя детето си. Стана ми любопитно.  Laughing
Ъ?! newsm78 Никъде и никога не съм казвала, че името Джулия е кучешко! Я се върни назад и виж добре кой го написа, става ли? Sunglasses А във връзка с горния ми цитат по никакъв начин не разбирам, защо ме питаш това. Thinking

Ох, Бижу.  Joy
Скрит текст:
Няма представа защо, но много те бъркам с Тайна. Три пъти и прочетох поста за "дъщерята" и едва тогава превключих.

# 846
Това са абитуриенти в Англия от миналата година. Дъщеря ми е втората от ляво.

http://prikachi.com/images.php?images/429/8122429J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/431/8122431q.jpg

# 847
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2015/05/17/bal-po-harmanli … olk-pevica.263774

Само дето в полунощ, в тикви няма как да се превърнат, защото са си...

П.П. А, вече е пускано. Нищо, още веднъж за затвърждаване, а и подобни "събития" говорят достатъчно за много неща...

Абитуриенти играят кючеци в кабинета на кмета:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1432209

При това на бюрото!
И не намират нищо притеснително:
"Не знам какво лошо са направили тези деца, за да преекспонираме така нещата, все едно са направили престъпление”, коментира Кръстев.

„Това се случва всяка година. Ние се забавлявахме и ни харесва това, което направихме. Не се извиняваме и не мислим, че сме направили нищо лошо”, заяви една от абитуриентките.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 04:34 от AQUА

# 848
  • Down south
Гледам по снимките от миналата година, че младежите броят и се радват на завършването.
Тук също се радват, освен това са и горди с това как продължават образованието си.
Всеки държи табелата с логото на университет, в който е приет.
И на двете снимки, двама от младежите са деца на близки приятелки

И не, снимките не са въртят от години  Crazy Съвсем актуални са.
Това, че младежите и младите дами са "униформени" с таксидо и дълги рокли, е въпрос на традиции. На бал с бално облекло  Heart Eyes

# 849
  • Down south
Тук има каквото въображението и душата искат Simple Smile

и това също

Това, да си призня, не съм сигурна точно какво е, но явно е премяна за бал  newsm78

# 850
  • София
Втори човек срещам с такова изказване за кучешки имена.. Sad Първият беше  заместващ болния си колега учител в училището, което завършва тези година  дъщеря ми и не му прави чест, че е коментирал името й по този обиден начин пред целия клас " Ха, за първи път срещам  това име за човек, все си мислех, че така се кръщават единствено кучета, ахаха, колко смешно". Показва за мен  такова изказване  от една страна липса на възпитание, а от друга непознаване на история, религия, култура, тъй като името се среща масово по целия свят и на всичкото отгоре е библейско. Много важно дали някой си кръщава кучето така или не (факт е, че у нас има кучета с това име и какво от това?). Peace Има животинки с всякакви имена.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 07:28 от пенсионирана русалка

# 851
Това са абитуриенти в Англия от миналата година. Дъщеря ми е втората от ляво.

http://prikachi.com/images.php?images/429/8122429J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/431/8122431q.jpg

Много са хубави.

# 852
Моето куче се казва Джулая  Whistling  Laughing Никога не съм знаела кои са кучешките имена.

Защото няма такива.
За протокола- котаракът е Игнат. Куче имах- Ники. Хамстер- Вики. Рибка- Мартин.
Ха да видя сега пък!  Crossing Arms

# 853
Аз продължавам да недоумявам какво толкова много има да се вглеждаме в балните одежди на обикновени момичета и момчета със същите такива обикновени родители.
Разбирам стил и елегантност да се разхождат по улиците, та да има коментари за баловете, а то като излезеш  от начина на обличане на едно 70% от хората те кара да се разплачеш.
Отделно хубаво телосложение, нищо че са на 18-19 години, имат малцина.

# 854
  • София
Същото мнение изразих и аз, няколко страници назад. Или с други думи, съгласна съм с теб, Каси.

Но нали все пак трябва и да обсъждаме нещо, не може цялата тема да преминава в снимки сред мълчание. Някои са направо фрапантни и влекат по-силни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт