Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 050
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 825
  • HH
Катя, нещо си се объркала.

Не съм видяла твърдение, че момичето е дебело...нито това, нито за някое друго. Но може и да не съм чела внимателно.
От този ансамбъл обаче, не може и да се прецени слабо ли е, дебело ли е. Щото панталоните са и големи.

Къде съм казала подобно нещо, написах че давам пример. А ти преди това беше написала, че корема не и е достатъчно стегнат.

Тарталета, сигурна съм, че роклята ти от '84 /примерно/ когат' беше големия сняг и до ден днешен е актуална и ти седи зашеметяващо. Само, че докато не го видя, няма как да го повярвам.

И преди да ме схрускате, моята нито бих я облякла, защото не ми харесва вече, нито има как, защото не е при мен.

# 826
Аз като абитуриентка откъм роклята и обувките го докарвах, но косата Crazy Stop, ах, косата  Laughing. Който е измислил  студеното къдрене, дано 1000 дявола го завлекат нанякъде Mr. Green.
Joy hahaha А питаш ли ни нас, дето по рождение сме като след студено къдрене... Crazy Колко бабки са ме спирали през годините да ме питат къде така хубаво и сполучливо са ме накъдрили?! Mr. Green Обикновено отговарях, че трябва да питам тате и те мигаха в недоумение. Joy

# 827
Едно приятно момиче, само цветовете на дънките и горната част хич не си пасват.

# 828
Уф, имаше някаква извратена мода с това къдрене, като сега с вафлите. Всички бяхме като овци в главата, упорито убеждавайки се една друга обаче, че удивително приличаме на Елизабет Шу от филма 'коктейл'

Бижу  Twisted Evil

Sesylle, много хубаво момиче Grinning

# 829
Joy hahaha А питаш ли ни нас, дето по рождение сме като след студено къдрене... Crazy Колко бабки са ме спирали през годините да ме питат къде така хубаво и сполучливо са ме накъдрили?! Mr. Green Обикновено отговарях, че трябва да питам тате и те мигаха в недоумение. Joy
Joy
В детската градина имаше едно момиченце, което навремето много харесваше моя племенник. Той обаче изобщо не я регистрираше. На въпроса "защо не я харесва?", отговорът беше: "Ами косата ѝ е много къдрава."
И до ден днешен има алергия към къдрокоските  Grinning

# 830
Не знам за коя говориш, ама хайде, да не е толкова тясно само абитуриентки, ами направо половината жени, които имат повод да се облекат официално и прас - черни обувки и черен клъч! ooooh!

Защо казваш, че името Джулия е кучешко?  Laughing Аз съм свикнала с този му вариант пред Юлия; дори мислех така да кръстя детето си. Стана ми любопитно.  Laughing

# 831
  • София
Аз като абитуриентка откъм роклята и обувките го докарвах, но косата Crazy Stop, ах, косата  Laughing. Който е измислил  студеното къдрене, дано 1000 дявола го завлекат нанякъде Mr. Green.
Хехе, Бижу, и моята щерка е такава къдрава, със спиралки. Най-редовно ни спират и нас и ни питат кой я е накъдрил така и т.н.  Laughing Обожавам естествено къдрави коси  Heart Eyes

Последната мацка е много свежа, харесва ми!!

# 832
Тарталетке - качваш снимката и аз моята Grinning
  Роклята за Хелоуин е от втората ми бална . Смешна ,гротескна такава е . Аз ако усети обичам да се самоиронизирам ,а не да се хваля.
 Никъде не написах ,че съм била идеална на бала си - мис бал .
 Дъщеря ми преди дни ми каза ,че на фона на останалите съм си изглеждала добре.
  Ничия злоба и насмешка няма как да ме засегне тук .Не съм се взела толкова на сериозно -а и нали темата била за забавление. Забавлявай се мила,не си хаби милите думи към мен точно.
  Относно студеното къдрене модерно по мое време - никога не съм се къдрила и до ден днешен не бих пробвала. Но помня отидох при фризьорката да си запиша час и тя -ама то няма да има време да те накъдря .Аз категорично й казах ,че не искам да се къдря - беше страшно възмутена горката.
  Тя затова и се покри като партизанин в деня на бала ми  Joy Явно за нея прическа за бала е била къдрене или хич / написах йок и се коригирах - по моя край тази дума е непозната  Joy/ Joy
 Аз съм Юлия  и не мисля ,че името ми е подходящо за куче -ама пък харесвам кучета - даже са по -мили и верни от хората . За предпочитане са да ви кажа честно  Joy

# 833
Едно приятно момиче, само цветовете на дънките и горната част хич не си пасват.

НА ми се струва малко късо горнището, но като цяло ми харесва. Има хубаво излъчване.

# 834

Аз съм Юлия  и не мисля ,че името ми е подходящо за куче -ама пък харесвам кучета - даже са по -мили и верни от хората . За предпочитане са да ви кажа честно  Joy

Не Юлия; Джулия каза тя.

# 835
Скрит текст:
изпращане на ПЕГ Варна .
 На мен ми харесват. Едното момиче е бивша съученичка на дъщеря ми.
 Софи дето Юлия ,там и Жулия ,и Джулия ,че и Хулия  Joy
 Дядо ми беше кръстил едно теле на мен - то беше от селектирана порода и после крава стана . Идеално име за крава. Извинявам се за спама  Joy

# 836
Не знам за коя говориш, ама хайде, да не е толкова тясно само абитуриентки, ами направо половината жени, които имат повод да се облекат официално и прас - черни обувки и черен клъч! ooooh!
Защо казваш, че името Джулия е кучешко?  Laughing Аз съм свикнала с този му вариант пред Юлия; дори мислех така да кръстя детето си. Стана ми любопитно.  Laughing
Ъ?! newsm78 Никъде и никога не съм казвала, че името Джулия е кучешко! Я се върни назад и виж добре кой го написа, става ли? Sunglasses А във връзка с горния ми цитат по никакъв начин не разбирам, защо ме питаш това. Thinking

# 837
  • София
Аз го казах ,че Джулия ми звучи като кучешко, както и Джесика, Мелиса,Съни, Бети,Джулиана и т.н.Лично знам кучета с такива имена.Обикновено в България си кръщават кучетата с такива имена.За Юлия нищо не съм казвала.

# 838
Бе, откакто бродя из градинките с нашия Брочко(куче е! и това е най-галеното му име, че не мога да се сетя как се пише цялото му, приумица на сина ми) на ни една кучка не съм чула да подвикват Джулия, честно! Едно време имахме котка ДжулИ, ама толкоз, гальовно ми звучеше, затова. Джулинка и викахме.

# 839
Тарталета, не че се заяждам, но всеки може да каже, че е изглеждал перфектно и че роклята му ще е модерна още 100 години.
Моята рокля си е абсолютно актуална и винаги ще бъде, но това е само поради причината, че не съм имала достатъчно самочувствие да експериментирам с нещо по-екстравагантно и съм заложила на просто и семпло. Считам се за симпатична абитуриентка, не съм се излагала, но и запомняща и блестяща не съм била. Затова правя евала на момичетата, които могат и знаят как да рискуват.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 10:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт