Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 374
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 975
  • DE
Шведите са страхотни  Heart Eyes

Друго си е естественото русо  Heart Eyes

# 976
Аз бях наплескана от приятелката си с розови сенки и розово червило. За фон дьо тен никой не беше чувал, спомням си, че най-продаваното червило беше Ида 214 или 215 /не помня точно/. Прическата - изтънена черта /разбирай горния слой по-къс/ с накъдрен горен слой. Ужас. Това беше модерно. Но роклята си беше класическата малка черна рокля. Имах и нещо като сако отгоре. Чантичката - черна, лачена /на мама беше, много сладка/ и разбира се - черни обувки. Имах и червени лачени обувки и червена лачена чантичка, но никой не беше в състояние да ме накара да ги сложа /не харесвам червения цвят/. Всичко беше купувано на принципа - видиш ли нещо в магазина, което ти е по мярка, вземаш го, нищо, че не ти е по вкуса. Нямаше почти нищо по магазините.

# 977
  • София
Много са хубави шведките, наистина. Simple Smile И вие сте много хубави, поне тези, чиито снимки видях  bouquet Иначе аз завърших 94-та, бях с костюмче, късо потниче, широки панталони и риза, в едни такива есенни цветове, жълто, оранжеви, не беше нещо особено, ама това намерихме, не бях за рокля, още тогава си имах коремче и си нямах талия Grinning За първи път обух обувки на токчета и помня, че още в ресторанта ги събух Grinning

# 978
Аз бях наплескана от приятелката си с розови сенки и розово червило. За фон дьо тен никой не беше чувал, спомням си, че най-продаваното червило беше Ида 214 или 215 /не помня точно/.
Червилото беше Ида 121 Laughing
И всички сме били неповторими! Flutter Laughing

# 979
още едни завършващи от тази година, тук малко по-късно са баловете, около средата на юни, тогава ще кача снимки от тях
http://hannasignelovisa.blogg.se/2015/may/mosspatagningen-2015-2.html

# 980
Шведките са свежи и естествени.
Но това все пак си им е изпращане в училище, не балната вечер. Simple Smile

Моята прическа беше зле, леля ми уж да прави нещо...но така и не успя. Накрая спаси някак си положението като я накъдри с маша...и беше просто пусната.
Аз си се гримирах, маникюра също.

# 981
Бижу, вярно, че това беше номера. Ами изневерява ми паметта вече Wink

# 982
  • София
Ъхъ, една с една нямаше еднаква.

Нормални снимки от бала си нямам, защото фотографът се беше почерпил и всички сме с някакви страховити сенки зад гърба си.  Laughing
Тогава най-модерната материя беше плат за юргани и съм много благодарна на майка ми, че някак е успяла да ме отклони от тази красота. Какво ли ѝ е коствало на милата?
И моите чанта и обувки бяха от магазин "Пирин". Имаше един съвместен конкурс с в."Поглед" за модели на читателите. Отличените ги изработваха в лимитирани серии.  bowuu  Уредих се с ментовозелени.

# 983
  • Euskal Herria
Шведите ми харесаха. И шапките им ми допадат.

Ееех, с една дума  - всички предишни абитуриенти сме били най-най-най...  Joy  Факт!

# 984
Представям си ако се пусне снимка на бг абитуриентка с бутилка бира и език на гърлото на бутилката, какви коментари ще отнесе. Симпатяги са иначе, спор няма.

# 985
  Видях я иначе е кукличка. Диване, явно че някои  глупости са интернационални.  Част от тях ще дойдат на Слънчев бряг да поркат.

# 986
  • Euskal Herria
Ами една от най-хубавите абитуриентски снимки на сина ми е точно с бутилка бира в ръка. Ама то цялата тумба момчетии са хванали по една бира. Иначе ухилени и позират.  Joy

# 987
Представям си ако се пусне снимка на бг абитуриентка с бутилка бира и език на гърлото на бутилката, какви коментари ще отнесе. Симпатяги са иначе, спор няма.
Точно това щях да напиша  Joy Joy Joy  hahaha

# 988
Всъщност това най-вероятно е безалкохолна или слабо-алкохолна бира, тук алкохол над 3,5 промила се продава само в една верига държавни магазини на лица над 20 год на двойни и тройни цени. Няма да намерите алкохол в хранителни магазини, капанчета и лавки както в БГ, та не вярвам момичето да се е снимало с алкохолна бира в двора на училището при положение, че има забрана и строг контрол - ще навлече неприятности както на родителите си, така и на учебното заведение.

# 989
На съвсем нормален Хайнекен прилича.
Симпатяги са шведите, особено с тези шапки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт