Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 278
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 990
  • Gotham City
Ето една красавица от профил на приятелка фотографка, ще изтрия по-късно тъй като не е публична снимката, но много ми хареса и реших да споделя с вас

...

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 18:13 от Awesome user name

# 991
На мен никак не ми харесва Rolling Eyes

# 992
  • Gotham City
въпрос на вкус  Peace

# 993
На мен много ми харесва, ама без панделката.
А да не е танцьорка в ансамбъл? Или вече ансамбли се канят и на роднинското събиране?! Бетер сватба  Crazy

# 994
  • Gotham City
И на мен панделката не ми допадна честно казано. Предполагам, че е танцьорка, по стойката съдя, иначе не познавам момичето

# 995
Ето една красавица от профил на приятелка фотографка, ще изтрия по-късно тъй като не е публична снимката, но много ми хареса и реших да споделя с вас

Хубаво и стройно девойче.
Само веждите ѝ изглеждат наполовина.

# 996
Красиво и елегантно момиче. Simple Smile Роклята, не толкова.
Веждите наистина не са ги направили както трябва, като отрязани са.
Моите стоят така, но са много светли и изглеждам почти без вежди.

# 997
  • Sofia
хубава е Peace

# 998
  • Mediterraneo
Оставете Тарталета да казва, че е перфектна, защо ви пречи това? Не е длъжна да слага снимки като доказателство. И аз бях (и още съм) висока, слаба, с плосък корем и с вносни дрехи, значи съм била перфектна, но няма да ви го доказвам сега.  Mr. Green

Тарталета, да не си помислиш, че иронизирам нещо, просто адвокатствам на дребно.  Crazy Hug

Разбираш какво искам да кажа, за разлика от много други. Четенето между редовете е нещо, което отличава перфектните от масата  Mr. Green
 Все пак темата е за абитуриенти 2015, не да вадим снимки от архивите и да сравняваме несравними неща  Rolling Eyes

# 999
Тарталета, по принцип е тъпичко някой да държи да информира околните колко е уникален като отказва да го докаже. Сещай се колко хора ще повярват. Whistling Не ги интересува хората кой колко е уникален като не му виждат уникалноста, така може всеки да си говори врели некипели колкото си иска. baby_neutral smile3502

# 1 000
  • Mediterraneo
Ех, че е якичко да се криеш зад "анонимен"  Heart Eyes
Ще информирам модератор, прекалявате да се заяждате на дребно. Много ми е драго как се връзват на приказки хората. Много хора от форума ме познават, те знаят кога съм сериозна, кога се бъзикам и колко съм перфектна  Laughing

# 1 001
Малко снимки на исландски абитуриенти от миналата година. Някои от професионалните училища завършват през ноември-декември, затова втората снимка е с коледна декорация.

Скрит текст:

След малко ще покажа снимки и на тукашните абитуриенти от миналата година. Тук завършването е в средата на юли.

# 1 002
  • ride my bike...
Eто ги норвежките абитуриенти.
Няма рокли, няма костюми Simple Smile
http://m0.i.pbase.com/g1/91/756391/2/113963210.knWgDnIP.jpg

# 1 003
# 1 004
  • София

Една от любимките ми от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт