Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 293
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 960
Оставете Тарталета да казва, че е перфектна, защо ви пречи това? Не е длъжна да слага снимки като доказателство. И аз бях (и още съм) висока, слаба, с плосък корем и с вносни дрехи, значи съм била перфектна, но няма да ви го доказвам сега.  Mr. Green

Тарталета, да не си помислиш, че иронизирам нещо, просто адвокатствам на дребно.  Crazy Hug

# 961
  • Варна
За съжаление не станах Мис Хабитуриентка   Mr. Green
Избраха една конкурентка, на която роклята й беше с такава яка около врата й.
Поне да беше красиво момичето, мани перушината...

Скучна програма, скучна дискотека, която ми беше до болка позната, а момчето, което харесвах се натискаше и целуваше с една от най-добрите ми приятелки по онова време.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 16:33 от missNoir

# 962
Коя година е имало двегодишни УПК или е зависело от специалността? 
От специалността. Аз избрах биотехнологии и учих средно образование общо 4 години, другите завършваха за три години.

# 963
Коя година е имало двегодишни УПК или е зависело от специалността?  Аз бях едногодишно, в същата гимназия, само ни разбъркаха класовете и имахме един бал.

мързи ме да ровя в кои години точно е просъществувало тази поредна форма /УПК/, но аз съм това за сестри/2 годишно/, а моя приятелка завърши двегодишно такова за администратор/или стенография и машинопис, не помня точно, беше твърде отдавна/.

# 964
  • София
Ясно, ние бяхме тривиални - шивачка и лелка в ДГ.

# 965
Аз завърших през `99 г. Майка ми беше ходила в Чехия преди това, и ми донесе сребрист плат и остри обувки (тогава не се носеха още) от почти същия плат. Ходихме в Плевен и в един шивашки цех, където шиеха бални рокли си избрах техен модел, за да ушият от моя плат. Роклята беше къса, с бюстие, ужасно циганска. Отгоре имах още по-циганско нещо. Сребрист тюл във формата на сако, с дължината на роклята - пълен потрес.  hahaha ooooh! В деня на бала ме гримираха за първи път - две съседки. Маникюр нямах. Прическата ми беше пусната коса, понавита с маша и отгоре едни фитили с фрокети. С глас се смея като се сетя  Laughing

# 966
А, аз преди петнадесет години бях с тъмносиня рокля от тафта и лелски кок! Гримьорката ми закъсня, защото трябвало да гримира себе си първо /уникален грим си беше направила/, после седна да пийне, а накрая леко почерпена ме намаза с оранжев фон дьо тен, кафеви сенки по целия горен клепач, тъмносиня спирала /да ми ходи на роклята/ и ярко червено червило. След като видя творението си /мен/ ми сипа една водна чаша водка с ликьор за естествен руж. Добре, че се понапих, че не мислих върху това, какво бостанско плашило съм  Laughing Само снимките напомнят за срама по челото  Laughing

# 967
Снимки от завършването на кварталната гимназия в шведско, всички са много весели и непринудени
Скрит текст:

# 968
А, аз преди петнадесет години..........

яко  Laughing

Снимки от завършването на кварталната гимназия в шведско, всички са много весели и непринудени
Скрит текст:

много са хубави! Grinning

# 969
След като видя творението си /мен/ ми сипа една водна чаша водка с ликьор за естествен руж.

Сълзи ми потекоха от смях Joy

Шведчетата са страхотни сладури.

# 970
  • Пловдив
Скучна програма, скучна дискотека, която ми беше до болка позната, а момчето, което харесвах се натискаше и целуваше с една от най-добрите ми приятелки по онова време.
Ау, това боли.

# 971
Ами през погледа на годините изглеждаме гротескно.

# 972
  Шведките са направо невероятни. Нищо лошо не искам да кажа, обаче у нас ако има в класа едно момиче, което да изглежда по такъв начин, ще е атракция, а тия като гледам са от хубави по-хубави почти всичките.
  Арийска раса, кво да правиш Joy

# 973
 Шведките са направо невероятни. Нищо лошо не искам да кажа, обаче у нас ако има в класа едно момиче, което да изглежда по такъв начин, ще е атракция, а тия като гледам са от хубави по-хубави почти всичките.
Арийци секви! От най-тъмните до най-светлите!  Grinning

Много са готини!  Peace

# 974
Арийци секви! От най-тъмните до най-светлите!  Grinning

Много са готини!  Peace
Особено арийката с хиджаб е съвсем арийка  Mr. Green
Много ми харесаха шапките им  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт