Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 313
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 945
buttinsky, първата в дясно ли? къдриците и са правени с маша. Simple Smile

missNoir, ааа, чак за браво....Simple Smile минах в отбора на 30г. вече и аз. Simple Smile

# 946
Мирама е, да.
Аз съм випуск 90-та. Снимаха ни общо, но нямам такава снимка. Имам две цветни от уж професионален фотограф, които са ужасни - снимани сме отдолу нагоре и главата ми е сплескана и продълговата, а краката и торса изглеждат още по-къси /не съм от високите/.

# 947
Хаха, ето я старата Бижу Flutter Първата роклА е от ЦНСМ, ако щете вярвайте, струваше 146 лв през 1987-ма! Черно кадифе с копринени маншети и яка. Не съм била в ред да се натъпча в тая "вълнена" рокля, как не съм умряла от жега и задух, не помня, като не седнах цяла нощ и се скъсах от танци! Обущата и клъча(тогава се казваше "плик" Laughing ) бяха червени от магазин "Pirin", демек магазинът с най-качествени и скъпи обувки - тези в частност от естествена кожа с подметка от гьон - 42 лв(до преди няколко години ги доносваше една приятелка, егати качеството!). Чантето изкуственяк за 23, ама на цвят пасваше напълно на обущата. Имам отвратителна памет в някои отношения, помня дати, часове, цени, телефонни номера... ooooh!

За втория бал, защото бяхме в 2 годишно УПК и завършихме 1 година след набора си, бяхме на втори бал. Тогава ших роклята по поръчка и пак не знам с кой акъл... е, със същия, роклята е пак от кадифе - тъмно синьо. Ходих на шивачка чак в Самоков! ooooh! Роклята обаче ми беше голяма - и широка в раменете, и някак увиснала там, и широка в талията... ама си я облякох.

Косата ми е естествено къдрава, първия бал прическа пълен натюр. На втория е оформена с маша. Грим, маникюр тогава и до ден днешен - сама.
Ами това е!  Flutter  Отварям чадъра! Mr. Green

# 948

Не си мръднала  Flutter

пс. а някой не помня в коя тема не вярваше, че е имало 2-год. УПК-та, имаше, имашееее Laughing

моя приятелка завърши/едногодишно/ в Бузема- оператор на биологична единица Rolling Eyes

пс2. моята рокля/втората/ също беше от такова тъмно синьо кадифе Laughing, още ми става, ама си я  обличам само за мярка.

# 949
# 950
  • София
Sesylle, щях да те позная и без да уточняваш.  Laughing
Ние изпращане нямахме, но имахме две абитурентски. Сегашните вълнения по рокли и обувки пасти да ядат. Тогава се прескачаше и до братски държави за дрехи, в Унгария примерно.  Crazy Аз си домъкнах един лъскав зелен чувал, който смятах че е много куул и електриково розови обувки.  Лошото е, че в разгара на абитурентската ги изгубих в някоя стая на Шведския хотел.  Mr. Green

Ходихме с влак чак до ГДР за дрехи и обувки и накрая с български плат от някакъв склад, шивачка ни ши костюмите, а плата за роклите и обувките бяха от Югославия. Но обувките бяха неудобни, та си купихме и сандалите от тук.Та въпреки цялата екскурзия, всичко ни беше българско.

# 951
  • HH
Бижу, ако  беше скрила и твоето лице, можеше да те помисля за майка ми. Тя също е завършила с набор '87. И модата явно е била такава. И прическа и тоалет ми се припокриват с това, което съм виждала на мамините снимки.

# 952

Смятам,че като сме толкова строго критични към другите би могло да покажем ние кои сме и колко сме идеални и стилни например. / Тарталета например./

Скрит текст:
Виж, доста умело отбягвах досега допира си с теб, но колкото и да твърдиш, че не си злопаметна, едва ли някой ти вярва. Или поне не някой от онези, които си отегчила до смърт с излияния на ЛС колко си бяла, добра, искрена, смела, имаща мнение, търпяща останалите и пр. Ай запри се! Половината форум зад гърба ти ти показва среден пръст, как не разбираш колко си досадна?!

Не ми е работа да се показвам. Да, идеална и стилна бях на абитуриентската си вечер, да се пукат душманите. Не всички имаме дарба да изглеждаме като на маскарад на бала си!
Наистина, не се занимавай с мен, понеже не си интересна. Моля!

Защо ти е такава драма да публикуваш снимки? Аз го направих, без да съм перфектна и изискана, а и съм снимана на гаден фон.

Просто като твърдиш, че си неотразима е някак нормално да го покажеш.

# 953
  • Euskal Herria
и аз съм от този период Mr. Green, сега се чудя, майка ми, завършила средно образование 20 г преди мен има много/и професионални при това, едни такива, накъдренки покрая Laughing/ снимки, а ние /или поне аз/ имам само няколко, 2-3  Rolling Eyes . с класа изобщо нямам дори newsm78. вие нямахте ли два бала -упк и реалната гимназия?
Не, само един - с тези, които учехме в УПК. Аз бях с костюм - пола и отгоре нещо като фрак (ей, как го обясних). Бяла, естествена коприна, с бродерия/апликация на гърдите. Обаче снимките ми са в България и все се каня да ги сканирам, ама време не ми остава. После този костюм и сестра ми го взимаше - за "специални" случаи, докато накрая нейна приятелка го "изпра" с белина  Joy
А снимките ми са правени в разгара на бала - потни, почти без прически. Да не говорим, че прическата си беше мое дело. Фризьорката, при която имах час, само изпуфтя и каза на колежката си "Иииии, ми к`во да я правя, виж к`ва й е мека косицата"  Mr. Green.
Ама то тогава професионален грим, фотограф вкъщи не беше познато (или поне бяха единици). Масово тоалетите се шиеха и се ползваше фризьор.

# 954
  • Варна
Моята абитуриентска рокля я ушиха във Варна.
Вдигнахме се с майка ми и хайде в големия, хубав, красив град. Питахме случайни минувачи за "модно ателие" в града, да ни насочат. Явно сме уцелили на минувачка и на шивачка Simple Smile Роклята ми ставаше и беше това, което си представях, т.е. малка, червена рокля, нищо сложно за ушиване.

От големия град си купих фон дьо тен  Mr. Green, който нямаше нищо общо с моя естествен тен.
Мазах с шепи, буквално - лице, уши, шия, деколте, цели ръце. Не си спомням как съм успяла да докарам естествен вид с тоз фон дьо тен, защото никой не коментира новия ми цвят на кожата. Очна линия, червено червило.

Прическа - то на къдрава коса каква прическа да й направиш. Вдигната високо и опашката оформена на кок.

Бях с ужасно големи и два пъти по - кичозни червени стъкла за обеци. И нали трябва да съм тренд - кадифена лента с малък черен кръст на гушката  Mr. Green

Чанта на заем. Обувки един размер по-малки.

# 955
  • Варна
Моята абитуриентска рокля я ушиха във Варна.
Вдигнахме се с майка ми и хайде в големия, хубав, красив град. Питахме случайни минувачи за "модно ателие" в града, да ни насочат. Явно сме уцелили на минувачка и на шивачка Simple Smile Роклята ми ставаше и беше това, което си представях, т.е. малка, червена рокля, нищо сложно за ушиване.

От големия град си купих фон дьо тен  Mr. Green, който нямаше нищо общо с моя естествен тен.
.......................
Joy Joy Joy уби ме просто с описание.
Като си гледах снимките ми иде да се гръмна.
Накъдрена,като овца ситничко... трябва да ги изровя... Laughing
Рокля черно копринено кадифе с дълги ръкави... черни
лачени обувки,черен  лачен плик  с джуфка -красота.

# 956
  • Euskal Herria
Дааа, ама тогава сме били най-красивите, нали?  Joy Joy Joy И нямаше ни фейсбук, ни бг мамма  Joy Joy Joy

# 957
Аз нямах никакъв грим, затова пък бях със зелен лак за ужас на роднините. Косата къдрава и рошава, много ясно.  Blush

# 958

Смятам,че като сме толкова строго критични към другите би могло да покажем ние кои сме и колко сме идеални и стилни например. / Тарталета например./

Скрит текст:
Виж, доста умело отбягвах досега допира си с теб, но колкото и да твърдиш, че не си злопаметна, едва ли някой ти вярва. Или поне не някой от онези, които си отегчила до смърт с излияния на ЛС колко си бяла, добра, искрена, смела, имаща мнение, търпяща останалите и пр. Ай запри се! Половината форум зад гърба ти ти показва среден пръст, как не разбираш колко си досадна?!

Не ми е работа да се показвам. Да, идеална и стилна бях на абитуриентската си вечер, да се пукат душманите. Не всички имаме дарба да изглеждаме като на маскарад на бала си!
Наистина, не се занимавай с мен, понеже не си интересна. Моля!

Защо ти е такава драма да публикуваш снимки? Аз го направих, без да съм перфектна и изискана, а и съм снимана на гаден фон.

Просто като твърдиш, че си неотразима е някак нормално да го покажеш.
Както казах по-рано е много лесно да се каже колко си перфектен. То тя го повтори най-малко 8 пъти.

# 959
  • София
Коя година е имало двегодишни УПК или е зависело от специалността?  Аз бях едногодишно, в същата гимназия, само ни разбъркаха класовете и имахме един бал.
Момичетата бяхме като в снимките на Бижу - прически, дължини, кройки. Моя милост с рокля от набран черен тюл(викаха му газ) и отгоре прасковено. Ужансон.

Общи условия

Активация на акаунт