Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 380
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 930
Аз нямам нито една абитуриентска снимка. В дълбоката древност филмите трябваше да се проявяват, и един роднина уж нещо снима, нещо дава във фото и така и не видяхме нито една. Което не е голяма загуба. Роклята ми не беше нищо особено – прасковен цвят, избрахме си модел  и ми я шиха в ателието на ЦНСМ, деколтето и ръкавите бяха малко нещо прозрачни и рязана в талията. Абсолютно същия модел имаше и момиче от класа, но в сребристо.
  Бяхме ефектни, де, аз – руса, тя - черна...

# 931
Един от най-прекрасните ми и обичани съученици ме порази, и ме остави с отворена уста, и невярваща на срещата ни след 20 години! Имах чувството, че на тази среща е дошъл баща му, а не той... Sad
Всъщност и аз нямам много снимки, освен че са черно-бели. Снима приятел, проявявахме ги заедно, половината не са на фокус, ама... беше ни интересно. От втория бал цветни имам само диапозитиви и те пък са прекрасни, но нямам представа дали с днешната техника може да се извади снимка от диапозитив.

# 932
Аз си намерих от изпращането, но много кофти съм снимала от албума. Сега не е при мен, та не мога да направя по-хубава снимка. Simple Smile

изпращане 2001г.
Аз съм на 1ви ред, 3та от дясно на ляво. (с тютюневия костюм)

# 933
Бижу, и аз съм била абитуриентка през същата година, когато и ти. Тогава почти всички минахме през УПК-то. Балът ми беше със съучениците от УПК, нищо, че само последната година учехме заедно. Имам само две цветни снимки. Правихме уж една обща, но фотографът така и не даде снимка, само парите взе.  Mr. Green
...........

и аз съм от този период Mr. Green, сега се чудя, майка ми, завършила средно образование 20 г преди мен има много/и професионални при това, едни такива, накъдренки покрая Laughing/ снимки, а ние /или поне аз/ имам само няколко, 2-3  Rolling Eyes . с класа изобщо нямам дори newsm78. вие нямахте ли два бала -упк и реалната гимназия?

# 934
Като сте казали за архивите, да покажа майка ми и баща ми:
Скрит текст:
Майка ми е с шапка, само с издухана коса, но заради прическата закъсняла за общата снимка и отишла последна.
Баща ми тук не ѝ е кавалер, дори не са "гаджета".

# 935
Sesylle, щях да те позная и без да уточняваш.  Laughing
Ние изпращане нямахме, но имахме две абитурентски. Сегашните вълнения по рокли и обувки пасти да ядат. Тогава се прескачаше и до братски държави за дрехи, в Унгария примерно.  Crazy Аз си домъкнах един лъскав зелен чувал, който смятах че е много куул и електриково розови обувки.  Лошото е, че в разгара на абитурентската ги изгубих в някоя стая на Шведския хотел.  Mr. Green

# 936
Аз си намерих от изпращането, но много кофти съм снимала от албума. Сега не е при мен, та не мога да направя по-хубава снимка. Simple Smile

изпращане 2001г.
Аз съм на 1ви ред, 3та от дясно на ляво. (с тютюневия костюм)

Какъв тютюнев костюм  newsm78

# 937
Единственият костюм, който е на снимката.

# 938
Страшно готини Hug. Много обичам да гледам стари снимки.

И аз съм от същия период и също нямам снимки. Една или две, имаше пазарен от родителите ми фотограф, но той не дойде.
Уж снима на кавалера ми някакъв близък, но така и снимка не ми даде.
Ние имахме три вечери Mr. Green - две с класа и една с УПК-то.
Но това, което винаги ми изниква в главата когато чуя за моя абитуриентски бал е рейсовете, с които ни извозваха от училище до ресторанта. С тоалетите - в Чавдарите до центъра на София Joy.

# 939
  • DE
Леле, удари ни носталгията. Като няма още пресни снимки за коментиране и се хванахме за стари  Crazy
Моята от бала много си я харесвам, имам само обща. Всички са ми хубави на нея, някой от момичетата изглеждат ощо по-добре от тогава  Heart Eyes Мъжете най-смотаните са станали яки пичове, готините смотани чичковци  Grinning Випуск 92 година.
Скрит текст:
обаче по-късно ще я махна, че нямам разрешение за публикация.

# 940
raja_nikol, ами цвета му е такъв, на снимката изглежда по друг начин. Simple Smile
Е и мацката до мен с бялото, пак е с костюм.

# 941
Сесил Мирама ли е?

# 942
Сесил, има едно момиче от класа ти, което много ми заприлича на наша Акаша  Simple Smile

# 943
  • Варна
Sesylle, винаги съм мислела, че сме наборки Simple Smile
А ти си била много младо гадже Simple Smile Браво!

# 944
  • Mediterraneo

Смятам,че като сме толкова строго критични към другите би могло да покажем ние кои сме и колко сме идеални и стилни например. / Тарталета например./

Скрит текст:
Виж, доста умело отбягвах досега допира си с теб, но колкото и да твърдиш, че не си злопаметна, едва ли някой ти вярва. Или поне не някой от онези, които си отегчила до смърт с излияния на ЛС колко си бяла, добра, искрена, смела, имаща мнение, търпяща останалите и пр. Ай запри се! Половината форум зад гърба ти ти показва среден пръст, как не разбираш колко си досадна?!

Не ми е работа да се показвам. Да, идеална и стилна бях на абитуриентската си вечер, да се пукат душманите. Не всички имаме дарба да изглеждаме като на маскарад на бала си!
Наистина, не се занимавай с мен, понеже не си интересна. Моля!

Общи условия

Активация на акаунт