Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 339
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 885
ето и част от девойките

уеуе ! от цело село момите на къра в пъстри рокли  Shocked

# 886
Един фотошоп
Скрит текст:
като пожелание за РД от дъщеря ми и приятелката й към техен приятел
и пожеланията  Laughing
Скрит текст:
Haaaaaaaapyyyyyyyy Biiiiirthdaaaaaaay toooooooo yoooooooooou! Много здраве, щастие, многооооооо щастлива и споделена любов, успехиииии с виновни и невинни престъпници и силно се надявам скоро да се шляем тримцата + Преслава из центъра на Абърдийн
😄
😄
😄

*фотошоп уменията са от Прес* — traveling to Robert Gordon University with Преслава Н*****а.
    Joy Joy

# 887

И да, когато нещо виси, то си виси(и бюста на девойката с червеното бюстие и панталона), няма нужда да  иронизирате. Такива са фактите  Peace
Къде е тази девойка? Shocked

# 888
И аз искам да я видя.

# 889
  • HH
Няма я, махнах я.

# 890
Като ще махате нещо по добре не го качвайте.Коментират се неща,който вече не съществуват и темата се пълни с безмисленни коментари.

# 891
  • HH
Тогава да качваме и само снимки с позволение на хората от снимките, а? Тогава пък само коментари ще има в темата  Wink

# 892
Интереса към нечий недостатъци е винаги по -висок отколкото към нещо красиво или добро.
 Махнато е ,защото е качена без знанието на момичето и отнесе доста злобни забележки.

Тогава да качваме и само снимки с позволение на хората от снимките, а? Тогава пък само коментари ще има в темата  Wink
Писали сме заедно.
 Смятам,че като сме толкова строго критични към другите би могло да покажем ние кои сме и колко сме идеални и стилни например. / Тарталета например./

# 893

Смятам,че като сме толкова строго критични към другите би могло да покажем ние кои сме и колко сме идеални и стилни например. / Тарталета например./

Защо да се показваме? Не сме абитурентки, за каквито е темата.
п.п. Не съм видяла нещото, което обсъждате.

# 894
Едно от момчетата си няма табела   Sad

Две нямат. Повечето табели са от щатски университети/колежи, а единият просто е написал UK.

# 895
  • HH
Чек, ама ти не твърдиш, че роклята ти е супер модерна до ден днешен и ти седи идеално, нали? Щото и една тренди рокля видяхме назад, не помня кой я показа, и ни се обясни че и до днес е супер актуална. Е да, но аз не мисля така.
По-скоро се опитаха на мен да ми обяснят колко съм проста, че съм харесала някой. Нищо, че купищата сладурани от чужбина, които се показват не са чак толкова сладки, нито пък са толкова добре облечени. Въпрос на вкус и възможности. И малко възпитание е нужно обаче, за да се коментират другите.

# 896
Какво да разправям за роклята, като няма значение? Не мисля, че ще е супер актуална, защото беше отровно зелена и лъскава.  Mr. Green Иначе сигурно ще ми стои идеално, защото съм на същите килограми, само дето няма нищо общо с темата.
За сладураните от чужбина си права. Хвани едната, блъсни другата мен ако питат, но както и да е.

# 897

Джейдън Смит, синът на Уил Смит.  Joy

# 898
  • Sofia
той е артистична личност,простено му е....

# 899
  • Стара Загора
Прилича на Батман !! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт