„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 157
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
ИЧ не го мислете ,много си му е добре ,ходи си по почивчици с Карото и си му е супер ,а роли пак ще му дадат,като мине малко време и отшумят страстите ...Сезонче май Мехмет е взел часовника и маратонките на Карото ,пък щом е заслабнал толкова ,може пък и да се е смалил и на височина ,... Laughing
лека нощ и розови сънища с този мен

# 106
  • Разград
Това бил най-скъпия сериал за тогава, със специално направени за целта декори, А Мехмет се е готвил за този филм повече от година. Но след като заради него напуснал режисьора и след инцидента със статиста, във социалните мрежи започнала кампания за бойкотиране на Мехмет и сериала и той набързо бил спрян. Имало призиви към продуценти и режисьори да не работят повече с  МАА.

Това къде го видя, не съм видяла да има в социалните медии кампания против него. В социалните медии имаше кампания по време на "Еманет" от негови подръжници да не се спира сериала, атакуваха продуцента който обяви още на 9 епизод за спиране на сериала. Актьорите се бяха прибрали от Кападокия, след 2 седмици престой отново се върнаха и започнаха снимки отново като беше променен денят на излъчване, но не можаха да изплуват. Рейтинга се качи малко но го финализираха набързо.

# 107
  • Разград
Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E69.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне :        http://dox.bg/files/dw?a=ebb9f5629f

# 108

-Нрава ми не е лош, ами хората около мен са неразбрани!
За космите на гърба, ама нали за това има епилация, то и отпред ако го погледнете ту си е по рошавичък, то по-гладичък. Като се има в предвид и каракачанския му чоропогащник направо си  е космато момчето ...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе той да не е мадама та тооооооооооолкова да е важно да е гладък Joy Ще му преживеем каракачанската нотка Joy Само да не кльощавее  Stop

# 109
  • Разград

Тук малко го озориха с носенето на баща му, а актьора хич не е слабичък.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 00:15 от vania_e

# 110
Ваня, направо ти се възхищавам  Hug Любопитно ми е ти фен на сериала ли си или на МАА? Такава всеотдайност Hug В темата има ли интервюта от пресата с Мехмет Акиф Алакурт?

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 00:20 от cu4ito

# 111
  • Разград
Ваня, направо ти се възхищавам  Hug Любопитно ми е ти фен на сериала ли си или на МАА? Такава всеотдайност Hug

Първо станах фен на МАА, а след това и на сериала.

# 112
При мен се получи едновременно  Grinning Това, което правиш за тази тема си е чиста проба всеотдайност Thinking Това е толкова подарено на другите лично време. Мерси Hug

# 113
# 114
wavey #Silly

Нямате изчитане ,еййй ooooh!...за няколко часа, сумати страници сте изписали...и ...украсили с чок прекрасни снимчици... bowuu Grinning...ама това... #Shocked #Shocked #Shocked

Нова снимка - жалко все още е брадясал

Много изпостаняло тва момче ,бре... Rolling Eyes #Crazy ooooh!...то бива ,бива ,ама чак пък толкоз да сЪ занемари newsm78...с тия торбести анцузи Shocked...мяза на тропчо...цъ цъ цъ... ooooh! ooooh! ooooh!

Ванче Hug...Мерси за Новата темичка!

# 115
Момичетааа,  докато ви изчета, два часа - хилих се сама като луда, ама как не?! - вий сте олимпийски шампионки по Измислителство - аферим!!!
Всяка крушка си има опашка...ясно е, МАА е разтърсен до основи и това видимо се е отразило на психиката му, физиката му, начина му на живот, пък и кой ли знае още на какво което ние не виждаме. Само времето ще покаже дали е преодолял провалите или не. Но за да се отдаде на такъв живот вероятно има чувственост която не му позволява да продължи напред...сигурно дълбоко в себе си има ранима душа, чувствителност, за която никой не подозира...направо си мисля, че той дълбоко в себе си е добър човек, тези му изблици на агресия са наследствена обремененост, но мисля, че си е взел поуките от живота и се е кротнал

а за 69 еп
Скрит текст:
пак ни накара Агата да мечтаем за мъж като него- благороден, любвеобилен, НО... както ми изглежда той ще се заинати да продължи с "лечението" си при Зайнеп. А Съла трябваше да му каже в леглото, думите си дойдоха на момента... ама и тя е горда ...всичко трябваше да му набие в главата.
А сега момичета какво ще стане? За Съла ще има ли последствия ходенето на Есма при Зайнеп? На Боран нищо не му влезе май в тиквата след посещението на Юмер? Колко серии още Зайнеп ще си развява опашката? Ядосах се и на Съла че не беще директна с Боран- да се върнели в Мардин че й писнало- ами кажи, ма, кажи за какво...тя в Мардин сечеше наляво и надясно като е за другите, а за себе си шикалкави...И Боран и той- искало му се Зайнеп да останела за вечеря- това защо го изтърси??? Бясна съм!!!  

Ванче, Благодаря и от мен за новата тема - ти си истинско съкровище!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 116
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Минавам само да се запиша ,че стана много късно

Ванче Hug, благодаря ти за новата тема

Лека нощ и сладки сънища на всички!

# 117

Добро утро!

Ние с бат' Абай си изпихме кафето и тръгваме след агата

# 118

Добро утро , БорСълинки!

Прекрасен ден ви пожелавам! Да изпием по кафе с шефа.

# 119
Добро утро,
Славена,  вие на куверта ли си пиете кафето с Абай?! Heart Eyes

За космите- не ми прилича да е много окосмен. Просто ми стана странно за тези на гърба. В Съла като го даваха от близо и на кръста дори нямаше. Ама пък може и камерите да замазват.
Ама сигурно от старостта ще са му поникнали и там... Grinning
Важното е сърце и душа да има, пък аз няма да гледам там, а той в целулита ми. И  сме квит и всички са щастливи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт