„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 165
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:

Тук малко го озориха с носенето на баща му, а актьора хич не е слабичък.

Скрит текст:
Явно са го уморили баща му, защото същият актьор след това дойде при нас в КСШ. Laughing
Хелен, вчера ти отговорих относно Назлъ но сред множеството изписани странички може и да не си прочела, аз само да си кажа, че да не си помислиш, че не съм ти отговорила.
Относно последните ти въпроси.

Скрит текст:
1. За съжаление, ще има последствие за Съла ходенето на Есма при докторката, тя ще стане настъпателна но Съличка, ще си покаже ноктетата.
2. Ааааа влезна му в главата на Боран след посещението на Юмер, даже ще отиде при Зейнеп да и потърси сметка #2gunfire нооооо тя разбира се, ще изкара човечеца параноик, #Cussing out и ще замаже очите на Боран но, ще е временно и той сам, ще я разкара, и тогава тя, ще му признае, че всъщност завижда на Съла.
3. Малко остана но на по-късен етап пак, ще се появи и тогава, ще умре поемайки куршума от Есма предназначен за Съла.
Относно това, че се ядосваш на Боран имам какво да напиша но в момента нямам нужното време за това, на по-късен етап от деня, ще напиша впечатленията си от снощната серия.

Довечера в Датата ни предстои чок романтик Two Hearts епизод и нашият Ага, ще е кахраман Crazy на ента степен.
Ха сега здраствуйте на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят, Hug......Hug и до по-късно.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 09:43 от Neidjal

# 121
Добро утро и благодарности на домакинята за новата тема smile3525

Един прекрасен  дует - Мараз Али и Идил - Herşey Sensin  

https://www.youtube.com/watch?v=0_cDtvhxBGw

Лава мерси - най-сетне разбрах какво си пеят на ушенце.  dazzler1

# 122
Приятен ден с 56-ти епизод от Аданалъ:

http://vbox7.com/play:fdfa2e6640

# 123
Приятен ден с 56-ти епизод от Аданалъ:

http://vbox7.com/play:fdfa2e6640

За поредния епизод  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 124
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Hug Hug Hug Hug Hug

Добър ви дееееен!  Crazy  Crazy  Crazy

Аз от тези сериии тотално изтрещявам от вида на Боран  Heart Eyes  love001 то бива, бива хубост и сексапил, амаааа  Naughty то неговото вече не се траеееее и вкъщи домошните любимци взеха да ме гледат СТРАННО  newsm78 newsm78 защо ли  newsm78

# 125
  • Разград
Явно са го уморили баща му, защото същият актьор след това дойде при нас в КСШ. Laughing

Не, обратно беше от КСШ се премести в "Еманет".

Ранния период на манекенството.

# 126
На нас ни хлопа дъската май. Въздишаме по мъж с красота отпреди 9-10 години.
А сега като го видим какъв отшелник е, повече на Абай ще се хвърлим, отколкото на него.

Вчера Надя спомена, че Съла е истинска дама в Истанбул. В Мардин ходят по неглиже - панталон, жилетки, маратонки.
А в Истанбул са все изтупани . Все едно на село всякак може, а у града етикета и модата са на лице.

# 127
Привет  Hug. Слънчев ден ви желая.

# 128
Ванче специално за теб с много  Hug Hug Hug благодарности за времето което отделяш за всички нас   love001

# 129
На нас ни хлопа дъската май. Въздишаме по мъж с красота отпреди 9-10 години.
А сега като го видим какъв отшелник е, повече на Абай ще се хвърлим, отколкото на него.

Вчера Надя спомена, че Съла е истинска дама в Истанбул. В Мардин ходят по неглиже - панталон, жилетки, маратонки.
А в Истанбул са все изтупани . Все едно на село всякак може, а у града етикета и модата са на лице.

Сезонче съгласна съм с теб ама като че лви повече за Съла се отнася, защото Боран и в Мардин и в Стамбула все костюмар го раздава  Crazy

# 130

uploading images  
Хайде сега да видим кой ме коментираше за космите по гърба  newsm78  
  Не ви ли е срам да виждате нещо   Joy  Joy  Joy

# 131
Еми да, ето никъде няма космарлък. Гърба му като бебешко дупе - гладък и сладък. Тъй мога да го галя, с нежни пръсти, с  показалец точки да напипвам....ух бе, спри се, обедно време, пък ти за еротичен масаж мислиш Embarassed
А кръста му, а по надолу....

Да, Боран винаги поддържаше визия. Не се отдели от Бизнесменската костюмария. Laughing

Спешен въпрос за Аданалъ 56епизод.
Назлъ наистина ли е изнасилена  от някакви. Или просто сплаши Али, за да дойде при нея. Тя му и призна влюбването си. Много е сладичка, плаче и смърча като дете.

# 132
Мехмет ходи неглиже, дава го свободно, сигурно така се чувства комфортно. Но мисля, че ако му предстои нова роля ще се приведе в необходимия вид. Вярно е, че с напредване на възрастта е загубил от младежкия си чар, но това са гени. Джансу също ходи много неглиже, даже странно в ежедневния си живот. Факт при нея е, че тя в лицето не е трепнала за тези 10 години. Сигурно използва качествена козметика, но и това го отдавам основно на гени. Също така, тя понеже общува с повече приятели, ходи повече на обществени събития, се надокарва повече, когато има повод и се налага. Затова излизат и повече нейни снимки. Най-важно е човек да е чистоплътен и да спазва нужната хигиена.
Джансу:

и Джансу:

# 133
Джансу и тя е странна птица....
Не можеш да ги разбереш днешните млади....едни с брада, други с чарлстон.. Laughing

# 134
Еми да, ето никъде няма космарлък. Гърба му като бебешко дупе - гладък и сладък. Тъй мога да го галя, с нежни пръсти, с  показалец точки да напипвам....ух бе, спри се, обедно време, пък ти за еротичен масаж мислиш Embarassed
А кръста му, а по надолу....

Да, Боран винаги поддържаше визия. Не се отдели от Бизнесменската костюмария. Laughing

Спешен въпрос за Аданалъ 56епизод.
Назлъ наистина ли е изнасилена  от някакви. Или просто сплаши Али, за да дойде при нея. Тя му и призна влюбването си. Много е сладичка, плаче и смърча като дете.
И аз не разбрах.
Това май ме навява на мисълта, че и тя не знае със сигурност докато е била упоена но предполага, а може и да е женски трик, Mr. Green(но пък с това шега не бива) че да дотърчи кахраманчо Laughing при нея.
Наистина е голям сладур, как само му призна, че е влюбена в него, няма задръжки, първосигнална е(но в добрия смисъл на думата), естествена е иииии както и предполагах, Али е лапнал въдичката но умишлено се стреми да я отдалечи от себе си за да не се привърже към нея нооооо Господ си знае работата.
Боран е пич та дрънка откъдето и да го погледне човек, също и Али нооооо хич не въздишам по Мееметчо. Stop
Джансу ми беше напълно безразлична като актриса, но ми става все по-приятна за разлика от Мехмет в реала с настоящата му визия. Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт