„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 057
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Еда с актьора играеш наемния убиец, вероятно сега играят в общ проект.

Коя е тази Еда newsm78
ААААааа...това Назлъ ли е... newsm78

# 256

#Crazy newsm78 Като гледам този клип се сещам за песента на Милена Славова " Неам нерви " #2gunfire #2gunfire

Не нерви, душа не ти остава, като гледаш тази хубавня Heart Eyes Rolling EyesНа мен ми идва на ум друга песен,  Je t aime на Lara Fabian Embarassed

А на мен ми идва наум песента: voulez-vous coucher avec moi ce soir/искаш ли да спиш с мен тази вечер/ luvbed

Е " Неам нерви " защото първо пях  Je t aime на Lara Fabian  и квооооо нищо  smile3511 smile3511
После сетих за  voulez-vous coucher avec moi ce soir/искаш ли да спиш с мен тази вечер/ luvbed
още по голямо нищо  smile3511 smile3511 smile3511 .
Аз си пея ама друга му топли ......... леглото  luvbed

# 257
Моят мъж въобще не харесва Зейнеп, ни визуално, ни като поведение.
Като го попитах според него възможно ли е мъж да не се усети като Боран в случая, че тази му се натиска той отговори, че е възможно щом не гледа на нея с очи на мъж.
Значииииии Борето е чист като капка водичка. Laughing

# 258
Според мен, да го поканят в проекта на  Джансу, щом и търсят екранна половинка и покрай нея ще живне и пооправи момчето. Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Пък най-после и Карото може да изчезне Praynig Praynig Praynig

# 259

newsm45 newsm45 И аз искам да усетя тези устни в/у мойто рамо  smile3512

Ами какво чакаш, ей къде е Стамбул... Тук в мамата нвма как да стане

# 260
Като го попитах според него възможно ли е мъж да не се усети като Боран в случая, че тази му се натиска той отговори, че е възможно щом не гледа на нея с очи на мъж.

Надеееее Hugе...и ти му повярва newsm78...аз не...нямам вяра на мъж Naughty Naughty Naughty....лъже ,да знайш Naughty....както и Боран се правеше на ощипана мома bowuu

# 261
Ех, момичета. докато ви изчета- 7-8 стр - много сте продуктивни беее...
Neidjal, снощи пак след полунощ ви четох на прима виста и не съм видяла отговора ти, но сега се върнах назад, много ти благодаря и за поясненията тази вечер...а за анализа ти -много го харесах и наистина Ванчето ако може да ги събира някъде да можем  лесно да ги намираме и препрочитаме. Продължавай да ни радваш и обогатяваш с твоите размисли и страсти - красиви са и увлекателни...

И освен това нещо много се наехте да плюете Мехметчо, ами може да е в лош период, може да е в депресия, може да в някакъв психически срив от който не може да се отърси... newsm50и вий сега баста бакалъм  
рунтясал, брадясал, отшелник и незнам кво...ама преди като беше бонбон само дето не го изнасилихте...всяка иска да го гали, целува и не само...  Не може така...дайте да помислим коя какво може да направи за него и го излекува...коя какъв цяр предлага...масаж ли, любовно биле ли...мъдри разговори ли...съвети ли...дайте да видим....!!! spoko spoko

# 262
Според мен, да го поканят в проекта на  Джансу, щом и търсят екранна половинка и покрай нея ще живне и пооправи момчето. Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Пък най-после и Карото може да изчезне Praynig Praynig Praynig

УУууууу #Crazy...чудесна идея Peace...или ша са избият ,или ша са чифтосат Joy Joy Joy

# 263
Скрит текст:

Надеееее Hugе...и ти му повярва newsm78...аз не...нямам вяра на мъж Naughty Naughty Naughty....лъже ,да знайш Naughty....както и Боран се правеше на ощипана мома bowuu
Повярвах му Свет, Hug както и на Боран вярвам на всяка казана от него дума, защото делата му се припокриват с думите.
За всяка негова постъпка имам какво да кажа ноооо когато му дойде времето, всъщност аз вече го правя.
Както казах и днес в поста си за снощната серия за мен този паралел на прозорлив мъж за чуждите неволи, и болки какъвто е Боран, и в същото време е сляп за любовта на Зейнеп, и за ревността на жена си е несъпоставим, и взаимноизключващ се в реала. За мен това е слабост в сценария.

# 264

#Crazy newsm78 Като гледам този клип се сещам за песента на Милена Славова " Неам нерви " #2gunfire #2gunfire

Не нерви, душа не ти остава, като гледаш тази хубавня Heart Eyes Rolling EyesНа мен ми идва на ум друга песен,  Je t aime на Lara Fabian Embarassed

А на мен ми идва наум песента: voulez-vous coucher avec moi ce soir/искаш ли да спиш с мен тази вечер/ luvbed

Е " Неам нерви " защото първо пях  Je t aime на Lara Fabian  и квооооо нищо  smile3511 smile3511
После сетих за  voulez-vous coucher avec moi ce soir/искаш ли да спиш с мен тази вечер/ luvbed
още по голямо нищо  smile3511 smile3511 smile3511 .
Аз си пея ама друга му топли ......... леглото  luvbed

Търпение му е майката  Praynig Тъй като го гледам....няма топлина в леглото му Rolling Eyes Но и скоро едва ли  да има  newsm78 Една брада тук ви стресира  Rolling Eyes и го отрекохте #Crazy

# 265
Хелен радвам се, че съм ти била в полза.
Не плюя Мехмет но на черното бяло никога не съм казвала, няма и да кажа.
Не му ходи тази талибанска брада и това е.

# 266
Скрит текст:

Повярвах му Свет, Hug както и на Боран вярвам на всяка казана от него дума, защото делата му се припокриват с думите.
За всяка негова постъпка имам какво да кажа ноооо когато му дойде времето, всъщност аз вече го правя.
Както казах и днес в поста си за снощната серия за мен този паралел на прозорлив мъж за чуждите неволи, и болки какъвто е Боран, и в същото време е сляп за любовта на Зейнеп, и за ревността на жена си е несъпоставим, и взаимноизключващ се в реала. За мен това е слабост в сценария.

Neidjal, a той така и ли не усети ревността на Съла? Тя ли му каза, че е ревнувала от Зайнеп и кога му каза- след нейната смърт ли?

# 267
Интересно, коя от нас знае в действителност как изглежда МАА , как се чувства всъщност как е 10 години по късно?

Та ние сме само едни пристрастни фенове от по красивата част на човечеството.

Лека

# 268
ЕЕЕЕЕЕ... cu4ito...абе мила ,я кажи как да те наричаме ,че никът ти нещо ме стресира... bowuu Joy Joy Joy...та...не сме го отсвирили Naughty...просто малко го критикуваме...за негово добро... bowuu Grinning

# 269
Хелен,
Скрит текст:
не е много далеч момента, в който всичко, ще се изясни.
Не е след нейната смърт, а след като се прибра призори от домът й, защото там скри Зелиха(любимата на Берзан, който, ще се появи ако не греша още в тазвечершната серия в Датата).
Съла за първи път подивя милата от ревност и му каза право куме в очи, че Зейнеп го желае, тогава той й разказа истината, и я помоли за прошка, защото не е усетил тревогата й по отношение на Зейнеп(перифразирам но е в този смисъл), и че не е забелязал сълзите в очите й а е трябвало да ги забележи, и т.н., и т.н., все в този ред на мисли.
Нищо не е такова каквото изглежда за пред Съла но той има причина да мълчи, затова въобще не го виня за нищо но пък ми е много мъчно за Съла като я гледам как се измъчва. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт